ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ, Η ΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» (ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…)) !

Permalien de l'image intégrée

Τι ρωτάτε, «ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ» ;  Από τη συμμορία της ΡΗΜΑΔ του Κουρέλη (με την πρωτιά σε ακίνητα..) δεν ειναι ο Πανούσης ;; … Οι ισραλήτες όπως όλοι οι «σύμμαχοι» και κατακτητές μας, φοβούνται μήπως παρασυρθούν στο βάραθρο που ανοίγει να καταπιεί την Κατοχή στην Ελλάδα.. Μή χάσουν, μαζί με τις «τουρκάλες» του Σφύριζα το κοινωνικό πλεονέκτημα και το πάνω χέρι στη διακυβέρνηση της ερειπωμένης πατρίδας μας. 

«ΤΡΙΓΜΟΙ» ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ   ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !

ΣΠΑΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΧΤΟΡΩΝ – Η ΑΓΓΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΗ – ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ»… ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ :
«Οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες» τονίζει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού, Γιάννη Πανούση. «Ο κ.Πανούσης κατέθεσε σήμερα στη δικαιοσύνη μετά από προτροπή της κυβέρνησης. Είχε προλάβει να δώσει συνέντευξη σε ουκ ολίγα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες». «Ανεξάρτητα, όμως, από τους λόγους αυτής της «καθυστέρησης», θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες» υπογραμμίζει.

ΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ, ΕΙΠΑΜΕ, ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΝΑ «ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ;

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

 

 ΟΙ «ΛΥΤΕΣ» ΑΠΟ ΟΡΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;

Ένα περίεργο γαϊτανάκι συνομιλιών, που φέρονται να έχουν καταγράψει κοριοί, αποκαλύπτει το Mega, επικαλούμενο την κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τις καταγγελίες του. Πρόκειται για μέρος από συνομιλίες που υπάρχουν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου. Σύμφωνα με το Mega, ο Γιάννης Πανούσης κατέθεσε συνομιλίες που φέρονται να αφορούν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζεται πότε ακριβώς, πως και με ποιον τρόπο καταγράφηκαν αυτές οι συνομιλίες, όπως και για ποιο σκοπό. Ως το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με τις διασυνδέσεις με την τρομοκρατία παρουσιάστηκε ο Πάνος Λάμπρου, ο οποίος με ανακοίνωσή του κατήγγειλε «απαράδεκτη επιχείρηση συκοφάντησής», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ως συνεργάτης του Υπουργείου Δικαιοσύνης είχε επαφές με τους κρατούμενους στο πλαίσιο των καθηκόντων του».

 

Σημειώνεται πως οι συνομιλίες που παρουσιάστηκαν αφορούν την περίοδο που φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς αλλά και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων βρίσκονταν σε πολυήμερη απεργία πείνας για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’, των αντιτρομοκρατικών νόμων και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Εκείνη την περίοδο υπήρχαν επαφές ώστε να τερματιστεί η απεργία πείνας, καθώς η υγεία των φυλακισμένων ήταν σε κρίσιμη κατάσταση όπως ανέφεραν οι γιατροί. Τότε το υπουργείο Δικαιοσύνης με ανακοινώσεις του είχε ζητήσει επανειλημμένα τον τερματισμό της απεργίας καθώς όπως σημείωνε «κάποια από τα αιτήματα των κρατουμένων αντιστοιχούν σε εξαγγελμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης».

Ο Γιάννης Πανούσης, στην κατάθεσή του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με το Mega, φέρεται να κατονόμασε δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, τα οποία, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, διαπραγματεύονται με τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ακολουθεί μέρος των συνομιλιών, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν από το Mega

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα
Μέλος Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνατε ακόμα.

Σε άλλη συνομιλία, μερικές ημέρες αργότερα, το ίδιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί και πάλι με το μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς για το ίδιο θέμα και για το λόγο που δεν έχουν προχωρήσει οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις:

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο «υπερυπουργός», και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε που του είχαμε βάλει τη βόμβα…

Σε τρίτη συνομιλία, το μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» επιτίθεται στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ήταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!

Σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση συνομιλιών η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως ο Γιάννης Πανούσης «θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης, τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη.».

«Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται», σημείωσε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης».

ΣΥΡΙΖΑ:Χυδαίες-προσβλητικές, καταγγελίες Πανούση

«Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη Δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει», επισήμανε χθες βράδυ με εμφανή ενόχληση η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας τον πρώην υπουργό ότι «αντ’ αυτού, μοιράζει «διαλόγους» στα Μέσα Ενημέρωσης». Μ’ άλλα λόγια, η κυβερνητική εκπρόσωπος αμφισβήτησε ευθέως την «αυθεντικότητα» των διαλόγων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στην ίδια, επιθετική, γραμμή κινήθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταλόγισε στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη «ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας» και υπογράμμισε ότι ο κ. Πανούσης αποφάσισε να πάει στην Δικαιοσύνη «αφού είχε προλάβει να δώσει συνεντεύξεις σε αρκετά ΜΜΕ». «Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες», τόνισε η Κουμουνδούρου, κατηγορώντας τον Γιάννη Πανούση πως αναπαράγει την σπέκουλα περί διασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. «Οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες», τόνισε η Κουμουνδούρου.

Έντονη αντίδραση Λάμπρου

Με ξεχωριστή ανακοίνωση αντέδρασε και ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega προβλήθηκαν «διάλογοι» με τρομοκράτες και κατονομάστηκε ο ίδιος ως «συνομιλητής». «Απαράδεκτη επιχείρηση συκοφάντησης εξαπέλυσε εναντίον μου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, προβάλλοντας  «συνομιλίες» και «ντοκουμέντα» που είναι άγνωστο πώς «περιήλθαν» στη διάθεση του καναλιού, ενώ βάλλει ευθέως εναντίον μου για τη στάση μου ως μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στα αυτονόητα δικαιώματα χιλιάδων κρατουμένων, γυναικών και αντρών», τόνισε ο Πάνος Λάμπρου, για να προσθέσει: «Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα, και ειδικά με τα δικαιώματα των φυλακισμένων, στην προσπάθεια οι φυλακισμένοι να μην είναι πολίτες β΄ κατηγορίας, να ζουν με ανθρώπινες συνθήκες. Έτσι, όταν μου ζητήθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να συνδράμω, ως ειδικός συνεργάτης του υπουργείου στο πλαίσιο των καθηκόντων μου, στην επαφή που πρέπει να έχει το υπουργείο με όλους τους κρατούμενους, το θεώρησα υποχρέωσή μου. Στο πλαίσιο αυτής μου της ιδιότητας επισκέφτηκα σχεδόν το σύνολο των ελληνικών φυλακών, όπου συνομιλούσα με μεγάλο αριθμό κρατουμένων, και το ίδιο έκανα κάθε φορά που απεργίες πείνας απειλούσαν τη ζωή των κρατούμενων».

Τέλος, ο Πάνος Λάμπρου βάλλει με οξύ τρόπο κατά του Γιάννη Πανούση, τονίζοντας: «Μόνο ερωτηματικά γεννά η απόφαση του κ. Γ. Πανούση να προσπαθήσει να δημιουργήσει ζήτημα γύρω από το πρόσωπό μου τώρα, μετά την απομάκρυνσή του, και όχι όσο ήταν υπουργός ο ίδιος – εμπλέκοντάς με σε σενάρια «φυσικής και πολιτικής του εξόντωσης».

Συμπέρασμα, κάθε εποχή έχει τη «17 Νοέμβρη» της, που συνδέεται με τον διεθνή παράγοντα και το παρακράτος της Διαφθοράς στις φυλακές..Τότε έδρασε το πράσινο Πασόκ του Αντρέα που δολοφονούσε μόνο δεξιούς… Τώρα το ροζ τοιούτο με τους «Πυρήνες της πουστιάς» και τη «Χέστα» Σέκτα κλπ άσχετα κι αγράμματα σχήματα όπου μπερδεύονται οι «νταβάδες» πράχτωρες με τους αγγλοαμερικάνους, τους ισραλήτες και τις «τουρκάλες», έχοντας καταφανώς χάσει τη μπάλα σε χώρο-χώρα Ελλάδα, δίχως σύνορα με το χάος των συγκρούσεων ολόγυρα..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 1 =