ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

stathakis-100MYRIAKHS

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.. Οταν είσαι αντιδραστικός βλέπεις ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στις κοινωνικές σχέσεις, άρα η πολιτική είναι προσωπική υπόθεση.. Ο «ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ» ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΕΘΑ ΟΡΘΛΟΓΙΚΑ… ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΙΛΕΛΕ, Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΠΟΤΕ… ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ  ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ… ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,  ΑΠΟ  ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟ  ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

ΠΟΘΕΝ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ

 

Tο σκάνδαλο που αφορά τον υπουργό κ. Γ. Σταθάκη είναι τεράστιο.
Γιατί δεν αφορά μόνο τον Σταθάκη αλλά πανστρατιά πανεπιστημιακών καθηγητάδων που πούλαγαν στημένες έρευνες υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων. Ναι… καλά ακούσατε !
Έτσι έκαναν λεφτά ένα σωρό πανεπιστημιακοί καθηγητές που αργότερα τους συναντάμε σε βουλευτικά έδρανα και υπουργικούς θώκους.

ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ !

PALAMAKIA

«ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ» ! ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ  ΔΝΤ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ – ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. 

Και σεις αναρωτιέστε που βρίσκουν τόσα χρήματα, έτσι;;
Διαβάστε παρακάτω να σας λυθούν αρκετές απορίες.
Επί το πρακτέω, τον Σταθάκη τον γνωρίζω καλά ως δημοσιογράφος Κρήτης, όταν εκείνος ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, (Ρέθυμνο, Χανιά, κλπ)
Έτσι όπως τον γνωρίζω σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται νόμιμα το 1 εκατομμύριο που «ξέχασε» να δηλώσει … και αυτός (!!!) στο πόθεν έσχες του.
Όμως… ως δημοσιογράφος δεν μπορώ να ξεχάσω τα χιλιάδες ευρώ που χρέωναν κάποιοι καλοί καθηγητές για έρευνες, μελέτες, κλπ.
Ακολούθως «έστηναν» τα αποτελέσματα σε όποιον έδινε τα περισσότερα, καθώς για ένα καθηγητή π.χ. στατιστικής ανάλυσης είναι εύκολο να παρουσιάσει αποτελέσματα με τεκμηριωμένα στοιχεία, είτε για το ένα πόρισμα είτε για το εντελώς αντίθετο!!
Επί παραδείγματι αναφέρω ότι μια χαζο-έρευνα που οι Ρεθυμνιώτες ενώ την ακριβοπλήρωσαν ακολούθως την πέταξαν στα σκουπίδια.
Ο τότε Νομάρχης Ρεθύμνου Γιώργης Παπαδάκης το 2009 πλήρωσε 30.000 € για να κάνει τότε ο Γιώργος Σταθάκης, μια έρευνα για το αν είναι βιώσιμη η ακτοπλοϊκή γραμμή Ρέθυμνο Πειραιάς.
Το αποτέλεσμα του Σταθάκη ήταν αρνητικό για την συνεταιριστική λαϊκής Βάσης Cretan lines, εξυπηρετώντας τότε τα μεγαλο-συμφέροντα της ΑΝΕΚ στο μέγιστο βαθμό.
Το αποτέλεσμα αυτό οδήγησε το Νομό Ρεθύμνης στην απώλεια του πλοίου του (ELLI T), οδήγησε 3,500 χιλιάδες συνεταίρους στο να χάσουν τα χρήματά τους, η Ρεθυμνιώτικη Cretan Lines έχασε εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να φαλιρίσει και η ανταγωνίστρια Κρητική ναυτιλιακή ΑΝΕΚ … να συνεχίσει άκαμπτη και ανενόχλητη της δυναστεία της.
Και όλα αυτά από το πόρισμα, μιας έρευνας, ενός καθηγητή!! Του Γιώργου Σταθάκη Είπατε τίποτα;;;
Τότε κάποιοι δημοσιογράφοι είχαμε εναντιωθεί στο «στημένο» αποτέλεσμα της έρευνας, μιας έρευνας που για τυχαίο λόγο εξυπηρετούσε την ΑΝΕΚ του κου Βαρδινογιάννη, σηκώσαμε το ανάστημά μας και ως αποτέλεσμα, χτυπηθήκαμε ανηλεώς από το σύστημα!
Τα αναφέρω και στο σχετικό βιβλίο μου που κυκλοφόρησε το 2012. Cretan LINES. Το χρονικό της ολίσθησης
Έτσι λοιπόν θησαύριζαν κάποιοι καθηγητές όπως ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Γιώργος Σταθάκης κλπ.
Όταν το αποτέλεσμα της έρευνας επηρεάζει τεράστια οικονομικά συμφέροντα, υπάρχει και η ανάλογη … «αμοιβή».
Κάποτε όλοι αυτοί οι καθηγητάδες πήγαιναν στο τότε ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα στελεχώνουν το ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο… δεν νομίζω.
Ο κος Σταθάκης όμως έγινε και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα Υπουργός Οικονομίας!!
Όπως ακριβώς έγινε υπουργός και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, καθηγητής και αυτός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και πρόεδρος της τότε δημοσκοπικής εταιρίας VPRC του αρχιδιαπλοκέα των εκλογών, νυν αφανής ιδιοκτήτης της PRO-DATA. Υπουργός κι αυτός του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλέξης Μητρόπουλος, Αλέκος Φλαμπουράρης και άλλοι πάααααρα πολλοί άλλοι καθηγητές στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με τεράστιες αδικαιολόγητες περιουσίες, που μόνο αυτά τα λίγα που σήμερα καταγγέλλω θα αρκούσαν για να κινηθεί διαδικασία σύλληψης όλων αυτών των ατόμων και στην παραίτηση της κυβέρνησης.
Αυτά όμως σε πολιτισμένα δημοκρατικά κράτη.
Όχι στο Βασίλειο της Δικτατορίας
(και σαφώς δεν αναφέρομαι στη Χούντα. Αυτοί ήταν πρόσκοποι και καλόγεροι μπροστά στους σημερινούς!!)

Βασίλης Κασιμάτης

ΑΑΑ, Ν Α  ΜΟΥ  Χ Α Θ Ε Ι Τ Ε  ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ !

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − ten =