ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ιερωνυμος τσιπρας

20χρονο τον έκαναν τον Τσίπρα στη φωτό οι παπάδες.. Μέλι – γάλα με την ηγεσία.. Με την εκκλησία, τον κατώτερο κλήρο και τους πιστούς, τι γίνεται ;

 ΝΑΙ  ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Υπέρ του πλήρους χωρισμού Κράτους – Εκκλησίας τάσσεται το 53% των πολιτών  σε κατοχική δημοσκόπηση του Bridging Europe που διενεργήθηκε στο διάστημα 13-15 Οκτωβρίου ενώ το 49% υποστηρίζει ότι η διδασκαλία των Θρησκευτικών πρέπει να είναι προαιρετική.  Η αρχιεπισκοπή δεν σχολίασε για τον  χωρισμό κράτους εκκλησίας, ενώ αποδέχθηκε  να είναι προαιρετικά τα Θρησκευτικά.. 

Αντίθετοι με τον πλήρη διαχωρισμό είναι το 36% των ερωτηθέντων, ενώ το 11% απαντά «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ». Ως προς τις συνέπειες ενός τέτοιου πιθανού χωρισμού και ειδικότερα εάν η Εκκλησία θα μπορούσε να επιβιώσει οικονομικά, θετικά απαντά μόνο το 10%, αρνητικά το 82%, ενώ το 8% λέει «Δ.Ξ/Δ.Α».

ΕΝΩ ΠΕΙΝΑΜΕ ΧΤΥΠΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Πανελλαδική δημοσκόπηση του Bridging Europe

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα για την «αριστερή» Εφημερίδα των Συντακτών το 45% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τη συμβολή της Εκκλησίας στην ανακούφιση/υποδοχή των προσφύγων ενώ το 67% έχουν θετική γνώμη για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο,

Εχουμε παγκόσμιο Αρχιεπίσκοπο τώρα, τον Τζέρυ το φιλαράκι του γιωργάκη και ακόμη παγκοσμιότερο Πατριάρχη, τον Μπαρτ Τουρκίας.. )) Εν τούτοις οι σιωναζί κατακτητές δεν τολμούν να τα βάλουν με το συμπαγή πληθυσμό των χριστιανών γι αυτό πληρώνουν ακόμα τους παπάδες. Αλλά η προπαγάνδα υπονόμευσης της ελληνοορθοδοξίας μέρα-νύχτα δε σταματά στιγμή.. )) Να εδώ με τη στημένη δημοσκόπηση  φαίνεται κάτι πάνε να κάνουν… Αλλά και πάλι διστάζουν… Δεν χτυπανε τη θρησκεία επειδή προτιμάνε τη δικιά τους.. Απλώς αποδομούν και υπονομεύουν τον υπό υποδούλωση ελληνικό πληθυσμο.. Την Ελλάδα την έχουν κατακτήσει..Τα ιδια έκαναν με τους παπιστές μέχρι που έβαλαν Πάπα δικό τους )) Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.. ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΗ  ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ  ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ..

 

Εννοείται όλοι οι Ελληνες ακόμα και οι άθεοι εναντιώνονται  στο να λαμβάνονται  τέτοιες κατεδαφιστικές αποφάσεις  για τον Ελληνισμό από  τους  κατακτητές  στη ζούλα  κι αιφνιδιαστικά χωρίς Διάλογο και ενώ πεινάει ο  λαός και δεν έχει που να συναντηθεί με τέτοια αστυνόμευση που ‘χουν βάλει.. Κι ο Ιερωνυμος  μαυρος τράγος κατάμαυρος οπως κι ολοι σχεδόν η Ιεραρχία.

tragoi

Συστάσεις ανθέλληνα Αρχι.. επισκόπου να κάτσουμε να μας εξοντώσουν επειδή τάχαμ φταίμε που ψηφίζουμε  λάθος ! : «Είναι δύσκολα, αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε. Το καλύτερο που είναι να κάνουμε να βάλουμε όλες μας τις πλάτες, ενωμένοι, να βοηθήσουμε και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί, με ποια έννοια: του δίνεται η δυνατότητα στο χέρι του να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μία ημέρα και την άλλη ημέρα να λέει ότι επαναστατώ. Εχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Ποιος άλλος θα του πει “κάνε έτσι ή διαφορετικά;”. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;»

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 4 =