ΜΕ «ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» ΤΟ ΕΥΡΩΣΟΥΤ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΜΑΣ !

tsipro younker

ΕΧΟΥΜΕ 6 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ «ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ»  ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η «ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ» ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΙΚΕΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ..(ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΡΤΙΚΑ ΣΕ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)..

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ !

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ Ν ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ  ΕΥΡΩΜΕΛΟΣ ΧΕΛΛΑΣ !

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ, με επιστολή του προς πρωθυπουργό χώρας μέλους(της Σλοβενίας)  προτείνει  την αποστολή ευρωπαϊκού στρατού στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα – Εμφανίζεται κάποια «απειλή»  διετούς «καραντίνας» για την Ελλάδα, μέχρι δηλαδή  να παγκοσμιοσκατοποιηθούμε ισλαμιστικά, ή μέχρι να …. «τουρκέψουμε» που λέγαν παλιά..

 

Ερχεται «Χτύπημα» από μπιλιάρδο στην μισελληνική ρεμούλ Ολιγαρχία,  γιατί για  το λαό  «ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ» να γίνει η «αποκοπή» μας (…).  Δεν θα  είναι κίνηση αποκλεισμού μας δια της ευθείας, αλλά με καραμπόλες γενικού  ενδιαφέροντος… Οι «αυλικοί» , πολιτικοί και άλλοι κατοχικοί, έχουν να χάσουν πολλά.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ  ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ !

Πως ο «ανθρωπισμός» των Ιμπεριαληστών μεταστράφηκε σε «άτακτες ροές»…

Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ» !

Νέα αυστηρή προειδοποίηση και διορία έξι εβδομάδων για να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές, αναμένεται να δώσουν σήμερα στη χώρα μας Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Σουηδία και Δανία, κατά την σημερινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ για το ζήτημα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβληθεί ιδιότυπη διετής «καραντίνα» στην χώρα μας, που ουσιαστικά θα τεθεί εκτός Σένγκεν.

Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύονται σε σημερινό άρθρο στους Times του Λονδίνου, όπου μάλιστα γίνεται λόγος για «επανασχεδίαση των εξωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων στα Βαλκάνια» που θα κρατήσει για τα δύο αυτά χρόνια. Πρόκειται για το δεύτερο ρεπορτάζ μεγάλης ευρωπαϊκής εφημερίδας τις τελευταίες ημέρες που φιλοξενεί παρόμοιες πληροφορίες για το ζήτημα.

Το Σάββατο, οι Financial Times μιλούσαν για «σχέδιο απομόνωσης» της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους, που αναμενόταν να συζητηθεί στο συμβούλιο των υπουργών σήμερα Δευτέρα στο Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με τους FT, το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει δραστικά μέτρα στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια και υποστηρίζεται τόσο από την Κομισιόν όσο και το Βερολίνο, καθώς αυξάνεται η ανησυχία ότι η συμφωνία με την Τουρκία στην πράξη δεν εφαρμόζεται και αποδείχθηκε αναποτελεσματική στην προσπάθεια να σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη.

Κανένα σενάριο δεν υφίσταται περί ευθείας αποπομπής της Ελλάδας από τη Ζώνη του Σένγκεν (ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΑΣ)), σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Νατάσα Μπερτό, αλλά και τον Επίτροπο για θέματα μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Αβραμόπουλο, από το άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, στο Άμστερνταμ, μεταδίδουν απόψε οι μηχανές της «ενημέρωσης»…

Στην άτυπη Σύνοδο Εσωτερικών στο Άμστερνταμ τέθηκαν τρεις παράμετροι, που αποτελούν τους κύριους άξονες προβληματισμού των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού. λένε αυτά που τους είπαν να πουν..

Πρωτίστως, υπάρχει το ζήτημα ελέγχου των εξωτερικών συνόρων της χώρας, δηλαδή η αποτροπή των άτακτων ροών και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Το δεύτερο θέμα, που αποτελεί την κεντρική συζήτηση των υπουργών Εσωτερικών στην Ολλανδία, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ κρατών για τους μετανάστες που εισέρχονται στην ΕΕ -κυρίως μέσω Ελλάδας- κάτι στο οποίο εστίασαν και οι υπουργοί της Αυστρίας και της Γαλλίας.

Το τρίτο και αποφασιστικότερο ζήτημα είναι η συζήτηση που διεξάγεται για τη δυνατότητα επέκτασης του χρονικού περιθωρίου των ελέγχων στα σύνορα μέχρι και δύο χρόνια για τις χώρες της Ευρώπης που αποφάσισαν να αναστείλουν τη Συνθήκη Σένγκεν, επαναφέροντας τους ελέγχους. Η συζήτηση  αυνεχίζεται στη Σύνοδο Κορυφής, στις 18 Φεβρουαρίου.

Για τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ των κρατών πάνω στο ζήτημα της ανταλλαγής πληρρροφοριών, οργανώθηκε μια οκταμερής συνάντηση μεταξύ Γερμανίας, Αυστρίας, Σερβίας, ΠΓΔΜ, Σλοβενίας, Ελλάδας, μαζί με την ολλανδική προεδρία και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Επέκταση των ελέγχων για δύο χρόνια «εάν δεν προστατεύσει η Ελλάδα τα σύνορά της»

ΠΛΑΚΑ..  ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝ’ ΑΥΤΑ..

Εδώ υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις της υπουργού Εσωτερικών της Αυστρίας, βάσει των οποίων «τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να μετακινηθούν προς τη Δυτική Ευρώπη εάν η Ελλάδα δεν βελτιώσει τον έλεγχο των συνόρων της με την Τουρκία» !

Η Επιτροπή θα εκδώσει συστάσεις προς τα κράτη-μέλη που παρεκκλίνουν και θα δώσει τρεις μήνες για τη συμμόρφωσή τους.

Στη περίπτωση που, έπειτα από τρεις μήνες, δεν έχουν διορθωθεί οι παρατυπίες, τότε η Επιτροπή θα δώσει το δικαίωμα στα κράτη-μέλη που το επιθυμούν, να κάνουν χρήση των άρθρων 19 και 26 της Συνθήκης του Σένγκεν, έτσι ώστε να επεκτείνουν τους συνοριακούς ελέγχους τους μέχρι και δύο χρόνια.

Παράλληλα, στις Βρυξέλλες, τη σημασία εφαρμογής των συμφωνηθέντων τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, που δήλωσε πως «θέλουμε να δούμε τα κέντρα υποδοχής (hot spots) να λειτουργούν όπως μας υποσχέθηκε η κυβέρνηση»(τρέχα γύρευε), έτσι ώστε να ολοκληρώνεται χωρίς καθυστέρηση η ταυτοποίηση των προσφύγων και να …ελέγχονται οι ροές !  Είμαστε τίγκα  δηλαδή στους τρομοκράτες ισλαμοκανίβαλους τους Αποκεφαλιστάν  και περιμένουν από τους Σανέλ να σώσουν την ευρωπατρίδα ..

 

Κατά το δημοσίευμα,(ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ “ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ” ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)  ),,  αν εφαρμοστεί το σχέδιο, αυτό πρακτικά θα σημαίνει ότι η Ευρώπη «μετακινεί» τα σύνορά της στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και όχι στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας. Εκεί θα βρείτε και τα ονόματα των  αγαπημένων  ΜΚΟ της  προδοΤαΣΙΑ΄ς του απέραντου Μουζάλας κλπ ροζ φερέλπιδων..

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =