ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ 2 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ !

ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΣΟΝΤΑ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΑCIA ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.. ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ  ΒΑΖΟΝΤΑΣ  ΦΙΛΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ…

 

ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ:»ΡΙΞΕ ΜΙΑ  ΖΑΡΙΑ ΚΑΛΗ» Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! 

Καγχάζει και  αυτοοικτίρεται σήμερα ο πολιτικός υπόκοσμος με τις «τουρκάλες»  του ΣΦΥΡΙΖΑ που  επέλεξαν να βάλουν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας δύο μουσουλμάνους βολευτές υποχείρια της Αγκυρας  και του παντοδύναμου Προξενείου της στη Θράκη….Η απομάκρυνση της Ζωής Κων/πούλου λένε, ήταν αναγκαία για μιά τέτοια επιλογή από το προεδρείο  της Βολής, όπου βρίσκεται και η ΤαΣΙΑ, η Μαντόνα των ανοικτών συνόρων… 

Ας σημειωθεί πάντως πως δεν είναι δεδομένος ο ρόλος των βολευτών Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά. Μπορεί απλώς να υπηρετούν τον διεθνή παράγοντα και την παγκοσμιότητα όπως για παράδειγμα στο Κοσσυφοπέδιο.. ))

Το θέμα σχολιάζονταν εντόνως χθες το βράδυ σε διακομματικά κοινοβουλευτικά πηγαδάκια καθώς στη συγκεκριμένη επιτροπή εξετάζονται ζητήματα μείζονος εθνικής σημασίας πολλά εκ των οποίων έχουν άκρως απόρρητη διαβάθμιση.

Το οξύμωρο είναι ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορούν ουτε καταδικαστικές ανακοινώσεις να βγάλουν από τη στιγμή που ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Γιουσούφ Αϊχάν θεωρούνται Έλληνες βουλευτές και το έχουν άπαντες αποδεχθεί…  Από την άλλη όμως αιστάνονται περίεργα γιατί όλοι ξέρουν πωσ κάθε τρεις και λίγο βρίσκονται στην Τουρκία και συναντώνται με στελέχη της γειτονικής κυβέρνησης.  Οι Τούρκοι στη Δυτική Θράκη τους θεωρούν «δικούς τους ανθρώπους που εξελέγησαν με τη δική τους ψήφο».

Είναι γεγονός πώς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ασκεί πολύ μεγάλη επιρροή στους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, όπως επίσης γεγονός είναι ότι στη Ροδόπη και οι τρεις βουλευτές που εξελέγησαν είναι μουσουλμάνοι ανατρέποντας σε ένα βαθμό τις ισορροπίες με τη μη εκλογή του βουλευτή της ΝΔ Ευρυπίδη Στυλιανίδη (Οχι ότι η ΝΔούλα αποτελεί εγγύηση εθνικής ακεραιότητας, αλλά συμβαίνει ο τρίτος να είναι από το Ποτάμι της πραχτώρικης Αμαρτίας)).

Ακόμη και να παραγνωρίσει κανείς αυτά τα «σίγουρα» που λέγονται και γράφονται ότι οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν «γραμμή» από του τουρκικό προξενείο ή και να αγνοήσει το γεγονός ότι αρκετές φορές έχουν επισκεφθεί την Άγκυρα και να τους καταλογίσει καλές προθέσεις, ποιος μπορεί να εγγυηθεί για τους συνεργάτες τους οι οποίοι και θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής;

Δεν μιλάμε για μία οποιαδήποτε Επιτροπή, αλλά για μία Επιτροπή που χειρίζεται ζητήματα με την ασφάλεια της χώρας και βεβαίως πολλές φορές τα θέματα που συζητά συνδέονται με την Τουρκία. Για μία Επιτροπή που προσκαλείται στο Πεντάγωνο συχνά να παρακολουθήσει «απόρρητες» ενημερώσεις για τη διάταξη των στρατιωτικών δυνάμεων, των μέτρων αποτροπής, την κατάσταση των μονάδων του «στρατεύματος» , τους εξοπλισμούς κ.α.

Πάντως δεν είναι δεδομένος ο ρόλος των βολευτών Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά.   Μπορεί απλώς να υπηρετούν τον  διεθνή παράγοντα και την παγκοσμιότητα όπως για παράδειγμα στο Κοσσυφοπέδιο..  Οι δύο τους παραβρέθηκαν πρόσφατα σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και δέχθηκαν κριτική από την αυτοαποκαλούμενη «τουρκική μειονότητα» της Θράκης.
Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB), που ελέγχεται σαφώς από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή ήταν αυτό που έβαλε κατά των δύο βουλευτών επισημαίνοντας πώς «με τη δική του στήριξη εξελέγησαν βουλευτές οι Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά στη Ροδόπη», άρα, θα πρέπει να συνετιστούν και με τη γραμμή του κόμματος.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − five =