ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ απο ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

anarxobatsoi

Δήμητρα Παπαδοπούλου : ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ… ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ’ ΕΣΕΙΣ ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ !!!

Καταστολή μέσω συσκότισης …

 

«Πορεία κάνουν αυτή την στιγμή αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο πέρασμα τους σπάνε βιτρίνες και γράφουν συνθήματα. «ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΟΤΕΣ!! ΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ;; ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛHΣΤΩΝ, ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΛΟΒΕΝΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ) ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΑΣΠΕΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ Ι.Χ. ΚΑΙ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!

EPANASTASH

Θ. Παπαδοπουλος : … ο λαός συνεχίζει να αναζητά ένα «σωσίβιο» πατριωτισμού, έναν ή μία πολιτικό που θα καταφέρει να βγει μπροστά, να φέρει αυτό το καινούριο που δεν θα είναι συνδεδεμένο με επιχειρηματικά και εφοπλιστικά συμφέροντα, ούτε και θα παίρνει… γραμμή από ξένες πρεσβείες και τους εκπροσώπους της Νέας Τάξης. Το κόμμα ή την κίνηση πολιτών που θα εμφανιστεί δυναμικά και θα παρουσιάσει στο λαό –επιτέλους- ένα πρόγραμμα που και υπαρκτό θα είναι και ρεαλιστικό, μα κυρίως εθνικό, βάζοντας στην πρώτη γραμμή την εγχώρια παραγωγή και δίνοντας ρόλο πρωταγωνιστή στον Έλληνα που θέλει να δει τη χώρα του να μπορεί να σταθεί όρθια χωρίς δανεικά, στηριζόμενη στους δικούς της πυλώνες ανάπτυξης, στα δικά της «μυαλά» που σήμερα τα διώχνει για να διαπρέπουν στο εξωτερικό. Και φυσικά στην αποφασιστικότητα του λαού της και τη θέλησή του να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα παρασύρουν όλους εκείνους που με ευκολία πίστεψαν και με θράσος περισσό δρουν σήμερα, παρασκηνιακά ως επί το πλείστον, σε βάρος των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας…

 

 

ΕΛΕΟΣ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ…  ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ’ ΕΣΕΙΣ ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ!!!!

Τηρούνται τα προσυμφωνημένα !

 

 

Η συσκότιση και η καταστολή είναι δύο ακόμη από τα όπλα που μεταχειρίζεται ο πολιορκητικός κριός του συστήματος που λέγεται καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εναντίον των πολιτών. Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος :

dark-eyes

Ioannis Anthis Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Αιγάλεω, η κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Βατικιώτη μίλησαν σε εκδήλωση για το χρέος. Τίποτε μεμπτό ως εδώ. Το περίεργο είναι άλλο. Δεν ειπώθηκε κουβέντα για την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ. Έκλειναν απλά όλοι τους τη «διαγραφή» του χρέους σε όλες τις πτώσεις και αριθμούς. Ως εκεί έφτασαν. Κανείς τους δεν ξεκαθάρισε το αυτονόητο: αν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο ευρώ και υπό καθεστώς ΕΕ. Η κ. Κωνσταντοπούλου δίπλα στη «διαγραφή» έκλεινε επίσης σ’ όλες τις πτώσεις και τη λέξη «δημοκρατία». Χωρίς να κάνει τον κόπο να διευκρινήσει πώς η δημοκρατία θα εξασφαλίσει δουλειές, μεροκάματα και συντάξεις στον κόσμο, αλλά και αν είναι δυνατόν να υπάρξει δημοκρατία, ακόμη και τυπική κοινοβουλευτικού τύπου, υπό καθεστώς ευρώ και ΕΕ. Ο κ. Βατικιώτης προφανώς κράτησε προσυμφωνημένες ισορροπίες.

Εκτός απ’ την προπαγάνδα, την διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την λασπολογία, την κατασυκοφάντηση, το κατοχικό Σύστημα διαθέτει και το »μέσον» της επιλεκτικής μη ενημέρωσης, του απόλυτου σκοταδιού εκεί και όταν ακριβώς πρέπει οι πολίτες να είναι ενήμεροι για τα τεκταινόμενα.

Η φαρισαϊκή τήρηση του »γράμματος του νόμου» περί απεργίας, όταν καθημερινά καταπατούν δεκάδες νόμους και ξεσκίζουν το Σύνταγμα, δείχνει φανερά ποιοί είναι οι πραγματικοί τους σκοποί :     η εξαπάτηση της κοινωνίας, και η διατήρηση σε καταστολή των λαϊκών αντανακλαστικών που θα μπορούσαν να ανατρέψουν το παράνομο καθεστώς της διαπλοκής από το οποίο τρέφονται και υπάρχουν, εις βάρος βέβαια του λαού.

Αντίδραση και αντίσταση από τους πολίτες εναντίον του συστήματος κατοχής της χώρας απ’ τους δανειστές-τοκογλύφους, μέσω κυβερνήσεων-τσιράκια, δεν μπορεί να υπάρξει και να ευδοκιμήσει χωρίς αληθινή και άμεση ενημέρωση.
Αυτό βέβαια είναι ουτοπία να το περιμένουμε από ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά ιδιωτικά και κυβερνητικά κανάλια.
Ο μόνος τρόπος είναι μέσω διαδικτύου.

Επειδή πολλά ψιθυρίζονται τελευταία, και είναι σίγουρο πως πολλά δρομολογούνται εν κρυπτώ και πίσω απ’ την πλάτη μας,
..περί »οικουμενικών» κυβερνήσεων που βεβαίως θα αποτελέσουν ένα ακόμη πραξικόπημα, περί πλειστηριασμών ή όχι πρώτων κατοικιών, κλοπής (κουρέματος) καταθέσεων απ’ το πρώτο ευρώ ή όχι, και τόσα άλλα, θα πρέπει επειγόντως να οργανωθεί μέσω ίντερνετ μία ή και περισσότερες δοκιμασμένα αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης των πολιτών, ασχέτως αν θα προέρχονται από επαγγελματίες ή μη δημοσιογράφους κα ανταποκριτές.

Ο »πόλεμος» έχει ήδη ξεκινήσει.
Αυτοί ήδη βρίσκονται ένα βήμα πριν την νίκη.
Κι εμείς ψάχνουμε στο σκοτάδι να βρούμε τον διακόπτη που ανοίγει το φώς, μπας και δούμε πού πηγαίνουμε!..

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 6 =