ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ («bail-in» ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ) ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

TaCIA Tsipras

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ… ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ…ΤΣΙΛΙΑ!)) 

ΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΚΣ ΟΛΗ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !

 

Με τα Capital Cοntrols, τα χρήματά μας είναι δεσμευμένα και εκτεθειμένα σε κατασχέσεις λόγω αδυναμίας καταβολής των συνεχώς αυξανόμενων φόρων…  Αυτά τα 130 δις στις τράπεζες δεσμευμένα, είναι ότι πρέπει για δανειστές και ροζ ληστοσυμμορίτες. Τμηματικά θα τα «φάνε», δεν χωρά αμφιβολία. . Ας σημειωθεί ότι τα  προαπαιτούμενα και οι νέοι όροι πέραν του μνημόνιου που τίθενται σήμερα απο τους δανειστές/κατακτητές δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία ως προς την είσπραξη  των  2 δις της  δόσης μας

Μετά το διεθνή εξευτελισμό του Τσίπρας στην Αμερική η κυβέρνηση ανδρεικέλων της Αθήνας επανέρχεται στο εσωτερικό της χώρας προκειμένου να θέσει ένα νέο εκβιαστικό δίλημμα στον Ελληνικό λαό που παρακολουθεί σαν αδιάφορα απαθής τα τεκταινόμενα, ενώ μέσα του βράζει από την πίεση που αντιμετωπίζει και τον ψυχολογικό πόλεμο από τα ΜΜΕ..

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ !

 

Ο νέος ψυχολογικός εκβιασμός τίθεται ανάμεσα στην άμεση αποδοχή νέων σκληρών φοροεισπρακτικών μέσων και στην κατάσχεση των καταθέσεων των Ελλήνων, μία κίνηση που η κυβέρνηση «τεχνοκρατικά» αποκαλεί «bail-in» αντί του πραγματικού όρου … πλιάτσικο, λέει το voloudakis.blogspot.gr.  Φυσικά, λέμε εμείς, υπό τις παρούσες συνθηκες κανείς  δεν προτιμάει να πληρωσει την εφορία που ζητά ολοένα και περισσότερα… Ετσι, οι όποιες καταθέσεις μας δικές τους ! Δε απομένουν μετά, παρά τα ακίνητα, τα  σπίτια μας, αλλά και τα «στρώματα» για τον ψυχολογικό πόλεμο στον απλό κόσμο..

Ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται πια στην αμήχανη θέση όπου θα πρέπει να μιλήσει στα Αγγλικά απέναντι σε επενδυτές. Αντιθέτως, στις προγραμματικές του δηλώσεις που θα εκφωνήσει στα Ελληνικά με άψογη «Παπανδρεϊκή» προφορά, θα συνεχίσει να επιδίδεται σε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή την ακατάσχετη λαϊκίστικη κενολογία που έχει μοναδικό σκοπό να αποπλανήσει και να αποπροσανατολίσει αυτούς που αργότερα θα «δολοφονήσει» με τα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που έχει συμφωνήσει με τους εργοδότες του.

Στο πλευρό του στέκονται όλοι οι πολιτικοί του «αντίπαλοι» που, ανακουφισμένοι που δεν βρίσκονται στην θέση του, επιδίδονται σε αντιπολιτευτικές δηλώσεις, ψηφίζοντας, ωστόσο, και υποστηρίζοντας την παραμονή του στην εξουσία και την ταυτόχρονη εφαρμογή εξουθενωτικών μέτρων σε βάρος του λαού.

Την ίδια ώρα, επανεμφανίζονται στον εγχώριο και στον διεθνή Τύπο δημοσιεύματα και δηλώσεις των δυτικών εταίρων που κάνουν λόγο για πρόβλημα στην εκταμίευση της δόσης, για επιστροφή στα σενάρια και στο ενδεχόμενο της Grexit, για λάθη στο σχεδιασμό του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδος και όλα τα συναφή που ακούμε διαρκώς και επί μακρόν όλη την περίοδο της οικονομικής ύφεσης στην χώρα μας. Σαν να μην μεσολάβησε τίποτε, σαν να μην άλλαξε τίποτε, σαν να διεγράφη με κάποιο μαγικό τρόπο ότι ζήσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Το μόνο που άλλαξε είναι η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων που έγιναν ακόμα φτωχότεροι και νιώθουν ακόμα πιο ανασφαλείς.

Όλα αυτά μαρτυρούν το αδιέξοδο της δυτικής πολιτικής, κάτι που έχουμε επισημάνει μετ’ επιτάσεως εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορεί να υπάρξει έξοδος από την ύφεση όσο η χώρα δανείζεται το νόμισμά της. Το χρέος και η ανάγκη υποστήριξης της Ελληνικής οικονομίας μέσω δανεισμού είναι το επακόλουθο της λανθασμένης δυτικής πολιτικής που οδήγησε στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και στην υιοθέτηση του «δανεικού» νομίσματος.

Είναι επιτακτική ανάγκη πρωτίστως να διαφωτιστεί ο Ελληνικός λαός και να μάθει την εξήγηση του γιατί η παραμονή στο ευρώ αποκλείει τον τερματισμό της οικονομικής κρίσης. Τις επόμενες ημέρες θα αναπτύξουμε, όσο το δυνατόν πιο απλά και περιεκτικά, το τι σημαίνει «δανεικό» χρήμα και τι σημαίνει εθνικό νόμισμα. Το σάπιο πολιτικό σύστημα βασίζει την επιβολή της πολιτικής του στην άγνοια των Ελλήνων που καλλιέργησε και καλλιεργεί μέσω των μισθοφορικών και ανθελληνικών μέσων ενημερώσεως.

Αυτό θα προσπαθήσουμε, όσο είναι εφικτό, να διορθώσουμε, έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε άλλο στους εχθρούς της πατρίδος μας να σπέρνουν ψεύτικους και ανυπόστατους φόβους στις ψυχές των Ελλήνων. Γιατί υπάρχει λύση και υπάρχει ελπίδα! Απλά κάποιοι δεν θέλουν να αποκαλυφθεί και εμποδίζουν τους Έλληνες από το να την δουν. Δεν πρέπει και δεν θα τους αφήσουμε!

 

Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση για τη νέα σισύφια δοκιμασία που μας επιβάλουν οι κατακτητές με τους μισέλληνες «συνεργάτες».

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 + seven =