ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ..(Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΕΙ ΟΜΠΑΜΙΑ) !

PASOK XARES genimata-kaklamanis-skandalidis-laliwtis2

ΧΑΡΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ.. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΜΠΕΔΩΝΕΤΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Μόνον ο Τουρκόγλου ο συντάκτης του νόμου περι μη ευθύνης προδοτών απουσίασε.. Συνετός για να μη καρφώνεται..))

Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ .. ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» ΣΕ ΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ… ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΑΜ… ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ))

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΕΙ ΟΜΠΑΜΙΑ !

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο μετέδωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Στο πλαίσιο της Συνόδου θα υπάρξει δεξίωση των ηγετών, στο περιθώριο της οποίας αναμένεται να έχει ολιγόλεπτη συνάντηση με τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. 

Σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στον απόηχο των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι μετά τα εσωκομματικά προβλήματα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση είναι πλέον συμπαγής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται αναταράξεις να υπάρξουν σε άλλους χώρους, στην αντιπολίτευση.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι δεν υπάρχει πια «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» αλλά η συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση, και σημειώνει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή κερδίζει έδαφος το οποίο και πρέπει να διευρυνθεί και στο πλαίσιο του οποίου θα δοθούν μάχες.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !

Σε κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων αλλά και σε πλειστηριασμούς ακινήτων θα οδηγούν τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία(σσ. τα οποία τώρα καταλεηλατημένα δεν παρέχουν πλέον τίποτα από συντάξεις και περίθαλψη σε σχέση με τις εισφορές που έχουν εισπράξει..) .
Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), το οποίο, σύμφωνα με τα «Νέα», θα έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 600.000 οφειλετών. Αυτό, περιλαμβάνεται ως προαπαιτούμενο για την επόμενη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου, παράλληλα με τη διασύνδεση του ΚΕΑΟ με το Taxis.
 
Σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία του ΚΕΑΟ, έως τα τέλη Ιουνίου είχαν ενταχθεί στο ηλεκτρονικό μητρώο των οφειλετών χρέη από απλήρωτες εισφορές ύψους 14,5 δισ. ευρώ, ενώ αναγκαστικά μέτρα είχαν ληφθεί, έως τότε, για τα 8,6 δισ. ευρώ. Δηλαδή χρειάζεται να ληφθούν μέτρα, από την 1η Οκτωβρίου και εντός τριών μηνών το αργότερο, για την είσπραξη επιπλέον 5,9 δισ. ευρώ.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ακόμα, πως από τα ασφαλιστικά ταμεία στο ΚΕΑΟ έχει μεταφερθεί μόνο το 25% των οφειλετών, με τη συντριπτική πλειοψηφία να χρωστά μέχρι 50.000 ευρώ.
 
Στη ρύθμιση των 100 δόσεων έχουν ενταχθεί 128.716 οφειλέτες, ρυθμίζοντας χρέη ύψους 3,8 δισ. ευρώ, ενώ έχουν εισπραχθεί 151,4 εκατ..
Ο λαός χωρίζεται σε συνειδητοποιημένους ως προς την κατάσταση και σε μη συνειδητοποιημένους. Να λοιπόν το πολιτικό  κλίμα που επικρατεί επειδή ίσως κανείς  δε θέλει να σοβαρευτεί..

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + six =