ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ! ΞΕΘΑΡΡΕΨΕ ΚΙ Η ΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ !

ndoula syntaxiouxoi

H γενιά που χάζεψε ο Φώσκολος και η Μενεγάκη, δινει τα ρέστα της… Κάνουν ουρές για να μπουν στο Άουσβιτς και να βγούν σαπούνι EU …(βίντεο)

ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΙΑΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ !

Απο το πρωί φαγώθηκαν με τη συμμετοχή ολοι οι Γκεμπελς κατοχικοί

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ! ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ»,  ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο,ΤΙ ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΟΥΜΙ !

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ¨ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» ΑΠΟ ΣΙΑ ΑΠΑΙΔΕΙΑ !
SIA anagnostopoulou

ΜΕΣ’ ΤΟ ΚΛΙΜΑ του ΣΑΞΕΣ  απ’ το πρωί ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΑ ΣΙΑ’Σ ΞΕΘΑΡΡΕΨΕ ΚΙ Η CIA Anagnostopoulos, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ! Με επίθεση στον Κολοκοτρώνη και στους «εθνικιστές» απαίτησε να μην υπάρχει αναφορά στο ελληνικό έθνος μέσα στα σχολικά βιβλία . Επανέλαβε όλο το ρεπερτόριο της Ρεπούστης υποστηρίζοντας οτι τα ανοιχτά σύνορα ειναι απλώς συνέχεια του  προσφυγικού της Μικρασιατικής καταστροφής.. 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟCIA ΟΙ ΑΝΘΕΛΛ ΠΟΥ ΜΑΖΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ !

Πάνω απο δύο ώρες μένουν στην ουρά ψηφοφόρα κορόϊδα μεγάλης ηλικίας.  Μέχρι τις 17:00 είχαν ψηφίσει περισσότεροι απο 300.000 πολίτες, υποστηρίζουν οι Γκέμπελς των μήντια προσθέτοντας ότι δεν φθάνει η παράταση που είχε δοθεί μέχρι τις 20:00 ! Τις απογευματινές ώρες αυξάνεται, αντί να μειώνεται η προσέλευση….

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.00 και μέχρι στιγμής η διαδικασία έχει προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Σε αρκετές περιπτώσεις, βέβαια, οι ψηφοφόροι χρειάστηκε να μείνουν στην ουρά για περισσότερες από δύο ώρες, ώστε να ακήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 17:00 είχαν ψηφίσει περισσότεροι απο 300.000 πολίτες. Υψηλό το ενδιαφέρον είναι και στην περιφέρεια με αποτέλεσμα να συνεδριάσει το απόγευμα η ΚΕΦΕ προκειμένου να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κομματικά στελέχη αποφάσισαν να παραταθεί όπου κριθεί απαραίτητο η ψηφοφορία. Δηλαδή, όπου υπάρχουν ουρές η εφορευτική επιτροπή θα κρατήσει ανοικτές τις κάλπες, ώστε κανείς ψηφοφόρος να μην αποχωρήσει δυσαρεστημένος…. Το μόνο παρήγορο είναι ό,τι σε μεγάλο ποσοστό απουσίασε η Νέα Γενιά..  Δηλαδή στοιχειωδώς θυμούνται και συνδέουν μεταξύ τους καταστάσεις και γεγονότα..

Αυτή την ώρα όλα τα μήντια παιανίζουν από ευτυχία για την επιτυχία στις εκλογές του Συστήματος ΝΔούλα.   Δείτε στο βίντεο τέτοια «ζώα» φανήκαν σήμερα οι δεξιοί κι οι περισσότεροι συνταξιούχοι.. ))

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × four =