ΝΕΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ, ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !

varoufakis προφιλ

Κατώτερο είδος δεν είναι, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι.. Αυτό το ξέρουμε καλά, βρίσκεται 3 χιλιάδες χρόνια μέσα στην ελληνική ιδεολογία… Αλλά σαφώς ούτε ανώτερος μας είναι, (δηλώνει «Εβραίος και Ρομά» ο μαλάκας), για να μας εξαπατήσει θέλοντας να κάτσει με τη βία στο σβέρκο μας..

ΔΕΣ ΤΙ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΘΕΙ Η «ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ»!

 
Το «Κίνημα για την Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025» όπως θα είναι το όνομα του ή DIEM 2025 (Democracy in Europe Movement 2025) έχει ως στόχο να οδηγήσει τους πολίτες σε έναν «τρίτο δρόμο», μια εναλλακτική ανάμεσα στην επιστροφή στο κλειστό(?) έθνος-κράτος και στις «αντιδημοκρατικές δομές των σημερινών Ευρωπαϊκών θεσμών».

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑ

 
Φιλοδοξεί, λέει, να μετατρέψει την ΕΕ σε αυτό που προοριζόταν να γίνει από την αρχή, μια Ευρώπη των λαών, με ισότιμα κράτη-μέλη που δρουν μέσα σε μια ενιαία αγορά με κοινές αρχές και αξίες, άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι ευρωπαϊστής. Δηλαδή, πολύ απλά, ήθελε να μας κοροϊδέψει, όπως το φιλαράκι του ο Γιωργάκης, όταν έλεγε ότι συνωμοτούσε να μας βγάλει από την Ευρωφάκα και δεν τον άφησαν..
 
Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και οικονομικός δολοφόνος της άτυχης Ελλάδας, είχε ανακοινώσει την πρόθεση του για νέο κόμμα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, σαν αντίδραση και στη μετάλλαξη, κατά την γνώμη του, του πρώην κόμματος του, του ΣΥΡΙΖΑ.
Βασικα, ευελπιστεί να κοροϊδέψει πολίτες από άλλες χώρες γιατί στην Ελλάδα, τελευταία φάνηκε ό,τι άλλο δεν «μασάμε», από τις προηγούμενες προσπάθειες του με τους αμερικανοτσολιάδες του Πρες Προτζεκτ… Οπότε, αν πετύχει με όλα τα ΜΜΕ στα πόδια του, δεν θα μπορούμε να φανούμε ακατάδεχτοι στη γοητεία του….
Κι όλα αυτά για να μη κάνουν κατευθείαν την τραπεζικη Δικτατορία που ..οραματίζονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους..
ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ??

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 18 =