ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ

kke stalin

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΑΛΑ ΓΚΡΕΚΑ !

ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΤ +ΑΥΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !

του Γιάννη Λαζάρου
Είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις τα όσα σκαρφίζονται για να επιβάλλουν νόμους, χαράτσια, προαπαιτούμενα και ό,τι άλλο έχουν συμφωνήσει με τους Βρυξελλιώτες και το πασάρουν ως ισοδύναμο. Τα δίποδα της εξουσίας έχουν πάρει φόρα και δεν λογαριάζουν πια ούτε σε ποιους απευθύνονται ούτε τι έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από τις προηγούμενες γερμανοτσολιαδοκυβερνήσεις οι κατακτημένοι Έλληνες.

ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ, ΜΠΑΤΣΟΙ…

 KATSELARSENHSOROS
 
 
   
               
                                                                                   
Λες και έχουν μηδενίσει το κοντέρ και ξαναρχίζουν τον βούρδουλα εναντίον του λαού πολύ πιο βίαια αλλά όχι βέβαια εναντίον του όχλου τους που συνεχίζει να τους υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια. Δεν χρειάστηκε η Γερμανία να δώσει συντάξεις τους Ταγματασφαλίτες βετεράνους και στους απογόνους τους. Τους βόλεψαν όλους οι μεταπολεμικές εξουσίες μέχρι τρίτη γενιά. Από περίπτερο μέχρι Υπουργείο έναν απόγονο ταγματασφαλίτη θα βρεις.
Αν τα προαπαιτούμενα που μόλις πέρασαν από την Βουλή είναι μόνο το 30% του συνόλου που απαιτούν οι ηγεμόνες της Ε.Ε είναι τόσο  φρικαλέα, φανταστείτε τι έχει να γίνει με το πού θα μπουν την Άνοιξη οι υπογραφές για το Μνημόνιο 3. Όταν θα πρέπει οι νέοι μνηνονιακοί νόμοι να γίνουν νόμοι του γερμανοελληνικού Κράτους. Θα γίνει το μεγάλο μακελειό και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να το υπερασπιστούν με όλες τους τις δυνάμεις κομματόσκυλα και αρχηγοί συμπολίτευσης και συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης. 
Ο πολίτης δεν μπορεί πλέον να κάνει απολύτως τίποτε. Είναι φρακαρισμένος από όλες τις πλευρές από κρατικές υπηρεσίες, από τράπεζες, από λογαριασμούς ΔΕΚΟ, από ασφαλιστικά ταμεία,  από δικαστήρια, από ανεργία και πάνω από όλα από σακατεμένη ψυχολογία. Αυτά τα μπουμπούκια που έβαλαν οι Ελληναράδες διά της ψήφου τους να εκτελέσουν τις διαταγές των ευρωγερμαναράδων πάντα ήταν ο «αφρός» της κοινωνίας και της πολιτικής ζωής και τώρα θα δείξουν τι απωθημένα είχαν που ήταν στην απέξω από την πραγματική διακυβέρνηση. Έχουν να βγάλουν κόμπλεξ που οι βασανιστές της Χούντας θα φαντάζουν μπροστά τους αρνάκια. 
Είναι βλέπεις που τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια που «πάλευαν» για το κοινωνικό δίκαιο και την «αλληλεγγύη» είχαν πιάσει πρώτα απ’ όλα τα γεφύρια των συνδικαλιστικών οργάνων, των ομάδων «αλληλεγγύης», των «κοινωνικών αγώνων», των «αγροτικών αγώνων» και είναι χωμένα βαθιά όπου μπορείς να φανταστείς. Κρατάνε τώρα και το πάνω μέρος της εξουσίας, κρατάνε και το κάτω μέρος που κανονικά θα ήταν φτιαγμένο για να αντικρούει την εξουσία όταν βάλλονται τα δικαιώματα και η κοινή λογική. Δεν κουνιέται φύλλο. Έχουν πιάσει χρόνια όλα τα πόστα και μέσα σε 9 μήνες έπιασαν και τα πόστα του απάνω μαχαλά. Η «κάτω Πλατεία» έγινε επιτέλους κυβέρνηση και τα ρουφιανοτσογλανάκια τους ακόμα και για μια πορεία πρέπει να πάρουν άδεια από την κυβερνώσα Αριστερά για να σηκώσουν πανό επανάστασης. Φάνηκε άλλωστε και από την διαδήλωση της ΑΔΕΔΥ. Μόνο φιλάκια δεν έστελναν στα παράθυρα της Βουλής οι «επαναστάτες» που ήταν διασκορπισμένοι για να φαίνεται μεγάλη η διαδήλωση. Είναι να γελάς όταν ο συνάδελφος συναγωνιστής Αλεξιάδης με τους μεγάλους αγώνες των δικαιωμάτων της ΑΔΕΔΥ πηδάει κανονικά τους Έλληνες. Από το αγωνιστικό πανό κατευθείαν βολή εναντίον όλων στο ψαχνό. 
Δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά και δεν θα αργήσει η ώρα που η εξουσία θα αστυνομοφρουρείται τόσο έντονα που δεν θα τολμάς να μιλήσεις στο δρόμο ή στο καφενείο εναντίον της. Το φακέλωμα ήδη πηγαίνει σύννεφο και οι επιπτώσεις θα είναι βαριές. Διότι όποιος τολμάει πια να σχολιάζει την εξουσία της Αριστεράς, του σοσιαλισμού, της δημοκρατίας και πάνω απ’ όλα του ευρωπαϊσμού θα είναι ύποπτος ως τρομοκράτης. 
Τα ξέρουν καλά αυτά οι Αριστεροί. Θήτευσαν σε μεγάλα σχολεία «κοινωνικών αγώνων» επί δεκαετίες θρεφόμενοι πάντα από την οποιαδήποτε εξουσία για να κάνουν τον πυροσβεστήρα της πραγματικής αντίδρασης. 
Το πράγμα αρχίζει να πηγαίνει σε πολύ άγρια δικτατορία, όπου δεν θα είναι η αντίθετη ιδεολογία που θα πατάσσεται διά του ροπάλου αλλά η οποιαδήποτε άρνηση τήρησης δικτατορικών ψηφισμένων νόμων. Θα τρως ροπαλιά, πρόστιμο και κατάσχεση περιουσίας βάση νόμου και δεν θα έχεις ξερονήσι να πας να κλάψεις την μοίρα σου διότι η Αριστερά τα ξερονήσια τα δίνει για «θερινά Νταβός». Αλλά ακόμα και στα ξερονήσια του Αιγαίου να μας μάζευαν, οι ανθρωποφύλακες (αλφαμίτες) θα είναι Τούρκοι συνεπικουρούμενοι από την Frontex, διότι η Γερμανοευρώπη αποφάσισε πως ακόμα και ο Αη Στράτης δεν θα είναι Ελληνική γωνιά.
Δεν έχεις κατά που  να φύγεις. Όλα τα γεφύρια τα έχουν πιασμένα και ο νέος Γοργοπόταμος δεν θα έχει στόχο κατοχική δύναμη αλλά την Ελληνική αξιοπρέπεια. Το μακελειό αυτό θα είναι αναίμακτο σιωπηλό και αόρατο πασπαλισμένο με την δημοσιογραφική πληρωμένη καφρίλα να το παρουσιάζει ως ισοδύναμο μέτρο και όχι ως γενοκτονία. Θα μείνεις με την μαλακολεβεντιά να κλείνεις ιδιωτικούς δρόμους, να κατεβαίνεις με χορηγό σε πορεία και να λες ό,τι κουβαλάς πολλά @ρχίδι@ στα παντελόνια σου. Μόνο που στις εξουσίες από εδώ και μπρος θα κάνεις επίθεση με την  όπισθεν.
 stontoixo

«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ» ΜΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ  ΔΥΝΑΤΗ  Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΑΡΜΑΚΙ !

LAE

ΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ… ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ «Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ» ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ 

 

Ναι με την όπισθεν, όπως το «Κ»ΚΕ, ακόμη και η Λαϊκή Ενότητα, λέμε εμείς, του Λαφαζάνη που συνεχίζει απτόητη χωρίς Ελληνική σημαία με συγκέντρωση σε Θέατρο… Πως το ‘πε από  κει μέσα ο αρχαίος ΔΟΛιος πραχτωράκος; για να  «διατηρηθεί ο διεθνιστικός χαρακτήρας του κινήματος » . Ενώ δεν υπάρχει διεθνές εργατικό κίνημα, ούτε εργατική τάξη στην Ελλάδα διότι την έχουν διαλύσει.
Ο λαός έχει λουμπενοποιηθεί με πάνω από τους μισούς άνεργους και η Δικτατορία με ΔΝΤ που έχει επιβάλει ο ιμπεριαλισμός είναι ρατσιστική χωρίς να το κρύβει.. Με προπέτασμα μισαλλοδοξίας..
«Να αλλάξει η Ελλάδα», είναι ο καϋμός απο τον ΓΑΠ, ούτε περίπτερο να μην υπάρχει, διότι δήθεν τά ‘χουν δεξιοί, 70 χρόνια μετά τον Εμφύλιο … Μήπως είναι κατάλοιπο του Στάλιν κι αυτό, πέρα από εφαρμογή της αμερικάνικης  κοινωνιολογίας ;
Ολοι οι συνεργάτες των κατακτητών μαζί με τον Τσίπρας αποκρύπτουν και την ύπαρξη των Ελλήνων στην Ελλάδα, αποφεύγοντας να μιλούν για τη συντελούμενη Εθνοκάθαρση,  όπως κάνουν τόσα χρόνια απο εποχής Σημίτη(,,,) που στα κανάλια  αποφεύγουν να πουν τη λέξη, να σβήσει δηλαδή και το όνομά μας ακόμα.. Επιβάλεται δήθεν Εκσυγχρονισμός με Εθνοκάθαρση.. Δυνατή συνταγή, φαρμάκι..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 2 =