Ο ΑΡΧΙ… ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ !

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ-ΒΙΔΕΟ

Χαμένος από χέρι είναι ο λαός που για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ επαφίεται σε ανθρώπους του Θεού… Σε κάθε περίπτωση, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  μήπως και καθυστερώντας τους γλυτώσουμε !

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟCIA

Η/Λ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΣΕ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφτηκε στις 5/10/2015 τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο , και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του  να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ γράφει το afypnisiellinwn.blogspot.gr

 

Συμφωνα  με πηγές από την εκκλησία ο Τζέρυ  διαβεβαίωσε τον πρώτο μπάτσο της  ελληνική κατοχής «ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666…
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ…..ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΣΑΦ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣΑΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα με τον Καίσαρα, και με όλους τους αντιχρίστους, αφού εξυπηρετεί και βοηθάει να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταία χρόνια σιωπούν, ενώ μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν πρωτοπόροι στον αγώνα κατά της ηλεκτρονικής σκλαβιάς του αντιχρίστου 666.

Αυτή η σιγή ιχθύος που κρατούν βοηθάει εξίσου στο να προχωράνε οι αντίχριστοι τα σχέδια τους. Ελάχιστοι αντιστέκονται δυναμικά.

Ο Ιερώνυμος αντί να πει στον Κουρουμπλή ένα βροντερό ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,ένα ΌΧΙ το οποίο έλεγαν και λένε εδώ και χρόνια άγιοι γεροντάδες ,μοναχοί εντός και εκτός Αγίου όρους , ορθόδοξοι σύλλογοι, θεολόγοι , και χιλιάδες χριστιανών ορθοδόξων , του έλεγε για την στήριξη της εκκλησίας στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς , και για τρόπους ανακούφισής του ταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού που σε λίγο ετοιμάζεται να οδηγήσει ολοκληρωτικά στην αγκαλιά του αντιχρίστου 666 χάριν της ειρήνης και της ευημερίας δια μέσου της παναιρέσεως του οικουμενισμού, και δια μέσου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του αντιχρίστου 666…»

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤ’ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΑΠΟ ΤΟ 2010..

 

Μετά  την κάρτα του πολίτη  έρχεται το τσιπάρισμα στο σώμα μας που ήδη ξεκινά στην Αμερική από τη νέα χρονιά… Εκεί θα βρίσκονται και το ιατρικό ιστορικό  μας, αλλά και η δυνατότητα να μας αποκόψουν από τα δίκτυα να ψοφήσουμε χωρίς βοήθεια(..)για τιμωρία ή για άλλους  λόγους..

Εννοείται ότι ο πολύς  ο κόσμος κάτω  από άλλες  συνθήκες  δεν  θά ‘χει αντίρρηση να εκμεταλευθεί το κράτος μας, όταν  ειναι δικό μας, τις νέες τεχνολογίες για εκλογίκευση της λειτουργίας  τους  και για να μας κάνει τη ζωή πιό εύκολη.  Στην περίοδο που βρισκόμαστε χωρίς ατομικά και πολιτικά δικαιώματα υπό εξόντωση και υποδούλωση η  κάρτα του πολίτη σημαίνει πογκρόμ στους Ελληνες..

Δείτε  το  βίντεο με τον τυφλό δήμιο που τα  σιχάματα Σφύριζα επίτηδες έβαλαν στο υπουργείο καταστολής παρά τις διαμαρτυρίες του για να διστάζει ο κόσμος να τον φτύνει και να κερδίζουν χρόνο… Δείτε τον προδότη να χτυπιέται για να μας πείσει να δώσουμε προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες στους κατακτητές που τελειώνουν την Ελλάδα.. Προσέξτε ειδικά το σημείο όπου φαίνεται ο φόβος τους απέναντι στους νέους, παρότι τους έχουν ευνουχίσει τρομπάροντας με ξένη ιδεολογία από Απαιδεία  και οθόνες, να μη ξέρουν που πατούν  και που πηγαίνουν.  Στην αρχή, πρώτη  του φροντίδα να διαχύσει τις ευθύνες τους σε πολλούς  άλλους προηγούμενους και στον άθλιο με τη  γνωστή ιστορία που ουσιαστικά τον τιμώρησε το παιδί του..

Σήμερα εξάλλου  η παγκόσμια κυβέρνηση ανδρεικέλων της Αθήνας έλαβε στη Βολή τις 155 ψήφους των  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έναντι 144 βολευτών  που αρνήθηκαν παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, αλλά βασικά είναι συνεργαζόμενοι έχοντας οι περισσότεροι  ψηφίσει  τα ίδια προδοτικά ανοσιουργήματα.. Από την 3ήμερη  συνεδρίαση ιδού το  μόνο απόσπασμα με ουσία .

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΚΑ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ;;

 
To φακέλωμα που θα φέρουν οι κάρτες στις ζωές μας θα είναι άνευ προηγουμένου, και προπαντώς αιώνιο, για να μπορέσουν οι πολίτες να πουν μετά, «κάναμε λάθος και το δεχτήκαμε αλλάξτε το τώρα».
Ότι γίνει δεν θα αλλάξει ποτέ παρά μόνο προς το χειρότερο. Ιδού η ανακοίνωση από τον ΙΝΚΑ, που δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και φορείς που δεν επιθυμούν να γίνουν αριθμοί.
Προετοιμάζει ο Π. Κουρουμπλής ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΝΕΑ «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ»
Όχι στην Ηλεκτρονική Σκλαβιά,
Όχι στον Χαφιέ του Καταναλωτή.
Μετά από δύο ηχηρά ΟΧΙ στην «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» από τις δημόσιες διαβουλεύσεις επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την φέρνει ξανά στο προσκήνιο ο Π. Κουρουμπλής.
Ο οποίος, τώρα φαίνεται να ξεχνά την λαϊκή βούληση, εξευτελίζοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς, έχοντας την πρόθεση να δρομολογήσει την υλοποίηση της Κάρτας φακελώματος των πολιτών – καταναλωτών και που την έχουμε αρνηθεί δημόσια και αδιαπραγμάτευτα.
Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η προστασία της ζωής και της περιουσίας των καταναλωτών – πολιτών, αλλά και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελευθερίας, είναι υψίστης σημασίας για το ΙΝΚΑ, για αυτό λέμε ΟΧΙ στη κάρτα ξεγυμνώματος του πολίτη και στην αριθμοποίηση του προσώπου.
Μας λένε ότι θα περιέχει τον αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ για να διευκολύνει την καθημερινή επαφή με το κράτος, αναβαθμίζοντας τον δημόσιο τομέα, καταπολεμώντας την γραφειοκρατία που απορροφά το 6% του ΑΕΠ.
Δεν μας λένε όμως πόσο θα κοστίσει η έκδοση και η συντήρηση αυτής της κάρτας, που θα εκτοξεύσει το χρέος και το ΑΕΠ (οι επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ δεν είναι για κάρτες). Ας μην ξεχνάμε στην Αγγλία, για οικονομικούς λόγους απέρριψαν την αντίστοιχη κάρτα.
Δεν μας λένε τίποτα για την ανάπτυξη, για το πώς θα καταπολεμήσουν την ανεργία, την φτώχεια, τις αυτοκτονίες, την μετανάστευση των Ελλήνων αλλά και για την μείωση της φορολογικής ληστείας, δηλαδή τα ουσιαστικά μας προβλήματα.
Η γραφειοκρατία και η φοροδιαφυγή δεν καταπολεμείται με μία νέα κάρτα-ταυτότητα, αλλά με τρόπους που το ΙΝΚΑ έχει υποδείξει, άλλωστε οι φοροφυγάδες τους είναι γνωστοί και δεν κάνουν τίποτα (λίστα Λαγκάρντ κλπ).
Τα αβάσιμα επιχειρήματα του Π. Κουρουμπλή δήθεν για το καλό μας, είναι κουκούλες και προσχήματα, που εφαρμόζουν το φακέλωμα των πολιτών ακόμα και στα νεογέννητα, καταπατώντας το Ελληνικό Σύνταγμα που ορκίσθηκε σε αυτό, αλλά και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ είναι προσωπικά ατομικά δεδομένα, για συγκεκριμένες προσωπικές δραστηριότητες του κάθε πολίτη και σε καμία περίπτωση δεν δίνονται για ταυτοποίηση του, όπως ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας.
Η σημερινή ταυτότητά μας είναι πλήρες έγγραφο
δεν χρειαζόμαστε άλλη, ούτε καμία ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ.
Το Γραφείο Τύπου του ΙΝΚΑ

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − 1 =