ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» !

ΟΣΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ !

TSIPRAIOI-OBAMIOI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΦΟΡΗΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ. Το κωλόπαιδο φαίνεται ως  να πιάνει τ’ αρχίδια του !

 

 

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ κι οΤσίπρας προς τους ομογενείς: Αν αγαπάτε την Ελλάδα, επενδύστε στην ΚΑΤΟΧΗ της.

Δεν έχει σημασία αν είσαι αριστερός ή δεξιός, είμαστε όλοι Έλληνες (ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ») ΒΙΝΤΕΟ )

 ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ  ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !

Σε κάλεσμα να προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές τους τοποθετήσεις προχώρησε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της 3ης εκδήλωσης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Hellenic Intiative), που πραγματοποιήθηκε στο Word Trade Center του νοτίου Μανχάταν.

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Hellenic Initiative, έγινε παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Δημητρίου και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 ομογενείς, τα πλέον εύπορα και διακεκριμένα μέλη της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό παρουσίασε στο κοινό της εκδήλωσης, η Γιάννα Αγγελοπούλου. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός στην δεκάλεπτη ομιλία ζήτησε την βοήθεια των ομογενών, ώστε να στηρίξουν την γενέτειρα. «Έχω έρθει εδώ για να σας ζητήσω να επενδύσετε στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία αν είσαι αριστερός ή δεξιός, είμαστε όλοι Έλληνες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είναι ώρα να επενδύσετε. Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ τις επενδύσεις. Αφού αγαπάτε την Ελλάδα πρέπει να την υποστηρίξετε, ειδικά αυτή την στιγμή. Επενδύοντας στην Ελλάδα γίνεστε και εσείς συνέταιροι μας στην ανάπτυξη και την ευημερία», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι μετά από μια περίοδο πολιτικής αστάθειας, η Ελλάδα εισέρχεται σε μια περίοδο σταθερότητας. «Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση με στρατηγικά οράματα. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις. Χρειάζεται να μπούμε σε ένα μονοπάτι βιώσιμης ανάπτυξης», τόνισε και ζήτησε την ενεργή υποστήριξη τους λέγοντας ότι «πρέπει να κάνουμε βήματα για να αλλάξουμε την Ελλάδα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του προς τους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες δήλωσε «αισιόδοξος και πεπεισμένος» ότι θα συμμετάσχουν σ΄αυτήν , όπως την χαρακτήρισε, «ιστορική στιγμή που προσπαθούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα».

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − 3 =