ΟΙ ΑΛΗΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

μενουμε Ελλάδα

 GREXIT Η ΘΑΝΑΤΟΣ !

«ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ» : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ

Μια εξαιρετικά ελιτίστικη οργάνωση που είναι γνωστή ως το Συμβούλιο των 13 οικογενειών, φέρεται να ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα, σύμφωνα με βίντεο από τους Anonymous που τους προβαλει.  Εννοείται ότι συχνά δεν κατορθώνουν  να πετύχουν  τους στόχους τους κι αυτό το πληρώνουν  ακριβά.. (βλέπε  Πούτιν, Συρία, κλπ )

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ «ΣΚΥΛΙΑ» ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ… ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ «ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ» ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΛΗΤ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΠΙΡ-ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΟΥΛΟΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

ΤΑ 13 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Συμβούλιο απαρτίζεται από 13 κορυφαίες και από τις πιο ισχυρές εγκληματικές Φαμίλιες στη Γη. Οι Anonymous λοιπόν ξαναχτυπούν και με ένα βίντεο που συγκλονίζει αποκαλύπτουν τις 13 αυτές οικογένειες του δυτικού καζινοϊμπεριαληστρικού καπιταλισμού που θεωρητικά κυβερνούν τον κόσμο. Αποκάλυψη ή διαφήμιση της  Κυριαρχίας τους  πάνω μας ; Τα συμπεράσματα δικά σας… Οι οικογένειες αυτές είναι οι εξης :

Rothschild (Bauer or Bower), Bruce Cavendish (Kennedy), De Medici, Hanover, Hapsburg, Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair (St. Clair),  Warburg (del Banco). Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + 7 =