ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ.. ))

OXI

Πόσο  ακόμη πιό επίκαιρο εφέτος το «ΟΧΙ» των Ελλήνων του 1940 !  Η σημαία μας είναι το σύμβολο που ενώνει και ταιριάζει με όλα τα άλλα… )) 

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΡΑ ΤΟΥ «ΟΧΙ».. ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ !

Αν είναι να βάλουμε σημαίες στα μπαλκόνια αυτή την κατοχική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ας το κάνουμε με τον σωστό τρόπο.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΖΩΗ ΚΩΝΠΟΥΛΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΘΕΙ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΒΟΥΛΗ..

Υπογράψτε σχετική επιστολή,

«Καλούμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην διακόψει τις εργασίες της επιτροπής αλήθειας του δημόσιου χρέους. όπως και τις επιτροπές για την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, για την διερεύνηση της υπόθεσης “SIEMENS” και όποια άλλη κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια του Ελληνικού λαού να απελευθερωθεί από τον ζυγό της μνημονιακής οικονομικής κατοχής. Την καλούμε σε ανοιχτή εκδήλωση στην οποία θα συζητήσουμε τις προϋποθέσεις για να συνεχίσουν τις εργασίες τους αυτές οι επιτροπές. Ο τόπος και ο χρόνος της εκδήλωσης (στην Αθήνα εννοείται), θα ανακοινωθεί όταν και αν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών σε αυτή την σελίδα.
(Η ημερομηνία της εκδήλωσης είναι ενδεικτική).

Στηρίξτε και διαδώστε το αντιμνημονιακό μήνυμα της σελίδας έστω κι αν δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση. Το διαδίκτυο δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος μια εκδήλωση και να συμμετάσχει και ο ίδιος θέτοντας ερωτήματα, εξ αποστάσεως.

Η πρότασή μας είναι ουσιαστικά οι επιτροπές της βουλής να γίνουν «επιτροπές του λαού». Και τα μέλη τους να γίνουμε όλοι εμείς.

ΤΟ «ΟΧΙ» ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ

Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πάρτε μέρος στην ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για να δυναμώσουμε το λαϊκό αίτημα προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου.»
https://secure.avaaz.org/el/petition/Proin_Proedros_tis_Voylis_Zoi_Konstantopoyloy_Sas_kaloyme_na_synehisete_tis_ergasies_ton_epitropon_kai_ektos_voylis/?ndQNPeb

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × one =