ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Associated Press ?

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που χτύπησε μετανάστη στην Κω

Αν ζουμάρετε στη φωτογραφία θα δείτε ό,τι το «μαχαίρι» είναι μια προσθήκη «στραβή» από κάποιο κομμάτι ξύλο που ΙΣΩΣ βρίσκεται στο δεξί χέρι κάποιου από πίσω, με μπεζ πουκάμισο από τον οποίον βλέπουμε και το άλλο χέρι σχεδόν κολητά στη γωνία του τοίχου.. )) Δηλαδή, οι αυτουργοί «δημοσιογράφοι» θέλησαν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις για να μετριασθούν ή να εξισορροπησθουν οι αντιδράσεις στα Ανοικτά Σύνορα και στην κατάλυση της Κυριαρχίας του Κράτους που επιβάλει η κατοχική κυβέρνηση της Αθήνας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. 

ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Μιλώντας στον Βόλο για τα πέντε χρόνια της ιστοσελίδας Iskra, ο Δημήτρης Στρατούλης απαρίθμησε όσα θεωρεί θετικά στοιχεία στον νομοθετικό απολογισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτά λείπει το λιβάνισμα στην πολυπολιτισμική δουλεία, όπως ντε φάκτο επιβάλεται με τετελεσμένα διακυβέρνησης ΔΝΤ, παρατηρεί ο σχολιαστής Δ.Ψ. σε κατοχική φυλλάδα.

PROSFYGES EPANASTASH !

ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.. ))   Βοήθεια ύψους 2,4 δισ. ευρώ για 6 χρόνια προς χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να υποθεχθούν τα αυξημένα προσφυγικά και μεταναστευτικά ρεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της βοήθειας που βεβαίως ειναι «σταγόνα στον ωκεανό»  κατευθύνεται στην Ιταλία (560 εκατ. ευρώ), ενώ η Ελλάδα θα λάβει 473 εκατομμύρια. Η ένταση και στο εσωτερικό της ΕΕ για το συγκεκριμένο θέμα έχει κορυφωθεί, καθώς το τελευταίο έτος εκατομμύρια ξεριζωμένα θύματα πολέμων από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική προσπαθούν να βρούν καταφύγιο στις χώρες – μέλη της Έυρωενωσης.

 

Από τον κατάλογο απουσιάζουν παντελώς οι ρυθμίσεις για την ιθαγένεια και το μεταναστευτικό, καθώς και οι διατάξεις για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’.  Πολύ πιθανόν επειδή οι ειδήσεις από τα «ανοικτά σύνορα» στα νησιά του Αιγαίου δυσφημούν το καθεστώς υποδούλωσης/ρευστοποίησης του τόπου μας στο οποίο εντάχθηκε πρόσφατα η πλειοψηφία του Σφύριζα, απ΄όπου εσχάτως ξεχώρισε η «Αριστερή Πλατφόρμα»..

Δεδομένου ότι, συνεχίζει και τα δύο θέματα αποτελούσαν προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, διαπιστώνουμε ότι, εκτός από την υπεράσπιση της αντιμνημονιακής ταυτότητας, τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας προσθέτουν στην εσωκομματική αντιπαράθεση και ορισμένες άλλες διαφοροποιήσεις που μέχρι σήμερα έμεναν στο περιθώριο.

Και μ’ αυτόν τον έμμεσο τρόπο διαφαίνεται η ολοκλήρωση ενός ξεχωριστού πολιτικού σχεδίου, το οποίο διεκδικεί σήμερα τη χειραφέτησή του από τα «δεσμά» ενός ΣΥΡΙΖΑ εντός ευρωζώνης, εντός Ε.Ε. και εντός «θεσμικού πλαισίου ευρωπαϊκού συστήματος δικαιωμάτων» (… )).

Μακάρι να ηταν έτσι δηλαδή, αλλά δεν είναι..  Ο Λαφαζάνης μόλις πρόσφατα απαίτησε να ανεγερθεί στην Αθήνα το πολυπόθητο από την Αγκυρα και από τους άλλους «συμμάχους» και κατακτητές μας μεγαλύτερο τζαμί των Βαλκανίων.. Αν ήταν  δήλωση «ξεκάρφωμα», ή ευθυγράμμιση στο Σύστημα της μαφίας που ξεκίνησε  ο Σημίτης θα φανεί λίαν συντόμως..

Τελευταία βλέπει κανείς στο Ιντερνετ ως να επιτράπηκε κάποια περιορισμένη αναβίωση των δραστηριοτήτων της Χρυσαυγής, της προπαγάνδας σίγουρα.. Οπότε πολλοί διάφοροι άσχετοι και μη πήραν το μέρος του αστυνομικού θύματος της κατάστασης.. Ολα τα υλικά της κουζίνας του Γκέμπελς βρίσκονται εδώ διαθέσιμα με «διαπραγματεύσεις», «συμφωνίες»,  μεγάλες θεατρικές «συγκρούσεις» μέσα κι εξω από τη Βολή, ακόμη και εκλογές.  Το σύνολο των μεγάλων μήντια παραμένει στους «νταβάδες» που ξεπουλούν την Ελλάδα, προστέθηκαν δε και τα κανάλια της ΕΡΤ.

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ «ΠΕΡΝΑΝΕ».. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ .. Δείτε πως

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤV&ΙΝΤΕΡΝΕΤ- Η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ«

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + 6 =