Ο ΟΛΛΑΝΤΡΕΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ! οι ΓAλλοι-CIA ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΔΩ !

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

TO ISIS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ !! Απίθανες παπαριές μεταδόθηκαν με την ευκαιρία.. Οπως ότι οι ισλαμοφασιστες θέλουν να ανατινάξουν την Ακρόπολη, όπως έκαναν με την Παλμύρα γιατί μισούν τον αρχαίο πολιτισμό και την Ιστορία γενικώς (όπως οι αμερικάνοι ακριβώς..))

  ΩΡΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ !

Κλιμάκιο αντιτρομοκρατικής στέλνει η Γαλλία στην Ελλάδα, είπαν στο «Μούγκα» να μας πει !

ΜΕ ΤΡΟΜΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ – Η ΓΑΛΛΙΑ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ  ΔΡΟΜΟ

bloko israel

ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ να καταργήσουν, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΌΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ‘Ευρωένωση !

Τρεις μήνες «στον γύψο» θα περάσει η Γαλλία, η χώρα – σύμβολο των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, σαν αποτέλεσμα της πολλαπλής αιματηρής επίθεσης στο Παρίσι στις 13/11 και  βλέπουμε…

Το γαλλικό κοινοβούλιο αποφάσισε χθες την παράταση του καθεστώτος εκτάκτου ανάγκης για τρεις ακόμη μήνες, δίνοντας στην αστυνομία τεράστιες εξουσίες, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να θέτει άτομα υπό κατοίκον περιορισμό χωρίς δίκη και να «ρίχνει» ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Αν και τα μέτρα τυπικά αφορούν την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην πραγματικότητα θίγουν βαθιά τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των Γάλλων πολιτών, θέτοντας επί της ουσίας εκτός νόμου τα κοινωνικά κινήματα.

Είναι ενδεικτικό ότι την Τετάρτη η Γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου, παραμονή της Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα, αλλά και πορεία που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Ομάδες υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων εκφράζουν έντονη ανησυχία ότι το καθεστώς έκτακτης ανάγκης ενδέχεται να μονιμοποιηθεί, μεταβάλλοντας δια παντώς την καθημερινή ζωή των Γάλλων με τις υπερεξουσίες που παρέχονται στις κρατικές αρχές. Ωστόσο η γαλλική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι επρόκειτο για μια απαραίτητη απόφαση.

Απαγόρευση διαδηλώσεων, κράτηση χωρίς δίκη, κατ’οίκον έλεγχοι χωρίς ένταλμα: Τα μέτρα που περιλαμβάνει το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης

Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης δίνει στην αστυνομία υπερεξουσίες, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να θέτει άτομα υπό κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς δίκη, να διεξάγει κατ’ οίκον έρευνες χωρίς Εισαγγελέα και να «κατεβάζει» οποιοδήποτε site θεωρεί ότι αποτελεί πιθανή απειλή. Από τις κατ’ οίκον έρευνες εξαιρούνται βουλευτές, δημοσιογράφοι και δικηγόροι.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε θεωρείται πιθανή απειλή για την ασφάλεια μπορεί να υποχρεωθεί σε 12ωρο κατ’ οίκον περιορισμό ημερησίως. Ακόμα και αν αρθεί το παραπάνω μέτρο στους ύποπτους μπορεί να απαγορευτεί να συναντούν άλλα άτομα.

Οι διαδηλώσεις απαγορεύονται ενώ το κράτος μπορεί να διαλύσει κάθε συλλογικότητα που ενδέχεται να θεωρηθεί ως πιθανή απειλή για τη δημόσια τάξη.

Την ανησυχία της για τις υπερεξουσίες που παρέχονται στις δυνάμεις καταστολής εκφράζει μεταξύ άλλων και η Διεθνής Αμνηστία.

«Έχουμε δει και στο παρελθόν έκτακτα μέτρα να παρατείνονται μέχρι που ενσωματώνονται στην νομοθεσία, πλήττοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε ο επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Ασία.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + six =