ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ, Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ! ))

karavanades-uper-tou-nai

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, Μ’ ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ «ΓΙΕΣΣΣ» !   ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΡΟΖ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΙ»! Δείτε το εξαιρετικό βίντεο 2  . 

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ !

 

ΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο,ΤΙ Ο ΥΠΑΜ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ(βίντεο) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, οπως λένε στο Σφυριζα? ))

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ”Εάν συνεχίσουν αυτή την τακτική, να δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται, θα ξαναμελετήσουμε τη χρησιμότητα του Κέντρου Κατατάξεως αυτών των περιοχών.”
Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκαν οι τοπικές αρχές στην ορκωμοσία της ΠΒΕ στην Τρίπολη,  εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.


Ο υπουργός παραβρέθηκε στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Δ’  ΕΣΣΟ , την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη.

Σε δηλώσεις του για τις αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις μίλησε για αγνόηση στο πρόσωπό του από τη μεριά των τοπικών αρχών, αφού ούτε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ούτε ο δήμαρχος Τρίπολης, παρόλο που προσκλήθηκαν δεν παραβρέθηκαν.Εξέφρασε μία λύπη διότι όπως είπε, παρόλο που γίνονται προσπάθειες να διατηρηθούν κάποιες μονάδες, οι τοπικές αρχές τον αγνόησαν. Τόνισε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για παραμονή των κέντρων σε περιοχές που δεν υπάρχει πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, όπως είναι η Τρίπολη, σε σχέση με άλλες περιοχές που έχουν και την ανάγκη των νεοσυλλέκτων όσον αφορά στα θέματα οργάνωσης της άμυνάς μας.Εάν συνεχίσουν αυτή την τακτική, να δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται, θα ξαναμελετήσουμε τη χρησιμότητα του Κέντρου Κατατάξεως αυτών των περιοχών.

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − nine =