ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ Των 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ FRAPORT. ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ….ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ !!!

Ο πόνος του μασκαρά, κινδυνεύει να τινάξει τη συμφωνία με την Fraport στον αέρα, καθώς την ώρα που υπέγραφε, έκλαιγε γοερά πάνω από το έγγραφο με αποτέλεσμα να το καταστρέψει ακριβώς πάνω στην υπογραφή του.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΛΕΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Ακόμα και οι πιο καχύποπτοι, ακόμα κι εκείνοι που έσπευσαν να ειρωνευτούν τον Γιώργο Σπίρτζη όταν δήλωνε ότι «υπέγραψε τη σύμβαση με πολύ πόνο», τώρα δεν έχουν να πουν τίποτα. Γιατί η αλλοιωμένη από την υγρασία των δακρύων, υπογραφή του Γιώργου Σπίρτζη, δεν σηκώνει αμφισβήτηση.
Οι ίδιοι οι νομικοί σύμβουλοι της Fraport μάλιστα, ήταν εκείνοι που έθεσαν θέμα νομιμότητας της σύμβασης, καθώς αποκάλεσαν την υπογραφή του κ. Σπίρτζη «μουτζούρα που δεν μπορεί να την πάρει κανείς στα σοβαρά».
Από την πλευρά του υπουργού προς το παρόν, δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο, καθώς σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του κύκλου, ο κ. Σπίρτζης βρίσκεται στο κρεβάτι με έμπλστρα και θα υπογράψει ξανά, μόλις του περάσει ο πόνος.    
Moufanet

 

Σημ.  Από τους παρόντες  άλλοι λένε πως δάκρυσε ακόμα κι η φωτογραφία του Αρη Βελουχιώτη που  ηταν στον τοίχο απο πίσω του κι άλλοι  ότι αυτό που φαίνεται  δεν είναι δάκρυα… Αλλά, κάτι πιό συμπαγές και συμβολικό για τους Ελληνες ως προς την όλη διαδικασία παραχώρησης για αεροδρόμια και τουρισμό, έναντι αντιτίμου που πληρώθηκε στις μπανκς που τρέφουν την Αλητ των συνεργατών των κατακτητών..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + 19 =