ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ» !

προδότες χαλκίδα

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. ΤΟΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ, απο τότε φροντίζουν να  μη βρίσκεις άκρη και να κερδίζουν μόνον οι φοροδιαφεύγοντες

ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !

ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ – ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΜΙΚΡΟΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ !

 

«Τραγική κατασκευή» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Βασίλης Αλεξανδρής, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στο γραφείο της αντιπρόεδρου της Βουλής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Από την πλευρά της, η αντιπρόεδρος της Βουλής, τόνισε, ότι κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να συμφωνήσει με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, ενώ προσέθεσε ότι το καλό είναι ότι υπάρχει η αντίδραση του κόσμου. Αυτά τα παιχνίδια γίνονται ενώ χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις κλείνουν τώρα και κόσμος πολύς  ξενιτεύεται..

ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «Κ»ΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» …
BELOGIANNHS, BATSHS

Alexis Makris : Η φωτογραφία είναι από τη «δίκη Μπελογιάννη»… Με το τσιγάρο αριστερά Νόκος Καλούμενος. Δεξιά του ο Νίκος Μπελογιάννης. Δίπλα πιο δεξιά ο Ηλίας Αργυριάδης. Τελευταίος δεξιά ο Δημήτρης Μπάτσης … Κοιτάξτε τους λίγο και σκεφτείτε… Αυτοί οι αγωνιστές δεν σκιάχτηκαν μήνα χάσουν τη βολή τους , να μείνουν άνεργοι , να χάσουν τις καταθέσεις τους , να χάσουν το σπίτι τους . Αυτοί οι αγωνιστές τούτη την ώρα αντιμετωπίζουν το … θάνατο ! Ποια «χαρά» τους δίνει τέτοιο φωτεινό γέλιο ? Τι μπορεί να τους φαίνεται τόσο αστείο που γελάνε ? Η κατάθεση ενός ακόμα άθλιου ψευδομάρτυρα ? Η αγόρευση του στημένου δημόσιου κατήγορου ? Η αναγγελία της πλαστής κατηγορίας ? Η ηλίθια φράση… «είναι κατάσκοποι» ? Η προειλημμένη απόφαση… «εις θάνατον» ? Τι τραγικά αστείο αλήθεια !!! Λες και δε τους συμβαίνει τίποτα … Λες και παρακολουθούν σαν παρατηρητές μια κάποια ξένη σ’ αυτούς … ιστορική στιγμή … Λες και μιλάνε για… άλλους … Λες και η δίκη κι η εκτέλεσή τους στο μυαλό τους έχει τελειώσει πριν πέσει η σφαίρα … Κοιτάξτε τη λίγο … κοιτάξτε την πολύ … κοιτάξτε την μέχρι να τυπωθεί στο πίσω μέρος των ματιών σας … για πάντα στο σκληρό σας δίσκο … Γιατί αυτοί πρέπει να μείνουν μαζί με άλλους χιλιάδες στις μνήμες που θα μεταφέρετε στα παιδιά και τα εγγόνια σας .

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.. Η ΠΡΟΔΟΤΑCIA ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !

Αντιπροσωπεία των δικηγόρων, υπό τον πρόεδρο των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας κ. Αλεξανδρή, επισκέφθηκε στην Βουλή την κ. Χριστοδουλοπούλου και της εξέφρασαν τις αντιρρήσεις των δικηγόρων και του επιστημονικού κόσμου για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Αναρωτηθήκαμε τι γύρευαν με την επίσκεψη αυτή στην προδοταΣΙΑ..

Τον κ. Αλεξανδρή, συνόδευσαν στην Βουλή, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαος Βαλεργάκης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Κατσίκης και  η πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη. ΟΛΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Δηλαδή καμμία τύχη στις κινητοποιήσεις όλες, άμα δεν περάσουν σε αμεσοδημοκρατικές  διαδικασίες για πιό αξιόπιστη καθοδήγηση..

Ο κ. Αλεξανδρής χαρακτήρισε «τραγική κατασκευή» το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φιλοδοξεί να νομοθετήσει η Κυβέρνηση, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ναρκοθετεί το δικηγορικό κόσμο.
Το νομοσχέδιο επιφέρει μεγάλη φοροεισπρακτική λαίλαπα στους δικηγόρους, οι οποίοι, εκ των πραγμάτων, δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Παράλληλα, ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, ότι θα δημιουργήσει μεγάλο όγκο εξόδου από το δικηγορικό κλάδο, κάτι που θα επιβαρύνει τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Ακόμη, ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής ότι το επίμαχο νομοσχέδιο δεν μπορεί να βαδίσει και θα κλείσουν πολλά δικηγορικά γραφεία, ενώ επισήμανε ότι με τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που επιβάλει, οδηγεί σε οικονομική και επαγγελματική εξόντωση την πλειονότητα των δικηγόρων και κυρίως τους νέους.

«Δεν θα αντέξει ο κλάδος» τόνισε ο κ. Αλεξαδρής στην κυρία Χριστοδουλοπούλου, από την οποία ζήτησε την κατανόηση της ως δικηγόρου, αλλά και να συμπράξει στην απόσυρση του ασφαλτικού νομοσχεδίου.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε ότι το επίμαχο νομοσχέδιο συντάχθηκε χωρίς καμία αναλογιστική μελέτη όσον αφορά τις επιπτώσεις του.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε  το επίμαχο νομοσχέδιο ταφόπλακα για τους συναδέλφους του γιατρούς και επισήμανε ότι η ψήφισή του θα έχει ως αποτέλεσμα να επικρατήσουν τα καρτέλ  στο χώρο της υγείας και θα κλείσουν τα μικρά γιατρειά.

Ο κ. Βαλεργάκης ανέφερε  χαρακτηριστικά ότι από τα 100 ευρώ που εισπράττει ένας δικηγόρος του μένουν, με το ζόρι μόλις 15 ευρώ.

Η κυρία Τραχήλη, τόνισε ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε μαύρη εργασία και τους κτηνιάτρους στο εξωτερικό και για το λόγο αυτό ζήτησε να ξαναδεί η Κυβέρνηση το ασφαλιστικό

Ο Πωλ Τόμσεν του ΔΝΤ έχει επιφυλάξεις για το ασφαλιστικό και μιλά για επιπλέον προϋποθέσεις ώστε να είναι βιώσιμο, οι οποίες συνδέονται με την γενικότερη πορεία της ελληνική οικονομίας και το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων τα επόμενα χρόνια. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μικρή σημασία έχουν οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό με δεδομένο μάλιστα ότι όλοι οι αρμόδιοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωναν χθες ότι δεν έχουν προχωρήσει στην εξέταση της ελληνικής πρότασης την οποία χαρακτηρίζουν προσχέδιο.

Το χθεσινό Eurogoup δεν εξέτασε αναλυτικά το ασφαλιστικό ενώ κάλεσε την Ελλάδα να υποβάλει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι θεσμοί έχουν αποστείλει διευκρινιστικές ερωτήσεις στην Ελλάδα ανέφερε ο Ντάισελμπλουμ στις χθεσινές του δηλώσεις μετά την λήξη της συνεδρίασης και πρόσθεσε ότι  η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο, στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων αλλά πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τους θεσμούς.  Δείτε πως το εννοούν ………  “ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! (ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ”, ΕΙΠΕ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ, ΚΟΜΨΑ!)

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × five =