ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΗ

TROIKA TSIPRAS GEBELAU KK

ΦΕΛΟΙ (ΚΑΙ «ΚΟΤΕΣ»)) ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.  ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΑΠΙΑ..

 

ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Οι αμερικανοεβραίοι τραπεζαλήτες, που βρίσκονται πίσω απο τον Ομπάμα και τη Χίλαρυ κυρίως, αλλά και τον  Κάμερον,  τη Μέρκελ, τον Ολαντρέου, τον Ντράγκι κλπ,  οι πιό πλούσιοι «άνθρωποι» του πλανήτη κατακτούν την Ευρώπη και την ισλαμοποιούν για να γκρεμίσουν το κόστος της εργασίας και να κατευθύνουν ολοκληρωτικά την Οικονομία μέχρι την υποδούλωση.. Αυτό λέγεται ταξική επίθεση και είναι σήμερα παγκόσμιο φαινόμενο υπακούοντας σε πλανητικούς συσχετισμούς. Με αυτές τις ξένες πλάτες διαγουμίζουν την Ελλάδα.

Λειτουργούν ως συμμορία  σε κάθε χώρα, αλλά εχουν δικούς τους τους ευρωθεσμούς, γι αυτό μιλάμε για Αμερικανευρώπη. Εχουν στο πλευρό τους όλα τα ΜΜΕ, αλλά και την ισλαμική τρομοκρατία που δημιούργησαν οι μυστικές υπηρεσίες του Ιμπεριαλισμού αρχικά για  τα «πορτοκαλένια» κινήματα στη Β. Αφρική. Τώρα όμως κάνουν «παιχνίδια», σαν αυτό στο Παρίσι, χτυπώντας κατευθείαν τους πολίτες με Ενταση και ψυχολογικό πόλεμο.. Ο Τζ. Σόρος είναι ένας στρατηγός φανερός.

ΠΩΣ H «ΣΥΜΜΑΧIA» ΛΕΙΤΟΥΡΓEI ΤΗN ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

TROMOHPA

 Η ελληνική ιδιαιτεροτητα 

Ξεκίνησαν πρώτα από την λεηλατημένη Ελλάδα όπου έχουν τους περσότερους προδότες από τον Αντρέα κιόλας ως στελέχη τους(οικονομικοί δολοφόνοι μας προέρχονται όλοι από το «Σύστημα» του Σημίτη).. Η υπόδουλη  Χελλάς έχει κομβική σημασία  στο εγχείρημα  αυτό, χρειάζεται ειδική αναφορά με ανάλυση στο  ψυχολογικό μέρος..

Χρησιμοποιούν το αναγκαστικό χρέος μέσω των Μπανκς, ως ανώτατη αρχή για πολίτες και Κράτη, τα ανοιχτά σύνορα διακινώντας με δουλεμπόρους τα θύματά τους από τις ιμπεριαληστρικές «ανθρωπιστικές» λένε επεμβάσεις, έχουν τους πολιτικούς σχεδόν όλους εξαγορασμένους σε όλες τις χώρες και τη Γερμανία ως λοχία να επιβάλει αλλαλούμ καταστροφική οικονομική πολιτική ξεζουμίζοντας όλες τις χώρες..

Η επίθεση στρέφεται εναντίον των λαών πρωτίστως γι’ αυτό παγκοσμιοσκατοποιούν, με τα ΜΜΕ και την Απαιδεία τον πολιτισμό τους πρώτα, υπονομεύοντας μετά τους δημοκρατικούς θεσμούς. Προωθούν τη γλώσσα τους και τα σκουπίδια του σόου μπιζ ως παγκόσμιες αξίες καταστρέφοντας την Ιστορία και τις παραδόσεις λαών με πολύ υψηλότερο επίπεδο όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, ναι η Ελλάδα ως αποθήκη πλέον και μητέρα όλων των πολιτισμών με τη γλώσσα της κλπ

Οι λαοί αδυνατούν να αντιδράσουν μ΄ενα τέτοιο πλέγμα από δεσμά απέναντι σε αρχικά ευέλικτο πολιτικό περιβάλλον. Με τη συνέχιση τησ  λιτότητας και την  επιβολή  ύφεσης  παντού τελικά τα περιθώρια στενεύουν και ξεκινούν  οι συγκρούσεις.. Μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε οι πιό πολλοί είναι το ζόρι, μετά οι συνωμότες του ευρώ θα λάβουν ό, τι τους αξίζει, εκτός κι αν φέρουν τον πόλεμο και τις ταραχές παντού, όπως ήδη κάνουν με τις μεταναστευτικές εισροές.

ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΣΡΟΕΣ.. ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΚΟ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × one =