ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΒΑΣ. ΘΑΝΟΥ.. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…))

 

ΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ» ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ «ΘΑΡΡΑΛΕΟ» ΤΣΙΠΡΑ !

ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

 

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε σήμερα πεπεισμένος ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι «θα θελήσουν να. επιβεβαιώσουν την ευρωπαϊκή δέσμευση της χώρας και την τήρηση του προγράμματος» που αποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας μια «θαρραλέα επιλογή».

 

Christos Skotadis:  Όπου κι αν γυρίσεις αυτές τις μέρες, βλέπεις αριστερούς θλιμμένους, μελαγχολικούς, θυμωμένους, ζοχαδιασμένους. Εκτός κι αν πρόκειται για αριστερούς της «Λαϊκής Ενότητας». Εκεί τα πρόσωπα είναι φωτεινά, χαρούμενα, αισιόδοξα, τα στελέχη περπατούν όλο καμάρι, διαβαίνουν τις πύλες του προεδρικού Μεγάρου, του Μεγάρου του Μεϊμαράκη, του Μεγάρου της Ζωής και είναι λες και διαβαίνουν τις πύλες του Παραδείσου. Ενθουσιασμένοι σαν τα παιδιά που έχουν- επιτέλους- το παιχνίδι ολόδικό τους και δεν είναι ανάγκη να το μοιράζονται πλέον με τα ξαδελφάκια τους.

«Δεν θα κρίνω επί της ουσίας, όμως πιστεύω ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι θα δώσουν μια πλειοψηφία ώστε να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, ώστε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις» είπε ο κ. Μοσκοβισί όταν ρωτήθηκε για το θέμα από το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι  iTélé.

Ο επίτροπος σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «χρειαζόταν αναμφιβόλως εκλογές (…) επειδή έπρεπε να έχει μια πλειοψηφία που να συμφωνεί με τις επιλογές που έκανε, οι οποίες ήταν θαρραλέες αλλά όχι εκείνες για τις οποίες εξελέγη αρχικά»…

Εν τω μεταξύ το Σφύριζα δείχνει να αλλάζει μέλη καθώς χάνει αδιάκοπα τους παλιούς οπαδούς και αναζητεί για Ουφο.. να τους αντικαταστήσει.. Πολλοί κατευθύνονται στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη  Λαφαζάνη.. Το πολιτικό κλίμα δείχνει να διαφοροποιείται..
 Εμείς να σας θυμίσουμε ποιό είναι το πραγματικό έργο του ολετήρα Μπαρουφάκη, που δίνει πολλά να κρατηθεί στο πολιτικό προσκήνιο για να προστατεύσει το τομάρι του.  Εκεί που απέτυχε  δηλαδή ο φίλος του ο πράχτωρ γιωργάκης, τώρα με την κάλυψη από την «αριστερά» του Τσίπρας.. Επίσης φαίνεται ο ρόλος του Νικολούδη που δεν τον παραιτούν, του υπουργού «για τη διαφθορά» και τι ζόρι τραβάνε  όλοι μαζί πολιτικοί και κάφροι για να ξεχαστεί τι ?..
Δείτε πως σιγά-σιγά με την καταστροφή που γίνεται αλλάζουν τα πνεύματα, όλων πλην δημοσιογράφων..

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 7 =