«ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ» ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ-ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

LAFAZANI ZWH

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ Συνιστά μείζον εθνικό έγκλημα που επισύρει βαρύτατες ευθύνες η πώληση τις επόμενες μέρες, στην ουσία ξεπούλημα, 14 αεροδρομίων-φιλέτων της χώρας στη γερμανική κρατική (!) εταιρεία Fraport. Η εκχώρηση στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος ελληνικών και μάλιστα κερδοφόρων, κρατικών αεροδρομίων, δεν είναι τίποτε άλλο από ανοικτή παραδοχή ότι η Ελλάδα αποτελεί γερμανική αποικιακή απόφυση, που παραδίδει στο κράτος των επικυρίαρχών της τα δικά της κρατικά τιμαλφή. Η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να παραδώσει τα αεροδρόμια της Ελλάδας σε οποιαδήποτε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα χέρια. Τα αεροδρόμια δεν είναι ιδιοκτησία καμιάς εφήμερης μνημονιακής κυβέρνησης, αλλά ανήκουν στο λαό. Το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί, ερήμην του ελληνικού λαού και με πλήρη την αντίθεσή του, να προχωρά, με εντολή της Τρόικας και της παραδομένης στην Τρόικα κυβέρνησης, στην πώληση και μάλιστα φωτογραφική, το επόμενο διάστημα του λιμανιού του Πειραιά, στην πώληση των μονοπωλίων της ΔΕΣΦΑ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ROSCO, στην πώληση, ακόμα, ακινήτων-φιλέτων όπως το Ελληνικό, ο Αστέρας, η Κασσιόπη κλπ. Οι βρώμικες αυτές εκποιήσεις εθνικού πλούτου και αν δεν γίνει δυνατό να αποτραπούν, δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστούν από τον ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να προκαλέσουν τετελεσμένα. Γρήγορα θα ανατραπούν και αυτοί που διέπραξαν τα εγκλήματα της εκποίησης της εθνικής και ιδιαίτερα προσοδοφόρας περιουσίας, η οποία συνιστά ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο, θα λογοδοτήσουν και θα λογοδοτήσουν αυστηρά, με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται. Ο ελληνικός λαός δεν πουλάει. Πάνε να πουλήσουν, χωρίς κανένα δικαίωμα, υποτακτικοί ενός νεοαποικιακού κουαρτέτου που καταστρέφει την πατρίδα μας.

ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ  ΚΟΜΜΑ» !

Το ερώτημα για μας ειναι κατά πόσο μπορούμε να πιστεψουμε τον Λαφαζάνη και τη Ζωή όταν τα βάζουν με τους πρώην συντρόφους τους (και νυν δυνάστες μας στην υπηρεσία της χειρότερης Κατοχής που γνώρισε ο τόπος). Γιατί μακάρι να έχουν στρατευθεί τέτοια  πρωτοκλασάτα πολιτικά στελέχη μαζί με τους συνεργάτες τους, λέμε, στην υπόθεση της χειραφέτησης του  λαού και της Απελευθέρωσης από τους ντόπιους και ξένους «νταβάδες» που γενοκτονούν τους Ελληνες… Τούτο σημαίνει πως γεννιέται αντιπολίτευση στην πείνα σε κουρελιασμένη Αθήνα μετά από 6-7 χρόνια  συνεχή ύφεση και στην αγριότερη πιστεύουμε δικτατορία ΔΝΤ που εφαρμόστηκε ποτέ..

 

Κι αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά στο αξιόπιστο της πολιτικής στάσης των πρώην συριζαίων, γιατί λόγια είν’ αυτά που έρχονται σαν συνέχεια του δικού μας λόγου στο Ιντερνετ κι ασφαλώς παρέρχονται κι αυτά, σίγουρα οι «παρόλες» τροφοδοτούν και επιβεβαιώνουν την Αντίσταση στους Λήσταρχους προδότες.  Διότι, καλούν σε δράσεις με πράξεις, συγκεκριμμένα σε ανώτερες μορφές  πάλης.  Και φοβίζουν, καθώς εκλαμβάνονται σαν απειλές γιατί είναι απειλές για τους χρυσωμένους τοιούτους περί τον Τσίπρας…

ξεπουλημα

Και δεν είναι τυχαίο οτι στα Επτάνησα, αλλά κι αλλού από  αύριο ψηφίζουν  σε τοπικό δημοψήφισμα για την  τύχη  των αεροδρομίων  και του τουρισμού μας συνολικά αν θα περάσει σε Γερμανούς και ντόπιους ληστοσυμμορίτες συνεργάτες τους.  Ούτε τα βαρύτατα που συμβαίνουν τώρα στην Κώ κι  ότι έρχεται στη Λέσβο των «10 – 15 χιλιάδων κατοίκων»(Μήπως να  «φάει» 70 χιλιάδες Ελληνες θα ‘θελε ο τσόγλανος πορδυπουργός ?)   Και καμμία Υπηρεσία από παλιά στην υπηρεσία των κατακτητών δεν μπορεί να δράσει κατασταλτικά, ενάντια σε δημοκρατικές διαδικασίες, ούτε κόντρα σε κόμμα, έστω και μικρό (ΛΑ.Ε, ΕΠΑΜ, κλπ) κόντρα στον Παναγιώτη και στη Ζωή, ακόμα και κόντρα στον Καζάκη, στο όνομα «απειλών»,,,

 

Σαφώς έτσι διαγράφεται προοπτική Ανατροπής και Τιμωρίας για τον μισελληνικό εσμό που νέμεται την εξουσία και απομυζά όλους  τους πόρους τους Κράτους  μας καταστρέφοντας το ρωμέϊκο. Σαφέστατα καταδεικνύεται ότι οι Pustares Σανελ ενεργούν στην υπηρεσία τραπεζαλήτικων συμφερόντων, αλλά και ξένων ισχυρών κατακτητών που βρίσκονται από πίσω (ή μπροστά, όπως θέλετε πάρτε το…)).

Δείτε τον πανικό που δεν κρύβεται,  που κατοικεί στην εφημερίδα της προδοΤαΣΙΑ΄ς.. Από την «αριστερή» Αυγή λοιπόν όπου κάνουν πως δεν πιστεύουν στην πραγματικότητα της Απειλής για το καθεστώς.

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ
Πάρτε βαθιά αναπνοή και βουτήξτε: Το ασφαλιστικό και τα νέα αντιαγροτικά μέτρα είναι το Βατερλό της κυβέρνησης Τσίπρα. Ταπεινωτική συμπεριφορά Κοστέλο και Σία απέναντι στην υποτελή κυβέρνηση Τσίπρα. Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ένα διαρκές σκάνδαλο. Δεκάδες δισ. τρώνε οι τράπεζες. Το έγκλημα της ανακεφαλαιοποίησης δεν καλύπτεται με στρουθοκαμηλισμούς. Οι Γερμανοί ξανάρχονται – ένοπλοι. Πρώτη φορά αριστερά, με δολοφόνους κολιγιά. Ασφαλιστικό: έγκλημα και νοσταλγία.
Πρόκειται για ένα δείγμα τίτλων από την Ίσκρα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Και κάτω από τους τίτλους; Νά ένα απόσπασμα του ίδιου του Παναγιώτη: «Είμαστε οι πρώτοι που με αδιάσειστα στοιχεία και δριμύτητα καταγγείλαμε το μέγα σκάνδαλο, το μεγαλύτερο στην ελληνική Ιστορία, της λεγόμενης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών… δεν θα αποφύγουν να λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά οι ένοχοι και συνένοχοι, Τσίπρας και Δραγασάκης, όσο και αν τους καλύπτουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης».
Έγκλημα και πάλι έγκλημα, σκάνδαλα και πάλι σκάνδαλα, υποτέλειες, ποινικές ευθύνες, κολιγιές με δολοφόνους, με ολίγον από στρουθοκάμηλους και νοσταλγίες. Αυτό τώρα ο Παναγιώτης και οι άλλοι -ο Στρατούλης, ο Χουντής, ο Πετράκος, ο Καλύβης, ο Γαβρίλης- το θεωρούν πολιτική αντιπαράθεση. Πολεμική έστω, με πολιτικούς όρους. Και όχι επιστροφή στη δεκαετία του πενήντα. Με τα γνωστά και τραυματικά για προδότες, αποστάτες, χαφιέδες, μαύρους σκύλους και άσπρους σκύλους. Που είχαν -κι έχουν- τις γνωστές συνέπειες.
Θα περίμενε κανείς από τους παλιότερους, που έχουν δει πολλά τα μάτια τους, να τα προστατεύουν και να μην τα βγάζουν μόνοι τους. Γιατί με τέτοιες πρακτικές, που μεταποιούν την εμπάθεια -αλήθεια, πόσο καιρό τη μάζευαν;- σε πολιτικό λόγο, αυτό ακριβώς κάνουν. Καμιά Αριστερά και καμιά επανάσταση δεν υπηρετούν. Κανένα ήθος ταξικό δεν εισάγουν – ή επανεισάγουν. Το πολύ-πολύ να πολλαπλασιάζουν την απογοήτευση, προς μεγάλη χαρά εκείνων που ζεσταίνουν τα χεράκια τους σε τέτοιες εμφύλιες συρράξεις. Όπως πάντα.
Αν πάλι πιστεύουν ότι έτσι υπηρετούν τη Συνέπεια, τι να πεις; Να μην καταλαβαίνουν κάποιοι εραστές της επαναστατικής παρόλας τη διαφορά ανάμεσα στο λάθος και στο έγκλημα, στην παρέκκλιση και στην κολιγιά, στις αυταπάτες και στις απάτες, πάει στο διάολο. Αλλά αν δεν το καταλαβαίνουν και οι πατριάρχες της ΛΑΕ, τότε ένα πράγμα επιβεβαιώνουν: Ήταν για δεκαετίες σε λάθος κόμμα. Και ποιος βεβαιώνει ότι τώρα είναι στο σωστό;

Εδώ η απάντηση ευκόλως εννοείται. Ο,τι οι προδότες, οι «53» και οι άλλοι που  παριστάνουν τα «ταξικά κοθώνια», αλλά βρίσκονται στην υπηρεσία ξένων εχθρικών συμφερόντων, ήταν σε λάθος κόμμα και αυτό είναι που φανερώνουν τώρα οι εξελίξεις..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − 1 =