ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ! ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΧΘΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ 800 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 20 ΝΤΟΠΙΟΙ) .. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ…
«Πνίγεται» από πρόσφυγες η Λέσβος (photos+videos)

Η ΛΕΡΟΣ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ 4.000 ΦΡΕΣΚΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ! Σκάφη και κινητήρες για 10άδες ταχύπλοα, όλα χωρίς ενδείξεις και νόμιμα παραστατικά, για τα οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά και παράνομη είσοδο αλλοδαπών από την Τουρκία, ανακάλυψαν οι λιμενικοί σε αυτοσχέδιο συνεργείο στη Λέρο!

ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ 445 ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΑΛΗΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΒΡΑΜΟ : «Θα δώσουμε στην Ελλάδα 445 εκατ. ευρώ για το μεταναστευτικό αρκεί να τηρήσει τα συμφωνηθέντα»

Η Λέσβος βρίσκεται μπορούμε τώρα να πούμε ότι βρίσκεται υπό κατάληψη.  Εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται χιλιάδες μετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν «πνιγεί» από σκηνές, με γυναικόπαιδα και άτομα όλων των ηλικιών να κοιμούνται καταγής.

Οι πολίτες της Μιτυλήνης οργίζονται με τον νεοταξίτη Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό και τον κατηγορούν ότι παραμένει ένας απλός θεατής των γεγονότων, λες και είναι στη θέση του για κάτι άλλο από την παράδοση του μεγάλου ελληνικού νησιού στην .. παγκοσμιότητα..

ΗΠΑ: Η μεταναστευτική κρίση αποσταθεροποιεί την Ευρώπη

Ενθουσιασμένοι νέοι έποικοι της ελληνικής τραγωδίας μόλις έμαθαν ότι προκρίθηκαν στους προνομιούχους από τα θύματα της «Αλητείας στη Συρία»..Η φωτό καθώς οδεύουν από το Πεδίο του Αρεως στον Ελαιώνα..

ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ Δ. ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ !

ΒΕΡΟΛΙΝΟ : Να γυρίσουν πίσω οι προερχόμενοι απο Κοσοβο

Περίπου το 40% όλων των προσφύγων που φτάνουν στη Γερμανία προέρχονται από χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και δεν έχουν καμία πιθανότητα να τους χορηγηθεί άσυλο, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ.

«Χαιρόμαστε που πολλοί άνθρωποι στη Σερβία, την Αλβανία, το Κόσοβο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη προσβλέπουν στην Ευρώπη με ελπίδα. Πολλές από αυτές τις χώρες έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρ’ όλ’ αυτά, ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων προέρχεται από αυτές τις χώρες», είπε ο Σταϊνμάγερ.

Σύμφωνα με τον υπουργό, τέσσερις στους δέκα πρόσφυγες προέρχονται από αυτές τις χώρες.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα πρέπει να ελπίζουν ότι θα τους δοθεί άσυλο στη Γερμανία και όσοι έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι στον δρόμο θα ήταν προτιμότερο να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, τόνισε.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφαν Ζάιμπερτ είπε πριν από μερικές ημέρες ότι το 95% των αιτήσεων για χορήγηση ασύλου που υποβάλουν πολίτες από χώρες των Δυτικών Βαλκανίων απορρίπτεται…
Εν τω μεταξύ ώρα είναι να θυμηθούμε ότι συγκρότηση ειδικής επιτροπής για τη σύνταξη εγχειριδίου που θα κωδικοποιεί τη σαρία αποφάσισε το υπουργείο Απαιδείας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των μουφτήδων Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με το «Έθνος«, το εγχειρίδιο θα αφορά σε πρώτη φάση τους μουσουλμάνους της Θράκης και θα κυκλοφορήσει στην ελληνική και την αραβική γλώσσα.

Η επιτροπή για τη σύνταξη του βιβλίου θα αποτελείται από τους τρεις μουφτήδες, με πρόεδρο τον μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζαμαλή.

Η σαρία είναι θρησκευτικός κώδικας διαβίωσης, εμπνευσμένος από το Κοράνιο, και χρησιμοποιείται ως αναφορά στο ισλαμικό δίκαιο, αλλά και τον ισλαμικό τρόπο ζωής γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

Περισσότερο  αγχωμένος από όλους στη χθεσινή ορκομωσία, φαινόταν ο αναπληρωτης υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης, ο οποίος δείχνει κάτι να παίρνει για την υγεία του.. Πρόφτασε κι έκανε και μια σύσκεψη (στα όρθια) με τον «άνθρωπο» του ΔΝΤ στην κυβέρνηση των Αθηνών, τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Χουλιαράκη, ο οποίος «διαπραγματεύονταν» επί Σφύριζα(προς τα μέσα).  Του είπε ότι  υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα έσοδα, αφού κανένας φτωχός πια δεν πληρώνει…  Η  υστέρηση εισόδων ξεπερνά τα 5  δισ. ευρώ και ότι θα πρέπει να εξευρεθούν γρήγορα και άλλα 4 δισ. ευρώ για τις υποχρεώσεις του κράτους προς τρίτους… ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ θα τα πάνε ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, για πληρωμή φόρων 12,4 δις… 

Η σαρία στη μουσουλμανική κοινωνία της Θράκης ισχύει μόνο ως προς το οικογενειακό δίκαιο καθώς και τις υποθέσεις που σχετίζονται με ζητήματα κληρονομιάς και διαθηκών. Ο θρησκευτικός ηγέτης, ο μουφτής, λειτουργεί ως ιεροδικαστής απονέμοντας το ισλαμικό δίκαιο. Με νόμο του ελληνικού κράτους, το 1990, εκχωρήθηκε και επισήμως το δικαίωμα άσκησης δικαστικών αρμοδιοτήτων στους μουφτήδες.

ΣΗΜ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ! ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ !! Ο ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ… ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ! (ΕΥΓΕΝΙΚΑ!) , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΙΟΤΙ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΑΧ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!)

ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ME ΑΓΑΠΗ KAI PRODERM! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΚΑ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ 10 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ
ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ BY USA ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΔ,, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − seventeen =