ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΕΝΓΚΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ..

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ! Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ. Εσωτερικών για το έτος 2015 οι θάνατοι ανέρχονταν στους 103838, ενώ οι γεννήσεις μόλις 79123, δηλαδή το αρνητικό ισοζύγιο έχει φτάσει, ως τώρα, στις – 24715, όταν την προηγούμενη χρονιά ήταν στο – 20806 !

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΓΚΕΝ ΙΣΟΝ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΦΑΚΑ !

ΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Εάν δεν βελτιωθείτε στη διαχείριση του Προσφυγικού η Ελλάδα θα εξέλθει από τη Ζώνη του Σένγκεν, δήλωσε σήμερα ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος.
Στο Κολλέγιο των Επιτρόπων, το κλίμα ήταν βαρύ για την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της και καθυστερεί, λένε, στην εφαρμογή τους. Αρα, ευκαιρία να γλυτώσουν από το πιό «μαύρο πρόβατο».

 

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται ό,τι η καθημαγμένη χώρα μας με αυτή την ηγεσία δεν θα μπορέσει να  αντεπεξέλθει στα οργανωτικά και άλλα παραγωγικά του Κράτους ζητήματα που θέτουν όχι μόνον οι κατακτητές, αλλά και γενικότερα η κρίσιμη συγκυρία Μας κυβερνούν κοινά λαμόγια που  εξελίχθηκαν  σε προδότες πράχτωρες ξένων  εχθρικών συμφερόντων. Δυό γαϊδάρων  άχερα δεν μπορούν να μοιράσουν.. Καμμία  εμπιστοσύνη από κανέναν κι οργάνωση μηδέν..

Με εσωτερικό έγγραφο η Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Η ακεραιότητα της Συνθήκης Σένγκεν» ζητά εμμέσως πλην σαφώς την επαναφορά των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα του χώρου για δύο χρόνια «όπου εντοπίζονται συνεχείς σοβαρές ελλείψεις σχετικά με τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων».
Παράλληλα προτείνει την άμεση αποστολή επιχειρησιακής ομάδας της FRONTEX στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και την ανάπτυξη ομάδων ταχείας επέμβασης στα σύνορα με τρίτες χώρες (rapid border intervention teams – (RABITs), ιδιαίτερα στα Βαλκάνια..

Μας πετάνε εκτός Σένγκεν: Δείτε το εσωτερικό έγγραφο! Πως θα τα ταξιδεύουμε από εδώ κι εξής ?

 

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ

ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Ο ΥΨΩΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ! Εδώ που φτάσαμε οι μετανάστες αποτελουν απειλή.. Πρέπει ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε… Οι παγκόσμιοι της Αθήνας κάνουν ο,τι μπορούν για την άλωση του ελληνικού κράτους και τη γενοκτονία στο λαό…Το νέο καθεστώς οφείλει να αποφύγει τις συγκρούσεις και να μας βάλει όλους να δουλέψουμε αγαπημένα.. Απέλαση μόνον σε όσους ξένους δεν θέλουν εργασία..

 

 

Στο εσωτερικό έγγραφο της προεδρίας με αποδέκτη την Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων της Ε.Ε. (COREPER) και το Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες σήμερα και αύριο (3-4 Δεκεμβρίου), γίνεται λόγος για «αδυναμία ορισμένων κρατών μελών να διαφυλάξουν τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.» και για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για τη διασφάλιση του κεκτημένου του χώρου Σένγκεν.
Εξ αυτού η Προεδρία καλεί το Συμβούλιο να εξετάσει τέσσερα σημαντικά ζητήματα για να αντιμετωπιστεί η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση και η τρομοκρατική απειλή:
Η καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στα κράτη μέλη σε περίπτωση επαναφοράς ελέγχων στα σύνορά τους
Η διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων
Η αύξηση των ελέγχων για να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση
Η αντιμετώπιση των σοβαρών ελλείψεων σε ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα

Δραματική έκκληση Άσελμπορν: « Σταματήστε να μιλάτε για έξοδο της Ελλάδος από τη Σένγκεν»
Ο προεδρεύων του Συμβουλίου υπουργών της Ε.Ε για θέματα μετανάστευσης και υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν επιχείρησε σήμερα να ρίξει τους τόνους λέγοντας ότι οι ελληνικές αρχές «ενισχύουν τη συνεργασία τους με τις υπηρεσίες της Ε.Ε για τον καλύτερο έλεγχο των προσφυγικών ροών».

«Η προσφυγική κρίση που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανής. Και δεν αφορά τις χώρες πρώτης υποδοχής ή τις χώρες προορισμού μόνο, αλλά όλη την Ευρώπη. Παρά την ασφυκτική πίεση που δέχεται η Ελλάδα είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρώσει αυτή την προσπάθεια που θα δώσει απτά αποτελέσματα», υποστηρίζει ο ευρωδωσίλογος Αβραμό..

«Η άμεση και πλήρης εφαρμογή των συμφωνηθέντων μέτρων σε πρόσφατα συμβούλια, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από όλα τα Κράτη Μέλη θα ενισχύσει την ασφάλεια των θαλάσσιων συνόρων αλλά και θα επαναφέρει τον έλεγχο στα βόρεια σύνορα, όπου μη ταυτοποιημένοι μετανάστες προσπαθούν να συνεχίσουν τη πορεία τους προς τα βόρεια. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ενήμερη για την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες στη βάση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων», συμπλήρωσε.
Τι ζητάνε από την Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει δεσμευτεί σε σειρά θεμάτων, κυρίως αναφορικά με την καταγραφή όσων εισέρχονται στη χώρα και την αναχαίτιση της ανεξέλεγκτης μετακίνησής τους προς άλλες χώρες.

Έχει συμφωνηθεί να συνδράμει άμεσα τη χώρα η FRONTEX όσον αφορά στην καταγραφή όσων φτάνουν στα σύνορα με τη ΠΓΔΜ χωρίς να έχουν ταυτοποιηθεί.

Η Ελλάδα οφείλει:

Να καταθέσει άμεσα σχετικό αίτημα στη FRONTEX.
Να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας, μέσω του οποίου θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις άμεσες ανθρωπιστικές και ιατρικές ανάγκες στα νησιά.
Ταυτόχρονα έχει συζητηθεί η ανάπτυξη της ομάδας RABIT για να συνδράμει στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων στα νησιά, εφόσον η κυβέρνηση το αποφασίσει και καταθέσει σχετικό αίτημα συνδρομής.

Πρέπει να επιταχυνθούν:

Οι διαδικασίες υλοποίησης και θέσης σε λειτουργία των hotspots.
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας καταγραφής των εισερχόμενων μεταναστών με την κατάθεση αιτήματος ασύλου, ώστε νόμιμα να μεταφέρονται στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη.
Η δημιουργία των συμφωνηθέντων χώρων προσωρινής φιλοξενίας τους. (ΣΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ?? ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ  ΟΛΑ ΤΑ  ΛΕΦΤΑ)

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 11 =