ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ, Ο «ΔΙΑΔΟΧΟΣ» ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Εκσυγχρονισμός με υποδούλωση και οικογενειοκρατία στην ευρωαποικία "η ωραία Ελλάς" ! ))

«Εκσυγχρονισμός» με υποδούλωση και οικογενειοκρατία επιβλήθηκε στην ευρωαποικία «η Ωραία Ελλάς» ! Για πιό γρήγορα  μας κάνουν Εθνοκάθαρση..))

ΙΔΟΥ ΤΙ «ΠΑΙΧΤΗΚΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΧΘΕΣ «ΓΡΑΦΙΚΟ» ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι ο βουλευτής που εξέλεξε η Ενωση Κεντρώων στην Α’ Αθηνών. Τον νεαρό, που βρισκόταν συνεχώς δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη τη βραδιά των εκλογών, τον συνδέουν πολλά με τον πρόεδρο του κόμματος, αναφέρει ο κατοχικός τύπος.

Ενας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, σκιά του εδώ και πολλά χρόνια, εννοείται δεν θα μπορούσε να λείπει από τον νέο προεκλογικό αγώνα που κλήθηκε να δώσει ο πατριός του. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του και τη βραδιά της νίκης, μιας νίκης που είναι και δική του, αφού η Ενωση Κεντρώων πήρε μια έδρα στην Α’ Αθηνών και έτσι εκλέγεται βουλευτής.

Ο Μάριος Γεωργιάδης μέχρι την Παρασκευή εργαζόταν ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ έχει και προηγούμενη  θητεία στην υπηρεσία της ντόπιας Αλήτ. Παλαιότερα είχε εργαστεί ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του κ. Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάμο. Εκπροσωπει τη νέα γενιά αχυρανθρώπων των  κατακτητών ελληνικής καταγωγης με προέλευση  από τις πολυεθνικές  τους, οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα να εφαρμόσουν τα μνημόνια Εθνοκάθαρσης  των Ελλήνων. Αναμένοντας  τη  σκυτάλη από τον ως «γραφικό» για το Σύστημα δημιουργείται  μέλλον  και για την Ενωση Κεντρώων..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + 17 =