ΕΔΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ! ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΜΑ ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ !

POLYTEXNEIO

Σε ευθεία συνέχεια με τον αγώνα του Πολυτεχνείου, καθώς των Ελλήνων τα αιτήματα είναι τα ίδια :  ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όντως Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73 ! Κι όχι μόνον αυτό, οι ίδιες φαμίλιες προδοτών  που λυμαίνονται τον τόπο μας από το 44, ατιμώρητες ξεπουλούν την πατριδα  !

 

  

 

 

 

 

 

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

«ΟΧΙ» ΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !

ΑΝΤΙΕΡΑΡΧΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ !

Periklis Danopoulos :

Επειδή διαπιστώνουμε ότι μεγάλο κομμάτι της νεολαίας,τελώντας σε σύγχυση, λόγω της κατευθυνόμενης παιδείας, μπερδεύει έννοιες όπως πατρίδα,έθνος,κράτος, ας κάνουμε μια απλουστευμένη προσέγγιση.
Έθνος,είναι λοιπόν ένα σύνολο ανθρώπων με κοινά μεταξύ τους στοιχεία,όπως καταγωγή,γλώσσα,κλπ που συν τω χρόνω αναπτύσει κοινή συνείδηση.Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το έθνος,έχουν κονή ιστορία, μνήμες και παραδόσεις. (σσ. Το «κοινό αίμα» που έλεγαν οι αρχαίοι είχε ίσως σημασία στην  εποχή τους, όχι όμως σήμερα, που ξέρουμε σίγουρα  πως δεν ισχύει για κανέναν πια).

GIWRGOS FLIPA

Τον παπού του «Γιώργος», τον Γεώργιο Παπαντρέου έφεραν οι Εγγλέζοι μιά βδομάδα μετά την αποχώρηση των Γερμανών ως πρωθυπουργό.. Το «Κ»ΚΕ  που είχε το πάνω χέρι στο ΕΑΜ./ΕΛΑΣ καλούσε το λαό να πάει να τους υποδεχθεί στο Φάληρο.. Κατόπιν προδοσίας λέγεται, η οποία συντελέσθηκε κάπου ανάμεσα σε 43 και 44, παρέδωσαν στους ιμπεριαλιστές την Εξουσία , ενώ είχαν 120 χιλιάδες επίστρατους νικητές σε μεγαλειώδη Αντίσταση ). Γεγονός είναι ότι οι συνεργάτες των Γερμανών όχι μόνον παρέμειναν ατιμώρητοι, αλλά και έγιναν η άρχουσα τάξη των αγγλοαμερικάνων, η οποία με τους ξενόδουλους γόνους της, ακόμη τώρα μας γενοκτονεί. εχοντας εξαγοράσει όλη τη Βολή κι όχι μόνον αυτή…

 Πατρίδα, είναι ο χώρος στον οποίο αυτό το έθνος,εξελίσσεται στο διάβα της ιστορίας, όχι μόνο στενά γεωγραφικά ,αλλά και πολιτιστικά, αφού πατρίδα θυμίζουν τα τοπικά ήθη και έθιμα, ο πολιτισμός που αναπτύχθηκε σε διαφορετικούς χρόνος αλλά στον ίδιο τόπο,καθώς και συναισθηματικά αφού είναι ο τόπος αγαπημένων προγόνων.

Το κράτος,με την σημερινή εκδοχή,είναι η εξουσία και το πολίτευμα μιας χώρας που θέτει τους κανόνες που διέπουν μια κοινωνία. Εδώ αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα,γιατί αυτό το οποίο όλοι θα αναζητούσαμε,δηλ.το κράτος δικαίου απέχει παρασάγγας από το σημερινό κράτος της διαπλοκής/Διαφθοράς και της εθνικής μειοδοσίας.

Όταν το κράτος αποτελείται από ντόπιους επίορκους πολιτικούς,οι οποίοι ενεργούν καταπιεστικά στο σύνολο του λαού,ευνοώντας τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας,τότε μιλάμε για ταξικό αγώνα,αν και η έννοια των τάξεων στην σημερινή πραγματικότητα απέχει πολύ από την Μαρξιστική θεώρηση και θα έπρεπε να επαναδιατυπωθεί.

Όταν,το κράτος έχει καταληφθεί και η εξουσία ασκείται από ξένα κέντρα-χώρες,μιλάμε για αγώνα εθνικοαπελευθερωτικό.Τέλος,όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα,όπου η χώρα τελεί υπό κατάληψη και εξυπηρετούνται και εγχώρια και εξωχώρια ολιγαρχικά συμφέροντα,τότι ο αγώνας που πρέπει να διεξαχθεί είναι εθνικοαπελευθερωτικός και ταξικός ταυτόχρονα.

Τέλος το κράτος μπορεί να είναι Εθνικό η μπορεί να είναι και υπερεθνικό.Το δεύτερο,είναι εκείνο το οποίο οραματίζονται οι παγκοσμιοποιητές.Η εξουσία ενός τέτοιου κράτους βρίσκεται στα χέρια μιας υπερεθνικής ελίτ. Και σαφέστατα είναι εκείνο που χρηματοδοτεί μη κυβερνητικές οργανώσεις,ώστε να ιδρύονται οργανώσεις με τυπικά αριστερίστικα χαρακτηριστικά,ουσιαστικά όμως για να μεγαλώσουν την σύγχυση της κοινωνίας και το μπέρδεμα ανάμεσα στο κράτος και την πατρίδα.Και να δηλητηριάζουν έτσι την νεολαία,με ψευδεπίγραφα προτάγματα ώστε οι νέοι να ταυτίζουν τον πατριωτισμό με τον φασισμό και την πατρίδα με την κρατική καταπίεση και καταστολή.

Ζητώ συγγνώμη για την εκλαϊκευμένη αυτή τοποθέτηση και ελπίζω να γίνει τροφή για συζήτηση και αφορμή για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα στα παιδιά μας

σημ. Το βασικό που έχει αλλάξει στη μεταπολίτευση και εμποδίζει το λαϊκό  έλεγχο στην Εξουσία βρίσκεται στα ΜΜΕ και στη Τεχνολογία γενικώς.. Οι συσχετισμοί έγιναν  συντριπτικοί  λόγω της παντοδυναμίας  των ΜΜΕ που υπηρετούν την Απαιδεία και την αποδόμηση του ελληνικού  πολιτισμού που συγκρότησαν την  κυρίαρχη ιδεολογία της εποχής μας.  Σ΄αυτό το πλαίσιο κινείται σήμερα η πολιτικη διαπάλη και  σ’ αυτό το  μέτωπο ο αγώνας πρέπει να κερδηθεί, λένε τώρα πολλοί..

 

Αυτό το πραχτώρικο ΟΥΦΟ αποτελεί κληρονομιά των Γιωργάκη και Τουρκόγλου… Πέρασε από  το πράσινο  Πασόκ  στο ροζ τοιούτο,  μαζί με άλλα τέρατα της αμερικανοεβραίικης φύσης..   Εκπροσωπεί την ασχετοσύνη των πολιτικών της Νέας Εποχής, οι οποίοι σε άσχετα πόστα «πολιτεύονται» με τους κανόνες του σταρ σύστεμ, διεκδικώντας  το ακαταλόγιστο για τα  όποια εγκλήματα διαπράττουν ενταγμένοι σε συμμορίες..

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΑΞΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − 1 =