ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ !

Αυτός είναι ο εξαπανέκαθεν πολιτικός στόχος του μετώπου των ποινικών που γεννά αυταρχιλίκι και Παπαδήμιες εκτροπές Απουσιάζουν ο Μεϊμαράκης κι άλλοι «αστέρες» του Συστήματος καθώς η σύνθεση  είναι παλιά ..

«ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ»

 

Αδιατάρακτη συνεχίζει να λειτουργεί  η Βουλή την τρέχουσα εβδομάδα με τα εγκλήματά της προδοΣΙΑ’ς τους δηλαδή μη παραγεγραμμένα από το κλείσιμο για πρόωρες εκλογές.. Με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, η Ολομέλεια θα συνεδριάσει τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη.

 

Σύμφωνα  με την Πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πρέπει νά έρθει να καταθέσει ο Διοικητής της ΤτΕ Στουρνάρας στην εξεταστική για  τις ΜΗΖΕΝΣ που το αποφεύγει 2 μήνες τώρα, για να κλείσει την Πέμπτη το ευαγές ίδρυμα..  Ετσι μόνο μπορούμε να πάμε σε πρόωρες εκλογές «όσο πιο σύντομα γίνεται», όπως επιθυμεί ο Αλέξης και τα λαμόγια όλα για να να μην προφτάσει να τους πάρει πρέφα ο λαός πως  έκαναν το  «ΟΧΙ» του «ΝΑΙ» στα μνημόνια..

ΣΧΕΔΙΟ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Επτά ώρες στα ίδιο τραπέζι με τηλεφωνήματα σε Μέρκελ, Ολάντ και Πούτιν

Συστράτευση και συσπείρωση σοσια ληστών. Λογικό τα είπανε τα συμφωνήσανε στη σύσκεψη των προέδρων στις 6 Ιουλίου. Στηρίζουν μνημονιο 3, ο Τσίπρας ξεφορτώνεται τα αριστερά βαρίδια, παραιτείται για να απαλλαγούν από την Πρόεδρο της Βουλής και ποιο συγκεκριμένα από εξεταστικές για ΔΝΤ μνημονια υποβρύχια Siemens κλπ Κι έτσι ο επισκέπτης Βουλευτης και πράχτωρας Μπαρουφάκης θα επιστρέψει για να συνεχίσει να παράγει «ενημέρωση» λαϊφ στάϊλ να μην ασχολείται κανείς στο εξωτερικό με την Εθνοκάθαρση των Ελλήνων Άντε με το καλό.

Συγκεκριμμένα με την συμμετοχή του 1/4 των μελών της και με την εκπροσώπηση μόνο της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και των έξι βουλευτών που έχουν προσχωρήσει στο κόμμα Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη συνεδρίασε χθες, Κυριακή η Διάσκεψη των Προέδρων και αποφάσισε τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Πρόεδρος της Βουλής επικαλέστηκε συνδυαστική ερμηνεία του Κανονισμού της Βουλής με το Διοικητικό Δίκαιο για να μπορέσει να συνεδριάσει και να πάρει απόφαση η Διάσκεψη των Προέδρων. Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, την Τρίτη θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να συζητήσει το πόρισμα για τις γερμανικές αποζημειώσεις και την Τετάρτη το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

Αύριο το απόγευμα στις 18:30 στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έχει κληθεί να καταθέσει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens, ενώ την Τρίτη θα συνεδριάσει για να συζητήσει τα πρακτικά της σύσκεψης του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΠροκόπη Παυλόπουλο που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου μετά το δημοψήφισμα.

Η Πρόεδρος της Βουλής επέμεινε στην άποψή της ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υποχρεωμένος να αποστείλει στη Βουλή τα πρακτικά της συνεδρίασης που η ίδια έχει ζητήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή εδώ (στο Κοινοβούλιο) δεν παίζουμε και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος ασκείται στην κυβέρνηση, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτραπεί η αποστολή των πρακτικών για να μάθει ο ελληνικός λαός τι έγινε μετά το «όχι» του δημοψηφίσματος. Γι αυτό αύριο συγκαλείται η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για να ληφθεί απόφαση».

Αιχμηρή όμως ήταν και προς τον κ. Στουρνάρα προειδοποιώντας ότι «δεν θα κλείσει αυτή η Βουλή χωρίς να προσέλθει ο κ. Στουρνάρας. Η Επιτροπή αυτή έχει ανακριτικές αρμοδιότητες και πρέπει να προσέλθει και πιστεύω να μην επαληθευτούν οι διαροές ότι είναι σε διακοπές».

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάςσημειώνει ότι η σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων «με μονοκομματική σύνθεση -συμμετείχε μόνον η Λαϊκή Ενότητα- αγνοεί επιδεικτικά την πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από το ότι η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο. Ο ορισμός Ολομελειών και Επιτροπών με συγκεκριμένη θεματολογία εξυπηρετεί προφανείς σκοπιμότητες. Όμως είναι να απορεί κανείς γιατί η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ορισμένους τους ενοχλεί τόσο πολύ και κάνουν ό,τι μπορούν για να την καθυστερήσουν ή για να δημιουργήσουν εντυπώσεις παλαιοκομματικής κοπής».

 

Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Γεννηματά ο Γιώργος Παπανδρέου

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΚΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΑΠΟ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΝΑΤΟ.. Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΑΒΑΝΟ-ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΛΔ. «ΣΥΣΤΗΜΑ» «η ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ

Στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για συσπείρωση και συστράτευση ανταποκρίθηκε ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.

Η ανακοίνωσή του παπατζήδικη παραμύθα : «Η συνεννόηση και συνεργασία όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού αποτελεί επιτακτική πολιτική και εθνική ανάγκη, ενόψει των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν η χώρα και ο λαός μας. Η ειλικρινής συνεργασία και συμπαράταξη της σοσιαλδημοκρατίας, της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας, δεν προκύπτει από εκλογική σκοπιμότητα, αλλά από την υποχρέωση να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας, πέρα από τις δεσμεύσεις μνημονίου και δανειακής σύμβασης. Την υποχρέωση αυτή μπορούν να διεκπεραιώσουν μόνον οι ενωμένες δυνάμεις της προόδου». ΑΨΟΓΟΣ Ο ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ !

 

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ

Ολοκληρώνει τα σχέδια της η Φώφη Γεννηματά που από την αρχή της θητείας της είχε σαν στόχο να μαζέψει ξανά στο ΠΑΣΟΚ τον διασπαστή Γιώργο Παπανδρέου που απέτυχε παταγωδώς στις προηγούμενες εκλογές με το κίνημα – κωμωδία που έστησε.
Βλέποντας το πάλαι ποτέ ισχυρό ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται σήμερα στο όριο του 3% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις η πρόεδρος του κινήματος κ.Γεννηματά απηύθυνε έκκληση για συσπείρωση των κεντροαριστερών δυνάμεων του τόπου, λίγες μόνο ώρες μετά από αντίστοιχη ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ που έκανε λόγο για «συνεννόηση και ενότητα των προοδευτικών δυνάμενων ενόψει των εκλογών», δείγμα ότι υπήρχαν εξαρχής γέφυρες μεταξύ των δύο πολιτικών που σταδιοδρόμησαν στα κοινά μονάχα ως αχθοφόροι ιστορικών πολιτικών ονομάτων.
Στη συνέχεια το κομματίδιο του ΓΑΠ με νέα ανακοίνωση χαιρέτησε την πρωτοβουλία της Φώφης και ο πολιτικός ολετήρας ελπίζει να τον μαζέψουν πίσω και να τον διορίσουν ξανά βουλευτή (να τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση)
Κερασάκι στην συμμαχία που…αλλάζει το πολιτικό σκηνικό η πλήρως απαξιωμένη ΔΗΜΑΡ που δεν έπιασε ούτε 0,5% παρά τη συνεργασία της με τους Οικολόγους στις εκλογές του Ιανουαρίου.
Εαρινή σύναξη αποτυχημένων θυμίζει το κυοφορούμενο σχήμα κι όχι σύσταση τρίτου πόλου…
Δύσκολα τα πράγματα…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − 6 =