ΚΟΛΩΝΙΑ : ΜΕΣΩ Φ/Β ΚΑΙ ΤΟΥΙΤΕΡ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΡΚΕΛ

Η πρόσκληση της Μέρκελ στον Ερντογκάν έτυχε φαίνεται ιδιαίτερης ερμηνείας.. Η τόλμη στο βλέμα της Ανγκέλας ενδεχομένως  προκάλεσε δεύτερες σκέψεις στον Τούρκο  ηγέτη. Ο τρυφερός Ταγίπ δεν κρύβει πως  κατευθύνει όχι μόνο τις προσφυγικές ροές  μέσω της άτυχης Χελλάς, αλλά και τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες που δίνουν συχνά ραντεβού στην Αμερικανευρώπη…

 

ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ»ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΕΞ

Ρεπορτάζ από την ανάκριση των δραστών σε Κολωνία  και Αμβούργο αναφέρει ό,τι το κίνητρο της συνεύρεσης αραπάδων από όλη την Αμερικανευρώπη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν ήταν ακριβώς  σεξουαλικό.  Ηθελαν λένε να «ξεφτυλίσουν τις Γερμανίδες», όπως είχαν κάνει και με  τις ελληνίδες την πρωτοχρονια του 2008 (για  όσους θυμούνται).

Εμπιστευτικές εκθέσεις της γερμανικής αστυνομίας αναφέρουν ότι οι βιασμοί  και οι επιθέσεις κατά γυναικών από «προσφυγες  και μετανάστες» που σημειώθηκαν σε πολλές γερμανικές πόλεις ήταν οργανωμένες  μέσω κοινωνικών δικτύων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προσπάθειες των γερμανικών αρχών, αλλά και ενός απίθανου Σφύριζα ονόματι Μουζάλα να δικαιολογήσουν, ακόμα και να προστατεύσουν τα «προσφυγόπουλα» από την κατακραυγή, προφανώς γιατί υπάρχει συνέχεια  στο έργο τους..

ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑ !

MOYZALAS

Εν μέσω των σφοδρών επικρίσεων που δέχεται για τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσφυγική κρίση και η οποία εντείνεται μετά τα έκτροπα στην Κολωνία, η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ο οποίος μιλώντας σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης επαινεί την πολιτική της γερμανίδας καγκελαρίου έναντι των προσφύγων. «Σε αυτή την κρίση η Γερμανία κατάφερε να κρατήσει την Ευρώπη ενωμένη, συμβάλλοντας στο να μην επιστρέψει αυτή η Ευρώπη του Διαφωτισμού στον Μεσαίωνα».. Αλλά και κάτι που θα ήταν για γέλια αν δεν είχαν σφαγιαστεί τόσοι αθώοι άνθρωποι από τη σφαγή στο Παρίσι.. «Τα σύνορά μας προφυλάσσονται εξαιρετικά. Σχεδόν κανείς δεν τα διαπερνά παράνομα»

ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΗΣ»

Οπως αποκαλύπτει σήμερα μερίδα του γερμανικού Τύπου, Αραβες από τη Βόρεια Αφρική, παράνομοι μετανάστες και αιτητές ασύλου, κάλεσαν συμπατριώτες τους από κάθε γωνιά της Ευρώπης, μέσω facebook και twitter, να μεταβούν στην Κολωνία και τις γύρω πόλεις, προκειμένου να ξεφτυλίσουν τις γερμανίδες κατά την `νύχτα του τρόμου` όπως την αποκαλούν πλέον τα ΜΜΕ στη Γερμανία.

Εξάλλου, ακόμη και ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας μίλησε για “προσχεδιασμένες” επιθέσεις, κάτι που ιστορικά παραπέμπει σε μεθόδους εισβολέων.. Ο αριθμός των μηνύσεων που έχουν υποβληθεί για τις επιθέσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία ξεπέρασε τις 500, ενώ οι ύποπτοι είναι κυρίως “αιτούντες άσυλο” ή “παράνομοι μετανάστες”, όπως εμφατικά ανακοίνωσε χθες η γερμανική αστυνομία.

Περίπου το 40% των 516 μηνύσεων αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, ανακοίνωσε  η γερμανική αστυνομία.. Οι άλλες θα εμπίπτουν στην κατηγορία φαίνεται του «απλού εξευτελισμου»…

Πολλά παρόμοια συμβάντα, κυρίως κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης, αναφέρθηκαν επίσης μεταξύ άλλων στη Φραγκφούρτη, στο Ντίσελντορφ και στο Βερολίνο, ενώ κρούσματα υπήρξαν και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως Βιέννη, Ζυρίχη, Σάλτσμπουργκ κτλ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Στον απόηχο των σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον γυναικών το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, ο γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας απευθύνει σαφή προειδοποίηση για τον κίνδυνο «βεβιασμένων γενικεύσεων» και στιγματισμού των μεταναστών και προσφύγων.

“Το να εξάγει κανείς συμπεράσματα για το βαθμό νομιμοφροσύνης ενός ανθρώπου με κριτήριο την καταγωγή του είναι περιπετειώδες”, λέει χαρακτηριστικά ο γερμανός υπουργός προς τη Bild της Κυριακής. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα στατιστικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας προσφύγων από τη μια και Γερμανών από την άλλη είναι το ίδιο υψηλά. Το ίδιο υψηλα υποθέτουμε με  εκείνα της εγκληματικότητας και των Ελλήνων, αφού τα «τριτω τινι ίσα  είναι και αλλήλοις ίσα», πού ‘λεγε κι ο Αριστοτέλης.

Επίσης, ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός επισημαίνει ότι είναι λάθος να συνδέονται τα έκτροπα της Κολωνίας με τα νέα προσφυγικά κύματα προς τη Γερμανία. Ολοι αντιλαμβανόμαστε ό,τι ουδεμία σχέση, ιδίως αυτοί που τα παίρνουν από τις ΜΚΟ που κάνουν τη διακίνηση κι όλος ο τομέας του δουλεμπορίου και των ιμπεριαληστρικών πολέμων, κατασκευαστικές κλπ..

Οργανωμένες οι επιθέσεις

Ο ίδιος εκτιμά πάντως ότι οι επιθέσεις εναντίον των γυναικών το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία ήταν οργανωμένες. «Όταν συναντώνται ορδές ανθρώπων για να διαπράξουν αδικήματα, τότε φαίνεται σαν αυτό να έχει κάπως σχεδιαστεί. Κανείς δεν μπορεί να μου πει ότι δεν ήταν συνεννοημένο ή προμελετημένο».

Παράλληλα ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνδέονται μεταξύ τους οι επιθέσεις εναντίον γυναικών που καταγράφηκαν σε πολλές διαφορετικές γερμανικές πόλεις. «Όλες οι διασυνδέσεις θα πρέπει να εξεταστούν πολύ προσεκτικά. Υπάρχει βάσιμη υποψία ότι επελέγη μια συγκεκριμένη ημερομηνία με την προσδοκία να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων».

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι επιθέσεις φαίνεται να ήταν οργανωμένες.

Η ίδια η Μέρκελ λέει τώρα ότι κάποιοι νόμοι πρέπει ν’ αλλάξουν, χωρίς πολλές διευκρινίσεις.. Το βίντεο  για αγγλομαθείς..

Δείτε κι αυτό ως προς τα συμφέροντα χτίστηκαν στις χώρες υποδοχής: 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 3 =