ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ


Ένα Μήνυμα που μας κάνει να αισθανόμαστε ντροπή για τους δικούς μας «Πολιτικούς Ηγέτες» οι οποίοι ακόμα και αυτές τις στιγμές κοροϊδεύουν ασύστολα τον κόσμο…

Πρωτοχρονιά του 2016

KARAVAKI

Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Σ’ ΕΜΑΣ ΥΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ! ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ…

«Η αίσθηση αυτής της υπέροχης στιγμής ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον είναι γνωστή από την παιδική ηλικία. Ανυπομονούμε με χαρά, ελπίδα, ενθουσιασμό και πίστη στο καλύτερο.
Παραδοσιακά, γιορτάζουμε με τις οικογένειές μας, με όλα τα κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα. Φυσικά, δεν μπορούν όλοι να καταφέρνουν να δουν το νέο έτος με τις οικογένειές τους.
Οι άνθρωποι πρέπει να εργάζονται στα νοσοκομεία και τις εγκαταστάσεις παραγωγής, την εκτέλεση των υπηρεσιών και να παραμένουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους, να υπερασπιστούν τα σύνορά μας, και να είναι έτοιμοι να διασφάλισουν της ασφάλειας μας στην ξηρά, στη θάλασσα και στον ουρανό.
Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που είναι πάντα σε θέση, την ημέρα και τη νύχτα, τις καθημερινές και αργίες.
Σήμερα, θα ήθελα να δώσω ειδικά χαιρετισμούς σε όσα από τα μέλη των υπηρεσιών μας, τα οποία καταπολεμούν τη διεθνή τρομοκρατίας, υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας στα μακρινά σύνορα, που δείχνουν τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητας τους. Αν και, αυτές είναι οι αρετές που χρειαζόμαστε όλη την ώρα, σε ό, τι κάνουμε.
Η επιτυχία ολόκληρου του έθνους εξαρτάται από την αποτελεσματική εργασία και τα επιτεύγματα του κάθε ενός από εμάς. Είμαστε ενωμένοι με τους ίδιους στόχους, με την κοινή μας επιθυμία να ωφελήσουμε την πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον της.
Το απερχόμενο έτος 2015, σηματοδότησε την 70η επέτειο της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Την ιστορία μας, την εμπειρία των γονιών και των παππούδων μας, την ενότητά τους σε δύσκολους καιρούς και την θέληση τους να χρησιμεύσουν πάντα ως παράδειγμα για εμάς. Έχουν βοηθήσει και θα μας βοηθούν να καλύψουμε όλες τις σημερινές προκλήσεις με αξιοπρέπεια.
Φίλοι, το βράδυ της αυτής της Πρωτοχρονιάς, αισθανόμαστε ιδιαίτερα έντονα. Είναι τόσο σημαντικό για όλους να είναι υγιείς και να είναι όλα μια χαρά. Για τους γονείς μας να περιβάλλονται από αγάπη και φροντίδα, έτσι ώστε όλα τα καλά πράγματα που πάντα μας δίδαξαν να έρθουν πίσω σε αυτούς.
Να αφήσουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν έξυπνα και δραστήρια, με αγάπη και ανταπόκριση, η εγκαρδιότητα και η συμπόνια να μας υποστηρίζουν στην καθημερινότητα μας.
Υπάρχουν μερικά δευτερόλεπτα που αφήνονται πριν από το νέο έτος. Ας ευχόμαστε ο ένας στον άλλον επιτυχία και ευτυχία.
Ας ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον για την κατανόηση και την υποστήριξη, για τη συμπάθεια και την ανταπόκριση που δίνουμε ο ένας τον άλλον.
Και ας κάνουμε πρόποση για ευημερία και ευημερία της Ρωσίας!
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος για σας! Ευτυχισμένο το 2016!»

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 1 =