ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ;

eyebarcode

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΔΕΞΙΑ, ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ! 

ΑΛΗΤ ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ !

ΔΕΙΤΕ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ntina Lapathioti :

Επειδή κανείς δε θέλει να ορίσει τι είναι αριστερά , να σας πω τι είναι η αριστερά για μένα, ή ΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ….

klemmena trapezes

Ως Αριστερά νοείται η πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται το δίκιο των αδυνάτων, που έχει σαν στόχο (ως κυβέρνηση) να εξαλείψει τη φτώχεια, να εξασφαλίσει εργασία σε όλους, να θωρακίσει τα δικαιώματα των εργαζόμενων, να ενισχύσει την μικρομεσαία επιχειρηματική δραστηριότητα σε βάρος των πολυεθνικών, να λειτουργεί ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, να βαθύνει την δημοκρατία με την απλή αναλογική, Δωρεάν Υγεία και Παιδεία για όλους, κρατική ενίσχυση σε παραγωγικές δραστηριοτητες , να εμποδίσει την παρασιτική οικονομία, να οχυρώσει την χώρα απέναντι σε κάθε επιβουλή απο το εξωτερικό ώστε να εξασφαλίσει την Ανεξαρτησία της, ανοιχτές αγορές αλλά όχι στα μεγάλα επενδυτικά κοράκια της διεθνούς ληστοσυμμορίας, σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του λαού της, και τέλος να βγάλει την χώρα απο μέλος στο ιμπεριαλιστικό σκέλος της Δύσης που είναι το ΝΑΤΟ …

 

ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ … Τώρα πείτε μου , τι σχέση έχουν τα σημερινά κόμματα με αυτά

 

Η ΝΤΟΠΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ..

Πέτρος Χασάπης:

Η κρατικοδίαιτη παρασιτική ντόπια ολιγαρχία, συνεργάζεται με τους δανειστές και νομίζει ότι φέρνοντας τους ξένους στην Ελλάδα, η ίδια θα συνεχίσει να παίρνει ξεκούραστα τα ποσοστά της, πουλώντας προστασία, όπως συνήθιζε μέχρι τώρα να κάνει με το δημόσιο χρήμα.
Μας ξεπουλάει στους ξένους αλλά είναι μακριά νυχτωμένη. Οι ξένοι γύπες μπορεί να την χρησιμοποιούν τώρα για να καθυποτάξουν το λαό και να επιτύχουν τους στόχους τους, αλλά στο μέλλον θα την διαλύσουν. Οι ξένοι επενδυτές θέλουν ντόπια ολιγαρχία παραγωγική που θα βάζει και η ίδια χρήματα και θα αναλαμβάνει επιχειρηματικούς κινδύνους και όχι ολιγαρχία που θα πουλάει εκ του ασφαλούς προστασία έναντι ποσοστών.
Γι’ αυτό και οι ξένοι γύπες των αγορών και οι ξένες κυβερνήσεις, δεν ενδιαφέρονται προς το παρόν να επενδύσουν σε παραγωγικούς τομείς στη χώρα μας, αλλά αποκτούν πρώτα τις υποδομές τις χώρας (λιμάνια, αεροδρόμια, τραίνα, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, νερό κ.λ.π.).
Όταν θα αποκτήσουν τις υποδομές της χώρας, δεν θα έχουν καμία ανάγκη την ντόπια ολιγαρχία για να τους πουλάει προστασία. Τότε και η ντόπια ολιγαρχία θα αντιληφθεί ότι την «προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς».
Έθνη που δεν έχουν εθνικές ελίτ αλλά ξεπουλημένες ελίτ, είναι καταδικασμένα σε αφανισμό. Και δυστυχώς, εδώ και 200 χρόνια η ελληνική ελίτ είναι μια ξιπασμένη με τους ξένους και ξεπουλημένη ελίτ.

Για μας, αλλά και για πολλούς από πολύ παλιά, Αριστερά δεν υπάρχει χωρίς τη Δημοκρατία. Ειδικότερα σήμερα, χωρίς Αμεση Δημοκρατία δεν μπορούμε να γεμίσουμε την ερειπωμένη κοινωνία, να λειτουργήσουν γρήγορα ξανά οι θεσμοί..  Η υπολογιστική τεχνολογία επιτρέπει να κάνουμε μεγάλες προόδους σε Δημοκρατία και Υπευθυνότητα διοικούντων και διοικουμένων.  Αρκεί ο αρχικός σχεδιασμός να είναι σωστός ως προϊόν πολιτικής βούλησης για σταθερή Δημοκρατία με ανταμοιβή στους κόπους και καταλογισμό,

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − one =