ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

ISLAM FR

Ο εξισλαμισμός των Γάλλων κλπ είναι δρόμος προς εξαμερικανισμό.. Ακριβώς όπως και στην Ελλάδα, όταν πιστεύεις σε προπαγανδιστικές πατάτες των ΜΜΕ γίνεσαι ως πολίτης, κοινωνικά και πολιτικά, σαν λαός επίσης, ανύπαρκτος, «αμερικανάκι» που λέμε…

 

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !

ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

 

Εκατοντάδες μουσουλμανικά τεμένη σε ολόκληρη τη Γαλλία συμμετέχουν σε μία πρωτοφανούς κλίμακας εκδήλωση «Ανοικτές πόρτες», προσφέροντας στους επισκέπτες «τσάι της αδελφοσύνης», για να υπερασπισθούν ένα Ισλάμ της «ομόνοιας» στη χώρα που βρίσκεται υπό το σοκ των τζιχαντιστικών επιθέσεων.  Πολιτική του καρότου ύστερα από το μαστίγιο της ισλαμοτρομοκρατίας.

Εμφανίζεται για πρώτη φορά ανώτερη επισταΣΙΑ στην προπαγάνδα του Ισλάμ. Μετά το Νοέμβρη στο Παρίσει ο τρόμος καλλιεργείται ασταμάτητα από τα μήντια στη γαλλική κοινωνία με μεγάλη προβολή στις τρομοεπιθέσεις, ανεξήγητα μικροεπεισόδια, στημένα  ρεπορτάζ..  Ο τρόμος όμως συντηρείται  και με τη  συμμετοχή  του μπαμπέση πρόεδρου Ολαντρέου, να πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις εθνικού πένθους, εθνικού «θάρρους» και ενότητας, λένε, απέναντι στον κίνδυνο…

 

cocorico-allah-akbar

Υπάρχει προϊστορία και μεγάλη προετοιμασία για τον  εξισλαμισμό της Γαλλίας, περισσότερο  από κάθε άλλη ευρωπαίκή χώρα..  Αυτή την εποχή σβυνουν τα ίχνη της.. Φερειπείν γνωρίζουμε ότι τη δεκαετία 2.000 με 2010 άνοιγε ένα επιπλέον τζαμί την εβδομάδα, συνολικά προστέθηκαν 565 τόποι μουσουλμανικής λατρείας.. Μετά δεν βρίσκονται αξιόπιστα στοιχεία…  Είναι αντιφατικά.

 

Ένα χρόνο μετά τις επιθέσεις κατά του Charlie Hebdo και του Hyper Cacher, έχουμε κάλεσμα για τσάϊ. Η πρωτοβουλία προήλθε από το Γαλλικό Συμβούλιο Μουσουλμανικής Λατρείας, που εκπροσωπεί τα μουσουλμανική τεμένη της Γαλλίας.

 

«Αναρωτηθήκαμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την εθνική ομόνοια και συνοχή με την ευκαιρία των εκδηλώσεων μνήμης», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ανουάρ Κμπιμπές.

«Αντί θα ασχοληθούμε με τις τραγικές ενέργειες, μας φάνηκε πιο χρήσιμο να γιορτάσουμε “το πνεύμα της 11ης Ιανουαρίου”, το πνεύμα των γιγάντιων διαδηλώσεων των πολιτών της Κυριακής μετά τις επιθέσεις. Με έναν στόχο: να δημιουργήσουμε χώρους συνύπαρξης και ανταλλαγών ανάμεσα σε πιστούς και το σύνολο των συμπολιτών μας».

 

Αυτό το «τσάι της αδελφοσύνης» παίρνει διάφορες μορφές: προσφορά ζεστών ροφημάτων και γλυκών, ξεναγήσεις, συζητήσεις, εργαστήρια καλλιγραφίας, πρόσκληση για συμμετοχή στις πέντε προσευχές της ημέρας…

 

Την  ίδια ώρα μαίνεται η τρομοπροπαγάνδα  απ’ όλα τα μήντια ανεβάζοντας την ισχύ και την απήχηση των τρομοχτυπημάτων μέσα στην κοινωνία,  αλλά και τη σημασία  του θρησκευτικού τζιχαντισμού για τη Γαλλία την ίδια..

 

Πρόκειται καθαρά για πολιτικοθρησκευτική εκδήλωση της Νέας Τάξης την οποία υπηρετούν ως στρατός του ΝΑΤΟ οι ισλαμοφασίστες και η οποία αναμένεται να εκδηλωθεί και στην Ελλάδα… Δείτε τι λέγαμε μετά το λουτρό αίματος το Νοέμβρη…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 5 =