Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ : ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΜΕ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΑΦΡΟ..))

ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κείμενο υποστήριξης της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου συντάχτηκε από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «KONTRA News» Η εφημερίδα κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Ο άντρας της δεν μπορεί να μαζέψει τη Ζωή;» και υπέρτιτλο: «Πατέρα και μάνα δεν έχει παρά να την πάνε για εξετάσεις μετά το χθεσινό παραλήρημα στη Βουλή;». Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρωτοβουλία ανήκει σε βουλευτές που διαφωνούν πολιτικά με την Πρόεδρο της Βουλής, ενώ η συλλογή υπογραφών ανάμεσα στους βουλευτές συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε την επίθεση και εγκάλεσε την κυβέρνηση, η οποία  δεν την κάλυψε.

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ?

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με βαρύτατες εκφράσεις, εντασσόμενη στο κλαμπ της ελπίδας, μαζί με τη Ζωή, στη λέσχη των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ! 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παράκαμψη όλων των διαδικασιών» στη διαδικασία ψήφισης του νέου μνημονίου και κατόπιν μίλησε για τα εθνοκτονα μέτρα που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο 3 (της «αριστεράς»).

ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ

Φλώρα Νικολιδάκη: Ζούμε τις τελευταίες μέρες πολιτικής ζωής του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Από την επομένη θα έχουμε : 1. Ανεξάρτητη Γραμματεία Εσόδων 2. Ανεξάρτητη Στατιστική Αρχή 3. Ανεξάρτητο ΤΧΣ. 4. ΣΔΟΕ υπό την τρόικα (Βαρουφάκης σήμερα στη βουλή). Με αυτές τις ανεξάρτητες αρχές, ανεξάρτητες από το ελλ. κοινοβούλιο, αλλά απολύτως εξαρτημένες από την τρόικα και τον ΕΜΣ ΑΕ, οι έλεγχοι τριμήνου θα γίνονται με τα στοιχεία της κ. Σαββαίδου, τους συντελεστές της ΕΛΣΤΑΤ, τα στοιχεία του ΤΧΣ και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ από τη τρόικα. Δηλ. οι εκλεγμένες αρχές της χώρας θα είναι πλέον μόνο εκτελεστικά όργανα, -Αυτό το καθεστώς αποδέχεται η ομάδα που ονομάζεται κυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», στο όνομα του Σύριζα και του λαϊκού συμφέροντος. -Γιατί δεν μας λέτε ότι σας έχουν συλλάβει να κάνουμε τα δέοντα? Γιατί αν δεν σας έχουν συλλάβει και τα κάνετε αυτά οικειοθελώς, σύντομα θα κατηγορηθείτε για ανήκεστο βλάβη του Δημοσίου Συμφέροντος.

«Τα μέτρα στέλνουν έναν ακόμη λογαριασμό στην ελληνική κοινωνία, με κατάργηση ΕΚΑΣ, συντάξεων και άνοιγμα ομαδικών απολύσεων», διευκρίνισε η Ραχήλ και προειδοποίησε για τις συνέπειες στην επιχειρηματική κοινότητα. Η καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα είναι ανυπολόγιστη  Υπενθύμιση, πως 16.000 είναι οι νέοι άνεργοι που προστέθηκαν στη… στρατιά ανέργων τον Ιούλιο!

«Στέλνετε το λογαριασμό στους επιχειρηματίες που καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους φόρους». Τα καπιταλ κοντρολ του προδότη Μπαρουφάκη «δουλεύουν» στραγγαλίζοντας την βομβαρδισμένη κοινωνία για 3ο μήνα. Ηταν η τελευταία ενέργεια πριν το φευγιό του.

Επισημαίνοντας τον οργουελιανό χειρισμό ΔΝΤ απόκρυψης με επικοινωνιακή παραπλάνηση η κα Μακρή ξεκαθάρισε ό,τι  «το μνημόνιο και τα μέτρα τα διαβάσαμε, παρόλο που πράξατε ό,τι μπορούσατε για το αντίθετο».

Στο στόχαστρο κάθε έντιμου Ελληνα βρίσκεται ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρας που αποφεύγει τη Εξεταστικη για το Χρέος επιτροπή, όπως ο διάολος το λιβάνι παρά τις συστάσεις της ΠτΒ Ζωής Κων/πούλου..  Γι αυτό το «λουλούδι» της παγκοσμιότητας (Ροτσιλντ, Γκόλνμαν και σια της δήθεν ΤτΕ η ιδιοκτησία)  η Ραχήλ σημείωσε πως η κυβέρνηση τον προστατεύει παρόλο που αυτός έκλεισε τις τράπεζες, αλλά και παλιότερα, με τη «στάση που είχε κρατήσει απέναντι στις επιτροπές της Βουλής».

Η Ραχήλ Μακρή επισήμανε τη λειτουργία της «μονταζιέρας του Μαξίμου» που χρησιμοποιείται για «χυδαίες επιθέσεις σε βουλευτές».

«Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με το να πηγαίνετε στα κανάλια της διαπλοκής», είπε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση και συμπλήρωσε: «Ξεγελάσατε και πουλήσατε τον ελληνικό λαό».

ΡΑΧΗΛ : «1:37 η έναρξη της ολομέλειας. Έτσι στα σκοτάδια όταν ο λαός κοιμάται. Όταν τελειώσει το τσίρκο πείτε μου να έρθω να ασκήσω τα καθήκοντα μου προς τον λαό. Και μόλις το ψηφίσετε μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε και τους θαμώνες του Χίλτον που σας άφησαν να το περάσετε από την Βουλή.

Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι.»

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 2 =