ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ»ΟΧΙ»ΤΟΥ ΛΑΟΥ

για να είμαστε σοβαροί, πχ. στον τομέα της υγείας

 

NOSOKOMEIO PAIDWN AKTINOLOGIKO

 

Γρήγορα φτιαξτε το νεο ΕΑΜ !

Χωρίς εμφύλιο η μετάβαση σε ελληνικό Κράτος

 

ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ! ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΑΪΚΗ ΝΙΚΗ Τότε αναμένεται να ΄ρθει κατάρρευση της Κατοχής, με φευγιό κατοχικών διοικήσεων και χρειάζεται προετοιμασία με υπεύθυνη δουλειά πολλή!))

ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ» ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ, ΤΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ! ))

 πχ. Λαμόγια κομματόσκυλα εγκάθετοι Διοίκησης υποβαθμίζουν ληστεύοντας απαξιώντας τα νοσοκομεία, ψοφάνε τον ελληνικό λαό για να στέλνουν τον κόσμο στα ιδιωτικά σφαχτήρια…

Στην κατάστασή μας χρειάζεται επειγόντως να επιβληθεί κυβέρνηση να πάρει τις αντίθετες αποφάσεις για τα Δημόσια νοσοκομεία, με σωστή οργάνωση, αλλά και να βάλει ασφαλιστικές δικλείδες τιμωρώντας τα λαμόγια, κυνηγώντας τις μίζες για να μην επαναληφθούν τέτοια δημοσιοφονικά φαινόμενα.. ))

Τις σχετικές μελέτες βιωσιμότητας του νέου υπό ανέγερση συστήματος υγείας οφείλουν να ξεκινήσουν οι αντιστασιακές οργανώσεις εκείνες οι οποίες θέλουν να σταματήσει η εξόντωση μας και να επαναφέρουν την Υγεία για τον λαό. Οι φορείς της Αντίστασης ως πυρήνες της νέας εξουσίας για ανεξάρτητο ελληνικό κράτος θα πρέπει να ετοιμάζονται να διώξουν τις κατοχικές διοικήσεις παντού και να μπουν νέες οι οποιες να ξέρουν τι να κάνουν και πως να συντονιστούν.. Τα χρονικά περιθώρια ολοένα στενεύουν, καθώς βρισκόμαστε υπό πίεση συγκρούσεων που επεκτείνονται στην περιοχή μας. Χρειάζεται γρήγορη αναδιοργάνωση ειδικά στο στρατό και στους ένστολους όλους..

Οταν λέμε «θα καταρρεύσουν» δείτε βίντεο απο το ΕΠΑΜ, για να καταλάβετε γιατί  με το πρώτο «μπαμ» διαλύεται το ψέμα.

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 + ten =