ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΡΙΩΝ ΚΛΠ

biden davutoglu

Ο Μπάϊντεν, με την απαίσια μασέλα, προσέφερε την αμερικανική υποστήριξη στη γενοκτονία των Κούρδων από τον Τούρκο, τους οποίους ως τώρα εστήριξαν στον αγώνα τους εναντίον της ρατσιστικής πολιτικής της Αγκυρας. Προσπάθησαν οι ΗΠΑ τα τελευταία  χρόνια να ανατρέψουν, ή να υπαγορεύσουν πολιτική στον Ερντογκάν, αλλά το μόνο που πέτυχαν,  αναγορεύθηκαν ισοδύναμοι εταίροι στην περιοχή..

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία είναι προετοιμασμένες για μια στρατιωτική λύση στη Συρία, αν δεν καταστεί δυνατός ένας πολιτικός διακανονισμός.

“Γνωρίζουμε ότι θα είναι καλύτερα να καταλήξουμε σε μια πολιτική λύση, όμως είμαστε προετοιμασμένοι …, αν αυτό δεν είναι δυνατό, να έχουμε μια στρατιωτική λύση σ’ αυτή την επιχείρηση και να εξαλείψουμε το Νταές”, δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξη Τύπου αφού συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου. Νταές είναι το αραβικό ακρωνύμιο της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

TSIPRAS-BIDEN

Δεν «συμπαθιούνται» με το ραγιά, προτιμά τον Τούρκο, μας είπε ο Μπάϊντεν.. Μετά τη συνάντηση του με τον Νταβούτογλου, ο γενίτσαρος Κοτζιάς κλήθηκε για οδηγίες στην Αγκυρα.. Η παράδοση μας στο Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο κλπ και οι κοινές τουρκοελληνικές περιπολίες θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες… Τα  ελληνικό νησιά παγκοσμιοσκατοποιούνται «ανθρωπιστικώς» . Οι νησιώτες αντί για τουρισμό θα μαζεύουν πτώματα από πρόσφυγες μετανάστες και πανσπερμία από πράχτωρες των ΜΚΟ..

Λίγο μετά ο Λ. Οίκος διευκρίνισε τα εξής:

“Ο Αντιπρόεδρος υπογράμμισε ότι ακόμη και αν αναζητούμε μια πολιτική λύση στον ευρύτερο εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, συνεχίζουμε τον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (Daesh). Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην πολιτική των ΗΠΑ”.(…)  Αρα δεν υπάρχουν σχέδια αυτή τη στιγμή για χερσαία επιχείρηση εναντίον της Συρίας.

Ο Μπάιντεν δήλωσε πως συζήτησε επίσης με τον Νταβούτογλου πώς οι δύο χώρες τους, που είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, θα μπορούσαν να υποστηρίξουν περισσότερο τους άραβες σουνίτες αντάρτες που μάχονται για να ανατρέψουν τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος προσέφερε επίσης την υποστήριξή του στη μάχη που διεξάγει η Τουρκία εναντίον του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) λέγοντας πως οι Κούρδοι αντάρτες αποτελούν για την Τουρκία “απειλή” όσο και το Ισλαμικό Κράτος.

“Το ΙΚ δεν είναι η μόνη υπαρξιακή απειλή για τον λαό της Τουρκίας, το PKK είναι επίσης μια απειλή και το γνωρίζουμε”, δήλωσε ο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας το PKK “τίποτε περισσότερο από μια τρομοκρατική οργάνωση”.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στο Ιράκ για να αποκρούσουν το Ισλαμικό Κράτος και επανέλαβε πως η Άγκυρα σέβεται την ιρακινή εδαφική ακεραιότητα.

Σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από συνάντησή του με τον Αντιπρόεδο των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν, ο Νταβούτογλου δήλωσε ότι μόνο η νόμιμη συριακή αντιπολίτευση θα πρέπει να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για τη Συρία.

Ο Νταβούτογλου ευχαρίστησε επίσης τον Μπάιντεν επειδή επισκέφθηκε την Κύπρο(…), προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα έχουν έναν σημαντικό ρόλο στις συνομιλίες για το Κυπριακό.

Η Συρία προχώρησε σε διάβημα στα Ηνωμένα Έθνη για την τουρκική εισβολή σε εδάφη της.  Από προχθές τουρκικός Στρατός πέρασε τα σύνορα και μπήκε στην πόλη της Jarablus ενώ περίπου 1.000 Τούρκοι μεταμφιέστηκαν σε τζιχαντιστές της al-Nusra και ISIS και συνέχισαν προς το Χαλέπι…

Αεροπορική στρατιωτική βάση στη βορειοανατολική Συρία κατασκευάζουν αμερικανικές δυνάμεις όπου θα φιλοξενηθούν κυρίως σύμβουλοι για τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, ανέφεραν σήμερα πηγές του συριακού στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας.

Η Ουάσινγκτον έχει διαψεύσει ότι έχει θέσει υπό τον έλεγχό της κάποια αεροπορική βάση στη Συρία, διευκρινίζοντας όμως ότι διερευνά όλους τους δυνατούς τρόπους για να βελτιώσει την επιμελητειακή υποστήριξή της προς τις δυνάμεις που δρουν στη χώρα.

«Εδώ και πάνω από τρεις μήνες οι Αμερικανοί προετοιμάζουν την εγκατάσταση μιας στρατιωτικής βάσης στο Άμπου Χάτζαρ, στα νότια του Ρμεϊλάν, στην επαρχία Χασάκε», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή του συριακού στρατού. Στο σχέδιο αυτός, όπως υποστήριξε η ίδια πηγή, μετέχουν μέλη των Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG) και δεκάδες Αμερικανοί ειδικοί.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία της Συρίας»,πρόσθεσε η πηγή αυτή.

Προς το παρόν η βάση δεν φιλοξενεί κανένα από τα μαχητικά αεροσκάφη που μετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του ΙΚ στη Συρία. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο από το 2012 είχε την ευθύνη της διεθνους προπαγάνδας για την Αλητεία στη Συρία. «Το αεροδρόμιο του Ρμεϊλάν είναι σχεδόν έτοιμο, ο διάδρομος προσγείωσης διαπλατύνθηκε τις τελευταίες εβδομάδες», σημείωσε το Παρατηρητήριο.

 

ΣΗΜ. Σε πολλούς είναι φανερό ότι με το παρόν κατοχικό καθεστως δεν πρέπει να παμε οι Ελληνες σε πόλεμο υπακούοντας σε νατοφασιστικούς σχεδιασμούς,  που περιλαμβάνουν ταχύτερη  εξόντωση των ιθαγενών στην Ελλάδα, εξ ου και τα ανοιχτά σύνορα

Επαναλαμβανόμαστε για να μην παρεξηγιόμαστε..

Η σύγκρουση με τους ξένους «πρόσφυγες-μετανάστες», οι οποίοι αυτή την ώρα στιβάζονται, ευνοεί τα λαμόγια που άνοιξαν τα σύνορα ληστεύοντας ξεπουλώντας την Ελλάδα. Πίσω απο μια τέτοια ολέθρια για όλους εξέλιξη κρύβονται οι οικονομικοί δολοφόνοι κλπ πράχτωρες πολιτικοί αυλικοί της Αλητ Ολιγαρχίας. Στην υπηρεσία τους βρίσκονται οι Χρυσαυγοί, όπως οι αγγλόφωνοι ψευτοκομμουνιστές, αμφότεροι ως ενεργούμενα για το λαϊκό διχασμό..

Εμείς το Κρατος πρώτα απ’ όλα οφείλουμε να πάρουμε, να γίνει ελληνικό προκειμένου να μας υπερασπίζεται και για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ, αμέσως… ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ..

Εννοείται ο αστυνομικός και έθνικός έλεγχος στους «μετανάστες πρόσφυγες» θα είναι δρακόντειος, σε γνώση μας ότι ανάμεσά τους κρύβονται, ή δεν κρύβονται, πάντως βρίσκονται ισλαμοκανίβαλοι του Αποκεφαλιστάν έτοιμοι να μας κατασπαράξουν.. Αυτό είναι το σκηνικό και χρειάζεται να είμαστε οι Ελληνες πολύ προσεκτικοί για να γίνουμε αφέντες του τόπου μας και να σώσουμε τα παιδιά..

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕς ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − eleven =