Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (βιντεο)

ISIS

ΟΛΟΙ ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ”, 40 ΧΩΡΕΣ, ΤΟ ΜΙΣΟ G20, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ(δείτε το παραπλεύρως που βγάλαμε το θέμα πριν βει ο Πουτιν από τη σύνοδο κορυφής

Ας δώσουμε το λόγο κατευθείαν στον Ρωσο Πρόεδρο

«Έδειξα τις δορυφορικές εικόνες στους εταίρους μας, που πραγματικά δείχνουν το μέγεθος του παράνομου εμπορίου πετρελαίου και πετρελαιοειδών» αναφέρει ο Β.Πούτιν στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της Συνόδου του G-20.

«Yπάρχει αυτοκινητοπομπή πετρελαίου του ISIS που εκτείνεται για δεκάδες χιλιόμετρα ώστε ακόμη και από 4-5 χλμ ψηλά μπορεί κάποιος να τη διακρίνει» τόνισε ο Β.Πούτιν.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες τα διαβατήρια των τρομοκρατών του Παρισιού που βρέθηκαν κοντά στα πτώματα των δύο υπόπτων για τη σφαγή στο Παρίσι ήταν ψεύτικα και φτιαγμένα στην Τουρκία! Αυτό αναφέρουν πηγές της γαλλικής αστυνομίας.

Το πολύ κακό κλίμα στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας αλλά και προσωπικά των Β.Πούτιν και Ρ.Τ.Ερντογάν φάνηκε και από την διμερή τους συνάντηση όταν ο Τούρκος πρόεδρος τον ρώτησε πως πήγαν οι συνομιλίες που είχε με τους άλλες ηγέτες και συγκεκριμένα με την Γερμανίδα καγκελάριο, κ Μέρκελ.

Ο Β.Πούτιν του απάντησε στα αγγλικά: «Good very good don’t worry»!

Η απάντηση αυτή εξέπληξε τον Ερντογάν ο οποίος δεν ομιλεί καμία ξένη γλώσσα και συζητά πάντα στην μητρική του τουρκική γλώσσα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν χτες βυτιοφόρα πετρελαίου του ISIS στο Χαλέπι και αμέσως μετά ο Β.Πούτιν έδειξε τις φωτογραφίες στους ηγέτες των G-20…

tzixat-valkania

Αγαπημένοι ισλαμοφασίστες του Αποκεφαλιστάν, το οποίο εκτείνεται σε Συρίια και Ιράκ, με την ευγενή χορηγία και φροντίδα των «συμμάχων» μας και της γείτονος Τουρκίας,, που είναι η αγαπημένη χώρα των «δικών» μας Σφύριζα στην εξουσία.. Πρώτη αγαπημένη χώρα, γιατί μετά οι «αριστεροι» λατρεύουν τους άλλλους γείτονες, τους σιωναζί του Ισραηλ, οι οποίοι ελέγχουν τα κρατικά μας κανάλια, βάλε ΕΡΤ.. Σε ιδανικές συνθήκες για να προκόψουμε είμαστε. Αυτή την ώρα εντατικά συσκέπτονται με τους «δανειστές» κατακτητές μας, πως θα μας βγάλουν απ τα σπίτια μας..

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι και παλαιότερα ο πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση του ISIS .  Είχε πει συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω:

«Στα αλήθεια δεν καταλαβαίνετε ποιος πολεμάει στη Συρία; Είναι κατά κύριο λόγο μισθοφόροι.

Καταλαβαίνετε ότι πληρώνονται; Οι μισθοφόροι πολεμούν για όποια πλευρά πληρώνει περισσότερα. Οπότε τους εξοπλίζουν και τους πληρώνουν με συγκεκριμένα ποσά…Γνωρίζω κιόλας τα ποσά…

Πολεμούν, έχουν όπλα φυσικά στο τέλος δεν πρόκειται να τα επιστρέψουν. Μετά διαπιστώνουν ότι κάποιοι άλλοι πληρώνουν λίγο παραπάνω και πάνε να πολεμήσουν εκεί. Μετά καταλαμβάνουν τις περιοχές εξόρυξης πετρελαίου..οπουδήποτε…στο Ιράκ, στη Συρία και αρχίζουν να βγάζουν πετρέλαιο…Αυτό κάποιος το αγοράζει…Που είναι οι κυρώσεις γι αυτούς που αγοράζουν αυτό το πετρέλαιο;

Πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ δεν γνωρίζουν ποιος το αγοράζει; Οι σύμμαχοι τους δεν αγοράζουν πετρέλαιο από την ISIS; Δεν πιστεύεται ότι οι ΗΠΑ μπορούν να επηρεάσουν τους συμμάχους τους; Ή μήπως στην πραγματικότητα δεν μπορούν να τους επηρεάσουν; Tότε γιατί να βομβαρδίσουν την ISIS; Σε περιοχές που άρχισαν να βγάζουν πετρέλαιο και να πληρώνουν πιο πολύ τους μισθοφόρους…Σε αυτές τις περιοχές οι αντάρτες από την «πολιτισμένη» αντιπολίτευση της Συρίας κατατάχθηκαν αμέσως στην ISIS»!

 

 

Διαβάστε αν θέλετε κι αυτό μετά να δείτε τι κάνει η άλλη πλευρά. ISIS – ΣΥΡΙΑ : “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΣ ΣΙΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 1 =