ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Πρώτος στο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, Φιλοτέχνησε το σήμα του νέου κόμματος. Εδώ ανάμεσα στον Παναγιώτη  Λαφαζάνη  και στον Κώστα Ησυχο..

ΣΤΑΘΗΣ : «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ» !

Πρώτος στο Επικρατείας της Λα.Ε. ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης !

σημα λα.ε.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον γνωστό σκιτσογράφο επισφράγησε τη συμμετοχή του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Μετά τη συνάντηση, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» δήλωσε:

ΕΒΑΡΕΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ..

Oι εκλογές, έλεγαν  δεν πρέπει να εξελιχθούν σε εμφύλιο της Αριστεράς, την ώρα που  ο Λαφαζάνης κλιμακώνει την επίθεσή του εναντίον τουΤσίπρα, καταγγέλλοντάς τον ότι σε συμφωνία με τους εταίρους της Ευρω Ένωσης επιβάλλουν εκλογές εξπρές προκειμένου να υφαρπάξουν λαϊκή ψήφο νομιμοποίησης του μνημονίου. Η αριστερή αντιπολίτευση  κατηγορεί τον πορδυπουργό για αντιδημοκρατική εκτροπή και ότι κατ εντολή των ευρωπαϊκών κύκλων έκανε «κουρελόχαρτο» το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής. Η «Λαίκή Ενότητα» βρίσκεται σε συναντίληψη με την ΠτΒ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με την οποία θα συνεργαστούν εκλογικά.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δίνεται η δυνατότητα να συναντηθώ με τον Στάθη, όχι μόνο σε συγκλίνουσες πολιτικές θέσεις που πάντοτε είχαμε αλλά και σε μια κοινή εκλογική μάχη.

«Σε μια πορεία που θα είναι μακρόπνοη και με στρατηγικά χαρακτηριστικά για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και θα την αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλασμένοι για να ζούνε σκλάβοι. Και το μνημόνιο μας έχει σκλαβώσει» σημείωσε από την πλευρά του ο Στάθης Σταυρόπουλος και πρόσθεσε: Πιστεύω επίσης ότι τα επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα κλυδωνίζεται.

 ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ..

Εν τω μεταξύ, να αποχωρήσουν άμεσα από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία μετέχουν αποφάσισαν στελέχη της Ομάδας 53 στη Θεσσαλονίκη, μετά την παραίτηση του Τάσου Κορωνάκη από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος.

Σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ της άμεσης αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού πόλου.

Υπήρξε και η μειοψηφική άποψη να αποχωρήσουν μεν από τα κομματικά όργανα, αλλά να παραμείνουν για την ώρα στο κόμμα. Διατυπώθηκε, επίσης, η πρόταση για εκλογική συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη κι εδώ οι απόψεις μοιράστηκαν υπέρ και κατά. Την Τετάρτη θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Στη διάρκεια της συνάντησης στελέχη και μέλη που πήραν το λόγο άσκησαν σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και επισήμαναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως τον ήξεραν, «έχει τελειώσει».

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 5 =