ΝΕΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ! ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ !

TAYTOTHTA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Σ’ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ! Ακριβώς όπως έκαναν οι πρώτοι διδάξαντες ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης πριν την ηλεκτρονική εποχή, με σφράγισμα

 

ΕΝΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ. ΠΡΟ-ΠΟ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟ !!

Τα νέα δελτία ταυτότητας περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του ματιού του Ελληνα πολίτη. Με την ειδική φωτογράφιση θα λαμβάνουμε και προσωπικό αριθμό ο καθένας, ο οποίος αριθμός θα εμφανίζεται σε σκανάρισμα από  κάμερες ασφαλείας, παντού να ξέρουν το όνομα και τ’ αλλα προσωπικά μας στοιχεία.. Τα μηχανήματα είναι έτοιμα στην Αμερική η εφαρμογή θα ξεκινήσει με Πείραμα στο Πείραμα εθνοκάθαρσης του ελληνικού λαού, που άλλη μια  φορά εξαπατήθηκε και ανέδειξε την τόσο βολική κυβέρνηση της «Αριστεράς»…   Ποιά θα είναι η νομική βάση του εγκλήματος, ακόμη δεν ξέρουμε. Πάντως  για νέο Σύνταγμα και εφαρμοστικές διατάξεις ήδη ξεκίνησε να μιλάει το προδοτικό τσογλάνι ο Τσίπρας…

eyebarcode

Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΚΑΝΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

Σε αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν, λέει ότι υποχρεώνεται από το διεθνή παράγοντα η «ελληνική» κυβέρνηση.  Εμφανίζονται να ενεργούν  υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ.  Πληροφορίες αναφερουν ό,τι ως «Ελληνες» θα προωθούνται μαζικά στις άλλες χώρες οι μετανάστες-πρόσφυγες και «κρυφά» οι ισλαμοφασίστες τρομοκράτες για την υποστήριξη του  όλου εγχειρήματος ισλαμοποίησης της Ευρώπης, άλωσης του ενοχλητικού πολιτισμού της..

 

Αξιωματούχοι του κατοχικού «υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» ανακοίνωσαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φακελώματος μέσω των νέας γενιάς ταυτοτήτων.

 

«Στέλεχος», πάντα ανώνυμο,  του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισε κάτι σαν ότι δεν φταίνει αυτοί αλλά, «η αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία αποτελεί συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι σε Ε.Ε. και ΗΠΑ». Προσέθεσε ότι ο εκσυγχρονισμός των ταυτοτήτων προωθείται υπό την πίεση της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver, για τη μη θεώρηση διαβατηρίων των Ελλήνων που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Η αξιολόγηση του προγράμματος πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο δεκαήμερο, ενώ η επιτροπή θα καταθέσει την πρότασή της στα τέλη Ιανουαρίου.

 

Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται(…) η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου. Σαν κοινοί βλάκες, ανακοινώνουν ότι γίνεται …προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες, λες και ενδιαφέρει πόσο βλάκες μας θεωρούν οι πιό βλάκες από μας που δουλεύουν για τους κατακτητές..

Ετσι, «εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ».

Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα. Σύμφωνα με μια εκδοχή, οι πιέσεις προς την Ελλάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα εντάθηκαν μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, καθόσον σύντομα ελληνοποιούνται πολλές χιλιάδες μουσουλμάνοι από χώρες που εξάγουν την ισλαμική τρομοκρατία.

σημ. Θα προσθέσουμε εδώ βίντεο με τεχνικές πληροφορίες σε λίγο..

Δε χρειάζεται μετάφραση, οι κάμερες δείχνουν τα πάντα για τον καθένα μέσα στο εμπορικό κέντρο..  Από το πρόβλημα στα μάτια μέχρι τι έχουν ψωνίσει τον τελευταίο καιρό..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four + 3 =