ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛΛ:»ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑ» Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !

stathakis

ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΟΛΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΡΑΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΜΕΙOΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ.. ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Η ΛΑΜΟΓΙΟΣΥΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !

Σε μείζον κυβερνητικό θέμα που απειλεί την παγκόσμια  κυβέρνηση  ανδρεικέλων της  Αθήνας εξελίσσεται η υπόθεση με τα ψευδή πόθεν έσχες των υπουργών… Τα ΜΜΕ , επικεντρώνοντας από χθες, οτι κι αν λένε, δημιούργησαν άθελα τους στο λαό την σωστή εντύπωση για τους Σφυριζα, ό,τι πρόκειται, «περί συμμορίας» πασοκόγυφτων της εσχάτης  υποστάθμης…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Θα σταθούμε απέναντι στις υποχρεώσεις μας», δηλώνει η Όλγα Γεροβασίλη.. Σαν αυτές, ίσως εννοεί, τις υποσχέσεις τους προς τα κορόϊδα  που ακόμα πάνε και ψηφίζουν σε στημένες  εκλογές..

Η δυσφορία στο Μαξίμου έχει γίνει αισθητή πλέον και εκτός των τειχών του Mεγάρου, αναφέρει το  ρεπορταζ.. Διότι πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό της κυβέρνησης, της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΦΥΡΙΖΑ και της αντιπολίτευσης που απαιτούν να δοθούν επισήμως στη δημοσιότητα τα ονόματα των υπουργών ώστε να μην υπάρχουν… «σκιές συγκάλυψης»  και η κυβέρνηση να αποδείξει ότι τα περί καταπολέμησης της διαπλοκής -από όπου και αν προέρχεται- παραμένει στο «οπλοστάσιό» της αλλά και το ηθικό της πλεονέκτημα…

Αστεία πράγματα δηλαδή, αφού προέχει να μην  κάνουν πίσω σε τίποτα  ως επιτάσει ο χουντοκατοχικός  χαρακτήρας του καθεστώτος αναγκαστικού χρέους ΔΝΤ κι όπως  διαλαλούν  όλα τα μέτρα κι ο Τρόμος που με τα ΜΜΕ σπέρνουν στο λαό..

«Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση, δεν επιτρέπεται από τον νόμο, κάντε λίγες ημέρες υπομονή και σε λίγες μέρες θα λάμψει η αλήθεια» είπε κατά την έξοδό του από το Μαξίμου ο γνωστός στην πιάτσα κονομισάριος Σταθάκης.. Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη για τις κυβερνητικές ισορροπίες, καθώς ο Γιώργος Σταθάκης, σημαίνων στέλεχος του υπουργικού συμβουλίου, «φωτογραφίζεται» ως ο υπουργός που δεν δήλωσε 1 εκατομμύριο ευρώ, βάσει του ελέγχου που ξεκίνησε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου ως πρώην πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής.

«Ωραίος» κι ο παχουλός Γκέμπελς Νίκος Βούτσης που κάθεται αναπαυτικά στη θέση του προέδρου της Βολής.. «Διαφορετική είναι η υπόθεση Σταθάκη σε σχέση με όσα δείχνουν τα τηλεοπτικά δίκτυα», απεφάνθει.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες έδωσε μια διαφορετική διάσταση λέγοντας: «Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι αυτά όταν τελειώσουν, και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες. Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει».

Παλιό στέλεχος της «Αριστεράς», άνθρωπος σοβαρός φίλος με το Ισραήλ  κι αυτός, λένε όσοι τον ξέρουν… Με διακεκριμένη πορεία στις επιχειρήσεις πριν από την υπουργοποίησή του, εκφραστής της real politic και ένας εκ των βασικών συνομιλητών με τους Θεσμούς της Τρόϊκας ελέγχεται για την συγκεκριμένη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, που τον καρφώνει «πρόστυχα», μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα χρήματα αυτά προέρχονται από πανεπιστημιακούς πόρους,  ή από περιουσιακά στοιχεία της εύπορης οικογένειάς του… Εμείς τά ‘χουμε γράψει εκτενώς ότι  έχει αθωωθεί θενκς  στην Ανεξάρτητη  για βαθειά ρεμούλα  στο (παγκόσμιο) Πανεπιστήμιο Κρήτης για να ‘μαστε πιό σαφείς.. ))

 

Μπροστά στον κίνδυνο το θέμα της Διαφθοράς να εξελιχθεί σε «αχίλλειο πτέρνα», το Μαξίμου ασκεί πιέσεις να τοποθετηθεί ο υπουργός δημοσίως ώστε να βγει από τη δύσκολη θέση η κυβέρνηση που έχει κάνει «σημαία» της την «καταπολέμηση της διαπλοκής». Όπως έλεγαν κυβερνητικοί κύκλοι, η κίνηση αυτή δεν θέτει εν αμφιβόλω την αθωότητά του, καθώς είναι υπό εξέλιξη ο έλεγχος από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και δεν υπάρχει απόφαση. Αντίθετα, αφού βγάζουν ότι απόφαση θέλουν μπορεί ακόμη και να ενισχυθεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης με το δόγμα «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» σε ζητήματα διαφθοράς.

Οι φήμες φούντωσαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο κ. Σταθάκης κλήθηκε εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι μπορεί να εξυπονοηθεί  κάτι για παραίτηση, απο «ευθιξία» όπως λένε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μήπως περισωθούν τίποτα προσχήματα..  Ωραία σκηνή έγινε κατά την έξοδό του, όταν ερωτήθηκε για την υπόθεση του πόθεν έσχες και απομακρυνθηκε γρήγορα χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες…

 

Για οσους λένε να τους διωξει ο Τσίπρας

 

ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΙΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.. ΑΠΟ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ…ΤΩΡΑ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΑΝΘΕΛΛ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΚΟΡΩΝΕΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕ ΓΜΤ» ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΑ ΤΟ 8ΜΗΝΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» , ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ…. ΤΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ «ΧΑΣΙΜΟ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ …ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΤΑΜΕ.. ΤΙ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΜΙΝΙ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ??  Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ «ΕΤΑΙΡΟΙ», ΕΔΕΙΞΑΝ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΜΕ, ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΝ.. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..(( ΣΗΜΕΙΟΤΕΟ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΙΟΥΖΖΖ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΑΚΡΥΑΑΑ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + 11 =