ΗΠΑ: ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΜΕΤΕΓΚΑΣΤΑΣΗ» !

prosfyges PEIRAIAS

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ … ΦΩΤΟ(προπαγανδιστική) ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.. Πάνω από 4.000 «πρόσφυγες και μετανάστες» κατά την προπαγανδιστική διατύπωση, αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, από τρία πλοία που κατέπλευσαν. Ειδικότερα, το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετέφερε από τη Μυτιλήνη 2.493 πρόσφυγες, το πλοίο «Μπλου Σταρ 1», μετέφερε από Χίο και Μυτιλήνη 731 πρόσφυγες και το πλοίο «Νήσος Ρόδος» μετέφερε 832 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 15 ήταν από τη Χίο και οι 817 από τη Σάμο.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ !

Ομπαμα : Ακόμη και 10.000  «επιλεγμένοι» προσφυγες  θα φιλοξενηθούν στις ΗΠΑ …

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εχθές για το «προσφυγικό» συμφωνήθηκε η δημιουργία δύο κέντρων αλλοδαπών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα φιλοξενούν από 60.000 άτομα και τα οποία θα δέχονται τους «ταυτοποιημένους» αλλοδαπούς, δηλαδή αυτούς που κατά τις ελληνικές αρχές έχουν ταυτοποιηθεί χωρίς βέβαια τα πραγματικά τους στοιχεία να είναι αυτά που δίνουν, όπως ειδοποιούν διάφορες πηγές.

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: «ΜΠΕΣ ΕΣΥ, ΦΥΓΕ ΕΣΥ» !

 

astegoi

Απλήρωτος συμβασιούχος εργάτης, η άνεργη σύζυγός του και τα 4 παιδιά τους χάνουν την πρώτη τους κατοικία για οφειλές ύψους περίπου 2.400 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των προσαυξήσεων.

Η δημιουργία και λειτουργία αυτών των κέντρων υποτίθεται ότι θα εξυπηρετεί το «μηχανισμό» της εσωτερικής μετεγκατάστασης στην Ευρώπη, τα αποτελέσματα του οποίου τα είδαμε στις 4 Νοεμβρίου, με τη μετεγκατάσταση από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο του «εκπληκτικού» αριθμού των 30 προσφύγων.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι κατά πολύ διαφορετική. Το πλαφόν των 60.000 ατόμων θα ξεπεραστεί πολύ σύντομα με αποτέλεσμα  να γίνει 100.000 σε ένα χρόνο με τη φροντίδα των «φιλανθρωπων» από τις ΜΚΟ …

Το πρόγραμμα «μετεγκατάστασης» θα ατονήσει (κάτι που άλλωστε θέλουν όλες οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ) προκειμένου οι αλλοδαποί να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Σύντομα τα κέντρα αυτά θα μετατραπούν σε πυρήνες συγκέντρωσης αλλοδαπών μουσουλμάνων από όπου θα διοχετεύονται σε όλη τη χώρα. Άλλωστε ο καθένας θα είναι ελεύθερος να τα εγκαταλείπει όποτε το θελήσει.

Milos Zeman

Ο Τσέχος πρόεδρος Milos Zeman σε δήλωσή του αποκάλεσε το κύμα αυτό της μετανάστευσης ως «οργανωμένη εισβολή» λέγοντας ότι περίπου «το 90% των μουσουλμάνων που έρχονται μέσω του βαλκανικού διαδρόμου είναι υγιείς νέοι άνδρες και ασφαλώς όχι ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες». Ο 71χρονος Τσέχος πρόεδρος δήλωσε ακόμη ότι όλοι οι μετανάστες πρέπει να σταματούν στα σύνορα και να επιστρέφουν αμέσως απ κελί που ήρθαν. «Είναι ως επιτιθέμενοι και παραβιάζουν τα σύνορά μας» πρόσθεσε.

Ο Α. Τσίπρας ζήτησε «να βοηθήσουμε ενωμένοι αυτούς τους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν υπαρξιακό ζήτημα ζωής και θανάτου»(!).

Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζει ο πρωθυπουργός πέρα από τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο «υπαρξιακό πρόβλημα» καθώς στην Τουρκία και ειδικά στα δυτικά παράλια δεν υπάρχει κανένας πόλεμος αυτό το χρονικό διάστημα τουλάχιστον, για να απειλείται η ζωή τους.

Και όχι μόνο δεν υπάρχει κανένας πόλεμος αλλά τα κατευθυνόμενα κύματα λαθρομεταναστών αναχωρούν λόγω του «υπαρξιακού» τους προβλήματος από μια χώρα με ΑΕΠ 806 δισ.$, ρυθμό ανάπτυξης 3,8% και δείκτη ανεργίας 9,8% για να φτάσουν σε μια χώρα με ΑΕΠ 237 δισ. $ ύφεση 3,7% το 2013 και 1,9% το 2014, ανεργία 28% και όπου σύντομα θα είναι εγκλωβισμένοι σε αυτή!

Ας του εξηγήσει κάποιος επιτέλους ότι η «υπαρξιακή» αναζήτηση του επιδόματος ή του δωρεάν σπιτιού στη Γερμανία για τα θύματα τους δεν μπορεί να περνά μέσα από την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα θα αυξήσει τον αριθμό των Σύρων προσφύγων που υποδέχεται η χώρα και θα επιταχύνει τη διαδικασία ανοίγοντας κέντρα ελέγχου και διεκπεραίωσης των σχετικών αιτήσεων στο έδαφος του Ιράκ και του Λιβάνου, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς .

Η απόφαση αυτή καταγράφεται μετά τη «δέσμευση» που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο για την υποδοχή το 2016 ακόμη 10.000 προσφύγων και πλέον από τη Συρία, η οποία σπαράσσεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από έναν όλο και πιο περίπλοκο εμφύλιο πόλεμο.  Απο πλευράς περιπλοκότητας δεν ξέρουμε που είναι πιό μπροστά, στη Συρία, ή στην Ελλάδα..

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε τους σχεδιασμούς για το άνοιγμα ενός κέντρου επεξεργασίας αιτήσεων χορήγησης ασύλου στην Αρμπίλ του Ιράκ πριν εκπνεύσει το 2015 και ενός ακόμη στον Λίβανο στις αρχές του 2016, διά χειλέων της εκπροσώπου του Ντέινα Φαν Μπραντ.

Ο Λευκός Οίκος δεν θέλησε να προσδιορίσει πόσους περισσότερους πρόσφυγες θα μπορούσαν να υποδεχθούν οι ΗΠΑ πέραν των 10.000, του αριθμού που ανέφερε ο Ομπάμα, όμως δύο κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν ότι εξετάζονται τρόποι να υπάρξει αύξησή του.

«Θέλουμε να είμαστε σε θέση να προωθήσουμε αληθινά φιλόδοξους στόχους», είπε η μία από τις πηγές.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει ήδη δημιουργήσει εννέα κέντρα ελέγχου προσφύγων διεθνώς όπου στελέχη του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ και του αμερικανικού ΥΠΕΞ αποφασίζουν ποιοι πρόσφυγες μπορούν να μετεγκατασταθούν στο αμερικανικό έδαφος.
Τα νέα κέντρα θα διπλασιάσουν τον αριθμό αυτού του είδους των εγκαταστάσεων που δέχονται αιτήσεις προσφύγων από τη Μέση Ανατολή. Σήμερα οι περισσότερες αιτήσεις Σύρων ελέγχονται στα κέντρα που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και στο Αμάν της Ιορδανίας.

Το κέντρο που υπήρχε στον Λίβανο είχε κλείσει πριν από έναν χρόνο λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά του, γεγονός που είχε προκαλέσει οργή σε πολλούς που επισήμαναν ότι η χώρα αυτή φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων από τη Συρία, που είναι παράνομο να εργάζονται και ζουν σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας. Ο Λίβανος ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι δεν θα υποδέχεται πλέον πρόσφυγες από τη Συρία παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Ωστόσο τα σχέδια της κυβέρνησης έχουν ανησυχήσει Αμερικανούς πολιτικούς, κυρίως Ρεπουμπλικάνους, που επισημαίνουν ότι η πολιτική που σχεδιάζει να προωθήσει ενέχει κινδύνους ακόμη  και για τις ΗΠΑ…

THN «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΝΕΥΡΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ  ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ..

 

METANASTEFTIKO EPIKOINVNIA

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + one =