ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ !

«ΟΧΙ» ΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ! «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ! «ΟΧΙ» ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ! 

 

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑΘΜΟΣ !

Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ

Σχόλιο που διαβάσαμε : Με 2 κουβέντες. για να έρθει ο κόσμος στο δρόμο πρέπει να φανούν υπεύθυνα άτομα αυτοί που τον καλούν.. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε με το ΕΠΑΜ, αντιθέτως… Η γεύση που έχει ο κόσμος από τότε που έτρωγε ξύλο και χημικά μαζί είναι εκείνη της εγκατάλειψης, αλλά και της προδοΤασίας στη συνέχεια απ’ όλες τις μεριές.. Πως θα κατέβει ο κόσμος σε συλλαλητήριο μαζί με τους αλητήριους πράσινους και ροζ προδότες, μαζί με τη ΓΣΕΕ, το «Κ»ΚΕ κλπ.. στα απεργιακά μονοήμερα του χλευασμού του ως εργαζόμενου λαού ? Δεν υπάρχουν άλλες μορφές  αγώνα ? Μήπως μας κοροϊδεύετε, που είναι η Φαντασία σας ?

ΜΑΡΟΥΠΑ: «ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΥΓΧΙΣΗ  ΣΕ ΠΟΛΛΑ»

BOH THEIA

Οταν όλοι εμείς οι μισοί ψηφοφόροι κάνουμε αποχή, αρνούμαστε ψήφο με τον έναν η τον άλλο τρόπο, πως έρχεσαι εσύ να λες «ελάτε ψηφίστε μας» μεσ’ την καλή χαρά ? Κι έχεις κάνει αποχή 6 μήνες πριν… Οταν η κοινή αντίληψη αιστάνεται βουτηγμένη μέσ’ την Απάτη και στη χειραγώγηση, και μέσ’ την Κατοχή και Εξόντωση ? Και φάνηκε αυτό με το δημοψήφισμα που εξέπληξε ολα τα προδοτικά κομματόσκυλα απ’ όλες τις μεριές… Ποιός είσαι εσύ στην τελική και σε τί διαφέρεις απ΄τους Σφύριζα ? Μόνο ο Καζάκης είναι συνεπής σ’ αυτά που λέει, οι υπόλοιποι δείχνουν φύρα..

 

Συνεχίστε να λοιδωρείτε τον ελληνικό κόσμο για τα δικά σας τα «λάθη»(??) που σας εμφανίζουν ως ουρά του Σφύριζα και θα δείτε πράματα και θαύματα, αν δεν έχετε διαλυθεί μέχρι το επόμενο δημοψήφισμα..

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − five =