ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΑΛΗΤ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ !

BAROUFAKHS XTHNH

Πως γίνεται η προβολή του Αμερικάνου φίλου, από ΑΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΣ : Έρχονται , !!! Έρχονται , !!! Έρχονται , !!! Έρχονται , !!! Έρχονται , Ήρθανε !!! , Ήρθανε !!! , Ήρθανε !!! , Φεύγουνε !!! Φεύγουνε !!! Φεύγουνε !!! ……………..φωναχτά  και με ρυθμό, κουνώντας και τα χεράκια σαν τον μαέστρο πέρα δώθε,  όλοι μαζί,  1 2 3 πάμε !!!! … Έρχονται , !!! Έρχονται , !!! Έρχονται………

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ !

 

Χωρίς Κάθαρση μας πάνε οι ξένοι σε υποδούλωση.. πόσες φορές θα το πούμε..Τίποτα στην Ελλάδα δεν πρόκειται να λειτουργήσει αν δεν πληρώνουν όλοι, αν δεν τιμωρούνται και αμοίβονται όλοι, αν δεν έχουμε γενικώς μια βιτρίνα έστω ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. Βάλτε το στο μυαλό.

 

Το αποικιακό μοντέλο διακυβέρνησης που κρύβεται πίσω από την επανεργοποίηση Μπαρουφάκη σε συνεργασία με τα λούμπεν της «ενημέρωσης» απλώς δεν υπάρχει.  Η παγκόσμια εμπειρία αυτό λέει, πουθενά…  Αρα, ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως φαίνεται άλλωστε από την αρχή της περιόδου ΔΝΤ  και νωρίτερα..

 

 

Οσοι τα πήρατε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματήστε να τους υποστηρίζετε… Κανείς δεν πρόκειται να κυνηγήσει τα εκατομμύρια μικρολαμόγια που ξεφυτρώνουν από εποχής Σημίτη… Και τα οποία στην τελική, απλώς συμβιβάστηκαν με τον τρόπο πρόσκτησης χρημάτων της εποχής τους.. Οχι όπως διάφοροι αγροίκοι… ))

 

Από την άλλη, να ξεσηκωθούμε έτσι χύμα χωρίς ηγεσία, η οποία όντως να θέλει και να έχει σχεδιάσει τη μετάβαση σε άλλο καθεστώς με Ανεξαρτησία Δημοκρατία, είναι επικίνδυνη μαλακία.. Αυτό θέλουν οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες για να μας συντρίψουν μια ώρα αρχύτερα.. Ο Μπαρουφάκης όπως κι ο Τσίπρας και τα άλλα ενεργούμενα των κατακτητών μέσα κι  έξω  από την κυβέρνηση θα αναλάβουν να μας διχάσουν παίζοντας ρόλους οι ίδιοι.. Με τα ΜΜΕ όλα δικά τους σίγουρα κάποτε θα το πετύχουν ((

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 2 =