ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕς ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ Η  ΑΠΟΔΡΑΣΗ !

Η  ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ

Εντυπωσιακή νίκη των αυτονομιστικών κομμάτων στην Καταλονία, με την πρωτιά του αυτονομιστικου κόμματος που παίρνει 39,34% και 62 έδρες, αλλά και το αριστερό αυτονομιστικό κόμμα πάιρνει 8% και 10 έδρες, δίνοντας συνολικά τους υπέρμαχους της ανεξαρτησίας της Καταλονιας 72 απο τις 135 έδρες στην βουλή, δηλαδή απόλυτη αυτοδυναμία. Πάντως από θέμα ποσοστών τα κόμματα των αυτονομιστών παίρνουν ένα 48%, ενώ 48% συγκεντρώνουν κόμματα κατά της ανεξαρτησίας, πράγμα που σημαίνει, ότι τίποτα δεν έχει λήξει ακόμα, αν και με την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μπορούν να δρομολογηθούν εντός 18μηνου εξελίξεις!

Οι αυτονομιστές δηλώνουν κόντρα στη Νέα Τάξη και στα μνημόνια. έχουν δηλώσει πως, αν κερδίσουν την πλειοψηφία, θα κηρύξουν μονομερώς την ανεξαρτησία μέσα σε 18 μήνες, κάτι που η κεντρική κυβέρνηση της Μαδρίτης λέει πως θα εμποδίσει δικαστικά επειδή το ισπανικό σύνταγμα δεν το επιτρέπει.

iron tacia

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − one =