ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ – ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε ζητηθεί -προφανώς από την πολιτική ηγεσία- η χρησιμοποίηση των ΕΔ για αποστολές εσωτερικής ασφάλειας. Η ανάγκη να μιλήσουμε δημόσια γι΄ αυτό το θέμα, για να επισημανθεί το “επικίνδυνον του πράγματος”, δεν έχει ακόμη απαντηθεί από το ΓΕΕΘΑ. Είναι το στράτευμα με τους κατακτητές, ή με την Ελλάδα όποτε θελήσει να αναγεννηθεί ?

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΗΓΕΣΙΑ !

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ(βιντεο)

Ηγεσία θέλουμε, αλλά μόνο με δημοκρατικές διαδικασίες.. Γιατί αλλιώς εύκολο να τα παίρνουν, εύκολο να πραχτωρεύουν χωρίς κοινωνικό έλεγχο και χωρίς ελληνικό Κράτος όπως τελικά βρισκόμαστε.. Μέχρι τώρα ο Καζάκης με το Επαμ δε μας έχουν διαψεύσει… Αλλά ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Ζωή και Λαφαζάνης εναντίον των “μνημονιακών δυνάμεων”

Επίθεση στην κυβέρνηση και στις «μνημονιακές δυνάμεις», εξαπέλυσαν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης σε κοινές δηλώσεις λίγο πριν αρχίσει η συνάντησή τους. Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι είχε την θεσμική υποχρέωση να ενημερώσει για την κοινοβουλευτική συγκρότηση της Λαικής Ενότητας, στην κατεύθυνση της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου. Σημείωσε, ότι είναι σημαντική η συμβολή της κ. Κωνσταντοπούλου στην τήρηση του Συντάγματος και στην λειτουργία της Βουλής, που οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν κάνει κουρελόχαρτο. Υποστήριξε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται υπό μνημονιακή κατοχή, το μόνο δίκαιο που ισχύει είναι το δίκαιο του μνημονίου, ωστόσο η Ελλάδα δεν είναι και δεν πρέπει να παραμείνει μνημονιακή αποικία». Νωρίτερα ο κ. Λαφαζάνης είχε δηλώσει ότι θα εξαντλήσει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Η κ. Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της υπογράμμισε, ότι έχει ιδιαίτερη σημασία σε κρίσιμες συνθήκες να υπογραμμίζεται η δημοκρατική υποχρέωση και το θεσμικό καθήκον να θωρακίζουμε το Σύνταγμα απέναντι στα μνημόνια. Επανέλαβε τις αιτιάσεις της έναντι της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας: «Δυστυχώς είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης εντολής σχηματισμού κυβέρνησης, ότι ξεκίνησε με μία κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά, μη ενημερώνοντας την Βουλή και την Πρόεδρό της και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρασιωπά την δίαδικασία αυτή από την Βουλή.

Το ίδιο, ότι δεν έχουν διαψεύσει τον ελληνικό λαό, μπορεί κανείς να ισχυριστεί για το Λαφαζάνη και για την αριστερή αντιπολίτευση, τη “Λαϊκη Ενότητα” όπως θέλησαν να λέγεται το νέο κόμμα. Ομως κάπως λιγότερο, γιατί εκόντες άκοντες συμμετείχαν στο διαρκές έγκλημα “Σφύριζα” κατά του ελληνικού λαού κι ας μην θέλησαν(…) το αγγλόδουλο αδερφάτο που διαχειρίζεται το κόμμα κι όχι μόνο(…) από εποχής Αλαβάνου.. Το έγκλημα έχει τα δομικά στοιχεία του “Συστήματος” της μαφιόζικης διαπλοκής που συνοψίζονται σε μία λέξη, τον ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και σε μία πολιτική στάση τον ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ !..

Ευνόητο πως στη σημερινή κατάσταση συμφέρει πολιτικά σε όλους τους παραπάνω να πάνε με το λαό, με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού και να μην τον ξανακοροϊδεύσουν μέχρι να αποκατασταθεί η ελληνική κυριαρχία.. Ομως, ίσως να μην μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο έργο τους συγκροτώντας πολιτική βούληση ως Ηγεσία των Ελλήνων. Να μη το κατορθώσουν, καθως βρίσκονται ένας – ένας μόνοι “σαν την καλαμιά στον κάμπο”, απέναντι σε οργανωμένα τιτανοτεράστια συμφέροντα που στην Ελλάδα ανενόχλητα δολοφονούσαν όποιον ήθελαν, ακόμη και στην εποχή, όπου κατά τεκμήριο είχαμε ελληνικό κράτος..

Γι αυτό εμείς λέμε ότι ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ. Να μην ξανακουστεί κάτι για απειλές και “εκβιασμούς”..

Σημ. Βαγγέλης Αποστολάκης ονομάζεται ο νέος  Α/ΓΕΕΘΑ που διαδέχεται «περίεργο» προκάτοχο, φιλαράκι του Γιωργάκη μας… Ειλικρινά δε μας ενδιαφέρει που ο Αποστολάκης ήταν υπασπιστής του Τζοχατζό. Δεν είναι η εποχή… Ομως μπορεί να διασφαλίσει μαζί με τις όποιες υπηρεσίες την ασφάλεια των πολιτειακών έστω παραγόντων. Να μην ασκηθεί προσωπικά πάνω τους καμμία πίεση και κανένας εκφοβισμός να μην περάσει.. Αυτό νομίζουμε είναι το πρώτο εργο της ηγεσίας των ενστόλων. Είναι ο όποιος Αποστολάκης  ικανός και διατεθημένος να στηρίξει την ανεξαρτησία των επιλογών μας ως λαού ?

ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ  ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ? 

 

Ορίστε που κατευθύνεται η πολιτειακή νομιμότητα όπως φάνηκε καθαρά από σήμερα… Ποιός θα προστατεύσει αυτές τις επιλογές ?

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ (βίντεο απο την προηγούμενη ανάρτηση)

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 + 19 =