ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Afficher l'image d'origine

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΟΙ ΣΩΡΟΙ  ΑΠ’ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (..) ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ»…

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥ: ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΩΣΙΒΙΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ !

 

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες του δημάρχου της Σάμου για το προσφυγικό. Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου επιβεβαίωσε πως: «Tο έγκλημα που γίνεται με τα σωσίβια είναι διπλού αποτελέσματος» ενώ αποκάλυψε ότι: «σε αυτά τα σωσίβια έχουν μέσα αφρολέξ ή δεν έχουν τίποτα».

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ?
METANASTES LESVOS PYLH

ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ 2016 :   ΗΔΗ 107 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ  «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» !  36.528 φτάνουν από τη θάλασσα προς την Ευρώπη τον  Γενάρη του 2016. 107 πρόσφυγες και μετανάστες εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα το 2016. Ο μέσος ημερήσιος αριθμός αφίξεων ανέρχεται σε 1.872 μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα μόνο για την περίοδο 15-21 Ιανουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα απαντώντας στο ερώτημα αν αληθεύει η πληροφορία ότι τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη στο νέο ναυάγιο στο Κοκκάρι, 100 μέτρα από τις ακτές της Σάμου, βρέθηκαν με τουρκικά ελαττωματικά σωσίβια ο δήμαρχος είπε: «Τρία εκατ. δολάρια βγαίνουν στην Τουρκία από το δουλεμπόριο. Οχι μόνο συμβαίνει αυτό που λέτε, αλλά τους εκβιάζουν λέγοντάς τους ότι: “αν δεν μπείτε στη βάρκα το βράδυ της Χ ημέρα, θα χάσετε τα χρήματα που έχετε δώσει”. Οποιος δεν ανταποκρίνεται σε αυτό του λένε ότι : “η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα σε δύο ημέρες, αύριο να ταξιδέψεις”».

Και πρόσθεσε ο κ. Αγγελόπουλος: «Το έγκλημα που γίνεται με τα σωσίβια είναι διπλού αποτελέσματος διότι όχι μόνο αυτοί νιώθουν ότι μπορούν να ταξιδέψουν, αλλά τους εμποδίζουν κι όταν προσπαθήσουν να κολυμπήσουν, όσοι ξέρουν να κολυμπάνε. 180 μέτρα από το Κοκκάρι την πιο ωραία παραλία της Σάμου ίσως έγινε αυτό που έγινε παρόλα τα ταχύτατα ανακλαστικά και των αρχών και των διασωστών των δικών μας που κάνουν εξαιρετική δουλειά και έχουν και μεγάλη παράδοση στον εθελοντισμό. Δυστυχώς εμείς φτιάχνουμε σε μέρες αιχμής 4 χιλιάδες μερίδες φαγητό και λέω ένα μη συμβατικό σε συγκρίσιμο επίπεδο, νούμερο και οι άλλοι έχουν αυτή την υποκατάσταση των τουρκικών αρχών με το δουλεμπόριο».

Ειδικότερα στο ερώτημα αν βρέθηκαν στη Σάμο ελαττωματικά σωσίβια ο κ. Αγγελόπουλος απάντησε: «Και παλιότερα και τώρα μετά το πρώτο διάστημα που τηρείτο κάποια κανονικότητα. Διότι σε αυτά τα σωσίβια έχουν μέσα αφρολέξ ή δεν έχουν τίποτα» !

Όσον αφορά τις συμφωνίες επαναπροώθησης ο δήμαρχος Σάμου είπε: «Πρέπει να τηρηθούν επιτέλους. Δεν τηρούνται αυτή την ώρα. Ακούστε μόνο νούμερα: 1000 αιτήματα το 2014 η ελληνική πλευρά που αφορούσαν 9.357 περιπτώσεις φυσικών προσώπων. Η τουρκική πλευρά έκανε δεκτά αιτήματα για 750 και παρέλαβε 12! Και μιλάμε για διμερή συμφωνία, πολλώ μάλλον τώρα που η ευρωπαϊκή δεν εφαρμόζεται. Και μόλις πρόσφατα 200 άτομα μάξιμουμ. Αυτό δεν είναι συμφωνία, είναι συμφωνία-κέλυφος».

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =