ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΠΡΙΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ

ΣτΕ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΑ

Ετσι είναι με τα ανώτατα δικαστήρια.. Από το Συμβούλιο της Επικρατείας μέχρι τον Αρειο Πάγο μόνο μια Αδικία δρόμος τα χωρίζει.. Σίγουρα, αν η πολιτική εξουσία δεν βραχυκύκλωνε την Ανεξάρτητη δε θά ‘χαμε φτάσει ως εδώ, να κυβερνά αυτοπρόσωπη η Εσχάτη ΠροδοΣΙΑ. Ναι, αλλά εμείς, ένας-ένας, τι φταίμε ; Οχι στη φωτό δεν είναι ο Τράγκας, ούτε κανένας κουμπάρος

 

ΕΧΕΙ Η ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗ ΓΛΥΚΑ..

Είναι εντυπωσιακό όταν έρχονται πολλοί στα λόγια σου. Οχι ότι κι άλλοι δεν έλεγαν τα ίδια  πριν, απλώς συμφωνούσαν με μισόλογα και μισές αλήθειες, τηρώντας ίσως κάποιες ισορροπίες..   Κάτι στον αέρα σαν ικανοποίηση, όταν επιβεβαιώνεται η ορθή κρίση και κατά κατά κάποιο τρόπο φανερώνεται ότι ορισμένες θυσίες δεν πήγαν στράφι.. Δείτε τι έγραφε προχτες για την κυβερνώσα «αριστερα» ο καταπληκτικός Στάθης στο Χατζηνίκο

Βάστα, Λεβέντη!

 

Για τον κ. Κατρούγκαλο δεν ανησυχώ, αντέχει! (Το ερώτημα, αν πρέπει να κόψουμε 15 cm απ’ το χέρι του παππού, αποδεικνύεται πιο σύνθετο! Ισως θα πρέπει να κόψουμε 25 cm!

Ας πάρουμε λοιπόν την απόφαση μέσα Φλεβάρη, ως τότε: α) μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα ο παππούς, β) «δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς» ο δήμιος και γ) δυο – τρεις αμφιταλαντευόμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον Γενάρη, δεν θα αμφιταλαντεύονται τον Φλεβάρη («θέσεις του Οκτώβρη» Λένιν).

ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ Ν ΔΟΥΛΑΣ, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΑ.. Καθώς μας κυβερνά ακόμη παντοδυναμη η Ατιμωρησία, έχει πλάκα δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», επικαλούμενο εσωτερική αναφορά που χαρακτηρίζει την Ελλάδα «πρακτικά ακυβέρνητη». Το δημοσίευμα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου ώθησε τη γερμανική Πρεσβεία να εκδώσει δελτίο τύπου, ότι στην Αθήνα παγίως δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα του τύπου, μπλα-μπλά …

Καλημέρα σας!
Κάθε μέρα περιμένω πως και πως να κάνει κάτι θετικό αυτή η κυβέρνηση για να το επικροτήσω. Πλην όμως κάθε μέρα σε κάθε τομέα επισυμβαίνει και κάποια πατάτα που με βυθίζει στην άγρια εμπάθεια. Προσπαθώ για παράδειγμα να εκλάβω τα άθλια χατζατζαριλίκια περί το Ασφαλιστικό ως μια απόπειρα να εφεύρουν οι Ελληνες (πάλι οι Ελληνες, ποιοι άλλοι από τους Ελληνες) το φάρμακο της μακροζωίας. Διότι αν είναι να πάρεις σύνταξη στα 105, γιατί να μη ζήσεις ως τα 107!
Επίσης είναι το πρωθύστερον των πραγμάτων. Εκεί που λες ότι καθάρισες με το κόκκινο δάνειο που σε πνίγει, τσούπ, διαπιστώνεις ότι στην είχαν στημένη. Είτε με κάτι «ψιλά γράμματα» (που ανοίγουν τον δρόμο στα αρπακτικά funds), είτε με κάποιο κριτήριο που αίφνης ανεφύη (διότι δεν το είχαν σκεφθεί τον Σεπτέμβρη, αλλά το σκέφτηκαν τον Δεκέμβρη), είτε
διότι πολύ απλά το κράτος θα αλλάξει μονομερώς συμφωνίες που είχε κάνει μαζί σου (όπως το επιτόκιο για τις 100 δόσεις). Με έναν λόγο, ο φόνος θα γίνει ή μάλλον η εκτέλεση, το ερώτημα είναι αν θα συμβεί δια τουφεκισμού, γκιλοτίνας ή αγχόνης. Ακριβώς επ’ αυτού είναι αναγκασμένος να πάρει σκληρές αποφάσεις ο κ. Τρύφων. (Διότι ο κ. Σταθάκης, φερ’ ειπείν, είναι αμελής και ξεχασιάρης. Ανθρωπος που ξεχνάει δώθε κείθε τα εκατομμύρια που διαθέτει, δεν διαθέτει τη συναίσθηση που χρειάζεται για να διαχειρισθεί το κόκκινο δάνειο του Μήτσου.

Δεν έχει συναίσθηση των μεγεθών – ο κ. Σταθάκης, όχι ο Μήτσος!) Ο Μήτσος, όταν του φεύγει το κλαπέτο, έχει απόλυτη συναίσθηση μεγέθους – φτερό στον άνεμο ο Μήτσος! και φυσάει πολύ! Ένα προαπαιτούμενο την ημέρα, πέφτει στο κεφάλι του κάθε Μήτσου. Και τα παιδία παίζει! Τουΐτ ο κ. Τσίπρας, σεισμογραφικό η Τουρκία. Κρουαζιέρα στο Αιγαίο οι νευρικοί γείτονες. Είναι στριμωγμένη από παντού η Τουρκία, κάνει, ως συνήθως, εξαγωγή κρίσης στο Αιγαίο, και αντί η κυβέρνηση να ξεσηκώσει τον κόσμο στην Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ, έχει κηρύξει σιγή τουΐτ! Ακρα του τάφου σιγή, να καλμάρουμε τα ψάρια.
Για αυτό σας λέω! περιμένω πως και πως κάθε μέρα κάτι καλό για να το επικροτήσω και μου ‘ρχεται η μια κροτίδα στο κεφάλι μετά την άλλη. Ξέρετε τι μπινελίκια θα φάνε οι γεωργοί, επειδή κινδυνεύουν να τους φάνε εργαλεία και γη, τα αρπακτικά funds; Τσιφλικάδες και κουλάκοι θα βγουν οι μισοί και οι άλλοι μισοί κολίγοι που τα έφαγαν μαζί τους. Διασύρεται
η Αριστερά. Μπροστά στα μάτια του λαού, της κοινωνίας, διασύρεται η Αριστερά. Και γίνεται σαν το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ. Γερνάει, απότομα και γρήγορα, καταρρέει ο μύθος μας – δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά απ’ αυτήν.
Εκτός απ’ τη ζημιά που κάνουμε στην πατρίδα απ’ όταν γονατίσαμε και προσκυνήσαμε το «δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς». Βαθειά παρακμή. Κάτι σαν η κυρία Ραχήλ Μακρή να σου βάζει στο στόμα τα λόγια της – πικρά και θεόπικρα…

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ!

LIAKOS REPOUSH FILHS

Ο Αντώνης Λιάκος υποστηρίζει ότι οι Ελληνες έκαναν εθνοκάθαρση κατά Εβραίων και Βούλγαρων – Χαρακτηρίζει εθνικιστές τον Μίκη και τον Ρίτσο ! Κι όλα αυτά πρέπει να μας ενδιαφέρουν τώρα, τώρα που μας εξοντώνουν.. Γιατί ??

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ» ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ;

 

ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ανοικτα :

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει τολμήσει να κριτικάρει τον μέντορα της κυρίας Ρεπούση και του κ. Τσίπρα, τον καθηγητή τον κ. Λιάκο, χωρίς μια συγκεκριμένη ομάδα δημοσιογράφων και δημοσιολογούντων απ’ τα ΜΜΕ να τον λούσει με συκοφαντίες και ρετσινιές του στυλ: αντισημίτης, ρατσιστής, φασίστας, εθνικιστής, σταλινικός, ψυχάκιας, αμόρφωτος, παράφρων, αγράμματος, ομοφοβικός, λαϊκιστής, φαιοκόκκινος – αυτοί είναι μονάχα ελάχιστοι απ’ την αρμάδα των «αριστερών» χαρακτηρισμών που πέφτουν στο κεφάλι του αμαρτωλού.
Από ποιους; Οχι από ανθρώπους που γράφουν ο καθένας τη γνώμη του(κάτι το σεβαστόν, πλην των χαρακτηρισμών), αλλά από ανθρώπους που γράφουν ύστερα από προσυνεννόηση, συντονισμένα και οργανωμένα, ο ένας κατ’ ακολουθίαν του άλλου, που γδέρνουν κάθε φορά και διασύρουν όποιον στοχοποιούν. Προσφάτως, βγήκε κατά λάθος στη δημοσιότητα ένα τσατ ρουμ όπου τα παλληκάρια αυτά συναντώνται σαν σε κρυφό σχολειό, συνομιλούν και αναθέτουν το ένα στο άλλο δουλειές, ποιος θα γράψει για τι πράγμα και πότε, ποιος θα ακολουθήσει και πώς θα αλληλοϋποστηριχθούν.
Τέτοια και τοιαύτα συνέβαιναν και συμβαίνουν στα ενδότερα της διατεταγμένης δημοσιογραφίας σε όλες τις δραματικές στιγμές και τα σημεία καμπής. Οταν διέλυε η Δύση τη Γιουγκοσλαβία, οι λεβέντες αυτοί θρηνούσαν για τις σφαγές στο Σεράγεβο. Τώρα βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι πράκτορες της CIA και ομολογούν ότι η κοινή γνώμη στη Δύση εσύρθη από τη μύτη με προβοκάτσιες (όπως στο Σεράγεβο), τη μία μετά την άλλη.
Οι ελάχιστοι πέντε-δέκα που γράφαμε από τότε όσα τώρα αποτελούν κοινόν τόπο ήμασταν συνωμοσιολόγοι, εθνικιστές, κομπλεξικοί κ.τ.λ. Οι δε Ελληνες που είχαν πάρει μυρωδιά τι πραγματικά γινόταν ήταν για αυτά τα παλληκάρια «έθνος ανάδελφο», αλλοπαρμένοι της Ορθοδοξίας, αμετανόητοι κομμουνιστές και…  καλά το καταλάβατε, λαϊκιστές!

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty + nineteen =