ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.. Η πως ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ..

DESPOTHS

Μακαριστός Πατριάρχης Σερβίας Παύλος, πρόκειται περί ενός πραγματικού ΑΓΙΟΥ !

 
 
       

ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΑΝΤΟΥ !

Misha Sarov :
Η μόνη ελπίδα για να αντιδράσει με στοιχειώδη αξιοπρέπεια η κρατικοεξαρτημένη εκκλησιαστική διοίκηση είναι να κοπεί η κρατική μισθοδοσία των κληρικών.
Εύχομαι να γίνει το συντομότερο.

 
Χρήστος Πασαλίδης: Η μόνη λύση είναι να επανέλθουμε στην Εκλογή από το σώμα της εκκλησίας τους πιστούς όπως τα πρωτοχριστιανικά χρόνια. Εδώ και τώρα να παραιτηθούν όλοι αυτοί και να πάμε σε εκλογές νέων δεσποτάδων Άξιων και Ηθικών που δεν προωθούν τα γιουσουφάκια τους και συναινούν σε αποφάσεις της κυβέρνησης προκειμένου να μην χάσουν………… και επίσης τα περιουσιακά στοιχεία των Δεσποτάδων να παραμένουν στην Μητρόπολη, τι τα θέλουν αφού είναι οι εκπρόσωποι του Θεού στην γη, αυτό σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στο θεό και δεν αφήνονται στο θέλημά του. Ας το σκεφτούμε όλοι εμείς που λέμε ότι είμαστε χριστιανοί. Και προτείνω σε όλους μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας Παύλου ενός πραγματικού ΑΓΙΟΥ που έζησε σε αυτή τη γή και κυκλοφορούσε με το λεωφορείο της γραμμής και όχι με μερσεντές τελευταίο μοντέλο που το πληρώσαμε όλοι μας με τον οβολό μας.
 
Lefteris Kosmas: ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΔΟΚΙΜΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ……..!!!!!!!!
 
Misha Sarov Το ξέρουν Λεφτέρη οι απεξω γι αυτο τους αφηνουν τελευταιους μαζι με τους μπάτσους….οι χουντες του ΔΝΤ λειτουργουσαν πάντοτε έτσι , με ΜΑΤ και παπαδες…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =