ΤΣΙΠΡΑΣ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ» !

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣTA ΜΠAΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΑCIA ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» : Θέμα ημερών η μετεγκατάσταση των 800 πρώτων προσφύγων από το Πεδίο του Άρεως, στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα…   Η παγκόσμια κυβέρνηση της Αθήνας κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δελεαστούν οι φυγάδες των πέριξ πολέμων να παραμείνουν εδώ ως «μετανάστες» υποβάλοντας  αίτηση ασύλου… Σκοπός ομολογημένος ήδη από το 2013 από τον Τζ. Σόρος που χρηματοδοτεί ΜΚΟ γι αυτό το σκόπο,  όταν ο τραπεζαλήτης της ΣΙΑ απαίτησε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα και μάλιστα ζήτησε από ισραηλινές εταιρίες να κτίσουν σπίτια όπως για τους εβραίους έποικους στην Παλαιστίνη..

ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ !

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

«Η κατάσταση στα νησιά είναι δραματική, πρωτοφανής», δήλωσε ο πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος. (δείτε το βίντεο). Μόνο τον Ιούλιο κατέφθασαν 50 χιλιάδες ξεριζωμένοι, θύματα πολέμων, όπως εμείς του ίδιου ιμπεριαλισμού.. Την υποχρέωση να έχουμε τα σύνορα ανοικτά για να ξενιτεύονται οι φυγάδες τη γευόμαστε, όχι μόνο εμείς, αλλά και οι Ιταλοί κ.α Τι θέλουν να κάνουν συνολικά όμως με το μεταναστευτικό δεν λένε πουθενά.. Ούτε κανείς τους ρώτησε αν νομιμοποιούνται δίχως δημοψήφισμα να επιβάλουν τετελεσμένα..

 

Ούτε τα ξένα αφεντικά ο διοργανωτής Τζ. Σόρος του ελληνικού ολέθρου,  ή οι αμερικάνοι, ή οι γερμανοί δεν λένε ποιό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης για τον εποικισμό μπορούμε πλέον να λέμε της υπό Κατοχή Ελλάδας. Δε λένε επίσης  τι σχεδιάζουν να γίνει με τους Ιθαγενείς.. Θα μας εξοντώσουν/ισοπεδώσουν όλους, με καθεστώς ΔΝΤ για πάντα ?? Ολα κρυφά παραμένουν τα σχετικά με τον «ανθρωπισμό» της πραχτώρικης ψευταριστεράς σε σχέση και με τ’ ανοικτά σύνορα.. 

meine evrwpi

Ανεπάρκεια πόσιμου νερού, τροφίμων και υγειονομικής περίθαλψης διαπιστώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την Ευρώπη – Ουδείς αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα είπε ο Βενσάν Κοστέλ που κάλεσε την … Αθήνα να …συντονίσει))την κατάσταση και τους Ευρωπαίους να βοηθήσουν..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ…

 

 

 

 

 

 

 

 

«Δεν θυμάμαι τόσο έντονο, ούτε τον καιρό που αντιμετωπίσαμε το ανάλογο ζήτημα στην κυβέρνηση Καραμανλή, έλεγε το μεσημέρι ο Προκόπης..  Αυτό το φαινόμενο, αυτή τη ροή παράνομων μεταναστών και αυτού του είδους των παράνομων μεταναστών δεν το έχω ξανασυναντήσει». Η Ευρώπη φαίνεται να ξεχνά ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα ευρωπαϊκά και έχει ευθύνη όσον άφορα την φύλαξη τους».

Ο Προκόπης  ζήτησε την παρέμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης(συμβουλευτικό όργανο νατοϊκής έμπνευσης) επισημαίνοντας ωστόσο και τις ελλείψεις που υπάρχουν στην ελληνική πολιτική αντιμετώπισης του φαινομένου. «Ο λόγος της επίσκεψής μου είναι η πολύ μεγάλη ανησυχία μου, το είδατε και εσείς χθες στη Σάμο, για τις διαστάσεις που παίρνει το πρόβλημα του μεταναστευτικού, ξεκαθάρισε η Ντόρα και διευκρίνισε : απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν δύναται να το διαχειριστεί και φοβάμαι μη .. χαθούν τα κονδύλια.. »

 

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση μέσα στην κρίση», δήλωσε από τη πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας, οι ροές των μεταναστών-προσφύγων υπερβαίνουν τις δυνατότητές μας και έχουμε εξαιρετική δυσκολία να τις αντιμετωπίσουμε χωρίς ευρωπαϊκή βοήθεια. Εμείς θέλουμε και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τους αντιμετωπίσουμε ως ανθρώπους από το υστέρημα των δυνατοτήτων μας αλλά πρέπει να υπάρξει άμεση ανταπόκριση από την ΕΕ είπε ο πρωθυπουργός.

Σταγόνα στον ωκεανό για τους μετανάστες ο Βοτανικός

Αναμένεται να στεγάσει 800 άτομα, ενώ καθημερινά στην Αθήνα από τα νησιά του Αιγαίου φτάνουν πάνω από 1.000 πρόσφυγες. Ολοι θέλουν να φύγουν από τον καμένο με ΔΝΤ τόπο μας.. Πολλούς με το ζόρι τους εκβιάζουν να υπογράψουν αίτηση για άσυλο να μείνουν εδώ για τους γνωστούς γεωπολιτικούς λόγους. 

Έκκληση στην ΕΕ για βοήθεια στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του πριν την έναρξη της διευρυμένης σύσκεψης για το θέμα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.(βίντεο)
Τόνισε, πως, «στο θέμα αυτό θα φανεί εάν η αλληλεγγύη είναι ευχολόγια και εξαντλείται στο δανεισμό με δυσμενείς όρους ή έχει πραγματική βάση».
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το μεταναστευτικό «εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα για όλη τη Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα».

«Η Ελλάδα είναι το σύνορο της Ευρώπης και δέχεται τεράστιες ροές και δη προσφυγικές. Θα φανεί πόσο υπάρχει η προοπτική για μια Ευρώπη αλληλεγγύης ή αν ο καθένας θα κοιτάει τα σύνορά του» επέμεινε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την Τουρκία διότι από εκεί δεχόμαστε 2 εκατ. πρόσφυγες και τόνισε ότι η ίδια συζήτηση πρέπει να υπάρξει και με άλλες χώρες όπως η Συρία και η Λιβύη.

 

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε αφού επισκέφθηκε τη Λέσβο, την Κω και τη Χίο, ο κ. Κοστέλ τόνισε επίσης ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ πρέπει να κάνουν περισσότερα για να μοιραστούν το βάρος που επωμίζεται η Ελλάδα, όπου 50.000 πρόσφυγες έφθασαν μόνο τον Ιούλιο.
«Σε όρους πόσιμου νερού, σε όρους υγειονομικής περίθαλψης, σε όρους βοήθειας σε τρόφιμα, η κατάσταση είναι εντελώς ανεπαρκής. Στα περισσότερα από τα νησιά, δεν υπάρχει ικανότητα υποδοχής, οι άνθρωποι δεν κοιμούνται κάτω από κάποια στέγη», δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Έτσι στα νησιά επικρατεί το απόλυτο χάος. Έπειτα από μια-δυο ημέρες μεταφέρονται στην Αθήνα, δεν υπάρχει τίποτε που να τους περιμένει στην Αθήνα», πρόσθεσε.  Κάλεσε τις ελληνικές αρχές να θέσουν υπό έλεγχο το «απόλυτο χάος» που επικρατεί στα ελληνικά λόγω της καθημερινής άφιξης χιλιάδων μεταναστών στις ακτές τους.

Οι ελληνικές αρχές πρέπει «να ηγηθούν και να συντονίσουν την απάντηση», δήλωσε ο Κοστέλ, ένας βετεράνος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ο οποίος δήλωσε πως «ουδέποτε έχει δει τέτοια κατάσταση» στην τριακονταετή εμπειρία του.

«Ανησυχούμε με την κατάσταση αυτή, στην οποία ουδείς αναλαμβάνει πραγματικά να ηγηθεί της απάντησης, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολο για τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να συμμετάσχουν στις προσπάθειες», δήλωσε.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × one =