Η ΜΟΣΧΑ «ΒΛΕΠΕΙ» ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΑΠΟ ΗΠΑ ΤΟ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ»

«ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ»ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εμπλακεί σε μια στρατηγική αντικατάστασης των αυτοχθόνων πληθυσμών της γηραιάς ηπείρου με τριτοκοσμικούς μετανάστες υπακούοντας στους μεγάλους παγκόσμιους «παίκτες» του καζινοκαπιταλισμού.

Το προφανές αυτό γεγονός επισήμανε το μεγάλο τηλεοπτικό/ειδησεογραφικό δίκτυο «Η Ρωσία Σήμερα», το RT, ως εξής:

 

Επίθεση με καλάσνικοφ σήμερα στην υπερταχεία TGV από Άμστερνταμ προς Παρίσι 26χρονος Μαροκινός ο δράστης – «Θα κάνουμε τα πάντα για να ρίξουμε «φως»», είπε ο Ολάντ(….)) Ένας εγγλέζος και ένας Γάλλος ηθοποιός τραυματίστηκαν.

Η ΕΕ σκόπιμα φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερους μετανάστες στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να επικρατήσει το «διαίρει και βασίλευε» επάνω στους γηγενείς κατοίκους της Ευρώπης, αναφέρει ο πολιτικός σχολιαστής David Noakes στο RT. Ολα τα μεγάλα μήντια που ανήκουν  στις τράπεζες αποκρύπτουν το γεγονός αυτό πίσω απο υποκριτικές κραυγές «ανθρωπισμού».  Το πολιτικό προσωπικό στην υπηρεσία της Ουάσινγκτων τις περισσότερες φορές επιβάλει και εξυπηρετεί πολιτικές «ανοικτών συνόρων» αποφεύγοντας το δημόσιο διάλογο για το θέμα.. Αντιθέτως προωθούνται ναζιστικοί σχηματισμοί με βίαιη και ανορθολογική λειτουργία, ως αντίδοτο..

Το Βέλγιο όπου στις Βρυξέλλες βρίσκεται η έδρα της Ευρωένωσης, εκεί δηλαδή απ΄οπου ξεκινά το κακό, επίσης μαστίζεται από σκάνδαλα για την κρίση μετανάστευσης της ΕΕ. Ο υφυπουργός για τη μετανάστευση δέχθηκε έντονη κριτική για ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο που έκανε σχετικά με τους αιτούντες άσυλο, λέγοντας ότι αν πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους λαθρεμπόρους για να φτάσουν μέχρι την ΕΕ, έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν για δωμάτιο στα ξενοδοχεία. Το σχόλιο αυτό πυροδότησε αντιδράσεις από ακτιβιστές «των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», καθώς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που χαρακτήρισαν το σχόλιο «κυνικό».

RT: Πώς αμφιλεγόμενα σχόλια όπως αυτό βοηθάνε στην επίλυση του προβλήματος της μετανάστευσης;

David Noakes: Η ΕΕ πιστεύει στο «διαίρει και βασίλευε», γι’ αυτό σκόπιμα σπρώχνει όσο περισσότερους μετανάστες μπορεί στην Ευρώπη έχοντας την ιδέα του να εξαλείψει και να «καθαρίσει» τα έθνη στην Ευρώπη, έτσι ώστε ο αριθμός των μεταναστών να υπερβεί τον αριθμό του αρχικού πληθυσμού.Στην Αγγλία, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, αυτό θα συμβεί σε λιγότερο από 10 χρόνια. Η Άγγλοι θα αποτελούν μειονότητα σε λιγότερο από 10 χρόνια στο δικό τους έθνος. Έτσι αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ΕΕ το να αντικαταστήσει τα έθνη που ζουν στην Ευρώπη

RT: Το σχόλιο (του Βέλγου υφυπουργού) δέχτηκε κριτική, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλοί μετανάστες πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για να φθάσουν στην ΕΕ. Έτσι δεν έχει ο υφυπουργός εδώ κάποιο δίκιο;

DN: Ένα μικρό ποσοστό το κάνει. Πιθανόν μιλάμε για ένα 10 τοις εκατό ανθρώπων που έχουν αυτά τα χρήματα. Δεν είναι πραγματικά ένα δίκαιο σχόλιο.

RT: Ας επικεντρωθούμε στην Γερμανία, όπου ο στρατός έχει αναπτυχθεί για να οικοδομήσει ένα στρατόπεδο για τους αιτούντες άσυλο. Τι μας λέει αυτό για το μέγεθος του προβλήματος της μετανάστευσης;

Σε 22 βρετανικές πόλεις τώρα συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου οι Άγγλοι είναι μειονότητα.

RT: Οι επικριτές λένε ότι η κίνηση αυτή είναι αντισυνταγματική καθώς ο στρατός επιτρέπεται μόνο να χρησιμοποιείται σε περίπτωση ακραίας αμυντικής κατάστασης. Γιατί, λοιπόν, η κυβέρνηση πρέπει να καταφύγει στη βοήθεια του στρατού εδώ;DN: Έχουμε προβλήματα στην Αγγλία μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν πιθανώς 40 εκατομμύρια μετανάστες στην Αγγλία, αν και η κυβέρνηση δεν το παραδέχεται, αλλά υπάρχουν 22 βρετανικές πόλεις τώρα συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, όπου οι Άγγλοι είναι μειονότητα. Το Λονδίνο έχει μόνο 40 τοις εκατό Άγγλους, αλλά υπάρχουν και πόλεις όπως το Μπράντφορντ, που είναι μόνο το 10 τοις εκατό Άγγλοι. Συμβαίνει στη Γερμανία και τη Γαλλία, αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα από ό, τι στην Αγγλία. Οπότε ναι, θα πρέπει ο στρατός να χτίσει τα στρατόπεδα, αλλά είναι η ευρωπαϊκή πολιτική που προκαλεί το πρόβλημα.

DN: Απλά επειδή η ευρωπαϊκή πολιτική είναι αυτή που έφερε τα εκατομμύρια των μεταναστών σε κάθε χώρα και γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο στρατός, γιατί ο στρατός είναι ο μόνος οργανισμός που είναι αρκετά μεγάλος για να χτίσει κάτι γρήγορα για τόσους πολλούς ανθρώπους.

ΥΓ. ΤΟ βίντεο με τον προπηλακισμό του υπουργού Αμυνας εκείνη την ώρα, Καμμένου στην Κώ, η οποία βουλιάζει από πρόσφυγες των ιμπεριαληστρικών πολέμων.

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + two =