«ΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ(ΒΑΛΤΟΙ) ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»(ΒΙΝΤΕΟ κατατοπιστικο)

ΣΦΥΡΙΖΑ ΥΠΝΟΣ ΒΟΛΗ

Κοιμούνται ήσυχα οι Σφύριζα στη Βολή, επειδή ο Κουρής έβαλε τον Καζάκη να τα λέει πρωί-πρωί.. Κάποιο φώτοσοπ θά’ ναι, από άλλες τρυφερές στιγμές τους, ο καθένας στη φάση του, ξεχωριστά..

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΟ  ΞΗΜΕΡΩΜΑ : 700 ΔΙΣ Ο ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ !

Ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος φιλοξένησε στο στούντιο του Kontra Channel και στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του «Kontra 24» τον οικονομολόγο-αναλυτή και γενικό γραμματέα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρη Καζάκη τα ξημερώματα της Τρίτης 5 Ιανουαρίου 2016.

gilotina

Vasilis Paraskevaidis : Αρκετοί από εμάς, παρακολουθήσαμε σήμερα τον αγιασμό των υδάτων, με όλα τα ευτράπελα που δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι. Κάποιοι δεν παρουσιάστηκαν πουθενά, κάποιοι γελούσαν στις κάμερες, άλλοι διαδήλωναν και κάποιο ομόφυλοι φιλιόνταν έξω από τις εκκλησίες!!! Μας προετοιμάζουν σιγά για το παγκοσμιοποιημένο σύστημα, όπως αυτό περιγράφεται στο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στο άρθρο 7. Άρθρο 7: 7 Α: Νομιμοποίηση νέων λατρειών – Νέας Εποχής, από 21.9.2017. 7 Β: Κατάργηση Σημαίας Ελληνικής και όλων των Σημαιών της Ευρώπης, κατάργηση θρησκευτικών εορτών της Ευρώπης, από 1.3.2017. 7 Γ: Εισαγωγή περιβαλλοντικών εορτών, από 21.3.2017. 7 Δ: Κατάργηση ελληνικών και βυζαντινών σημαιών που είναι έξωθεν εκπαιδευτικών, δημοσίων υπηρεσιών και ναών, από 20.4.2017. ΤΩΡΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ!!!

 

Δεν μάσησε, και αυτή τη φορά, τα λόγια του ο γενικός γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., προβαίνοντας και αυτή τη φορά σε αποκαλύψεις-κόλαφο για το εγχώριο δωσιλογικό πολιτικό κατεστημένο αλλά και για την ληστοσυμμορία του Ευρωιερατείου που ασκεί κατοχή εδώ και 6 χρόνια στην πατρίδα μας, προτείνοντας, για άλλη μια φορά επίσης, απτές λύσεις και διεξόδους από το εφαλτικό σπιράλ διάλυσης και μαρασμού, που αργά και βασανιστικά οδηγούν την Ελληνική κοινωνία η Ευρωπαϊκή λυκοφωλιά και τα εγχώρια τσιράκια της.

«Εντεταλμένοι Τσίπρας -Βαρουφάκης, εκτέλεσαν σχέδιο εξόντωσης της χώρας».

«Η Γερμανία μαζεύει χρυσό γιατί ξέρει ότι το ευρώ καταρρέει».

«Καταγγελία του δημοσίου ληστρικού χρέους μέσω του διεθνούς δικαίου και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ,ως μόνη επιλογή για εθνική ανάκαμψη και ελευθερία».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + seven =